היי אלדד
M misplaced New member 24/8/06 #54 היי..לא ממש חדשה... ודי זקנה ביחס למה שראיתי כאן :-\ אלי, 25, יפו ובניגוד לברני אני אומרת יפו בחיוך אחלה מקום. ו....במקום ההופעה ב7 בנובמבר באוסטרליה אני נוסעת להופעה בפראג כי יש מצב שלא תסתדר לי הויזה לאוסטרליה אז ליתר ביטחון ניסע לפראג
היי..לא ממש חדשה... ודי זקנה ביחס למה שראיתי כאן :-\ אלי, 25, יפו ובניגוד לברני אני אומרת יפו בחיוך אחלה מקום. ו....במקום ההופעה ב7 בנובמבר באוסטרליה אני נוסעת להופעה בפראג כי יש מצב שלא תסתדר לי הויזה לאוסטרליה אז ליתר ביטחון ניסע לפראג
T The Fourth Horseman New member 24/8/06 #56 אנחנו מדברים על אותה יפו? ../images/Emo3.gif הו, תהני תביאי תמונות וחוויות משם
ה הוד11 New member 24/8/06 #58 אהלן אלי אני בטוח שתהני בהופעה נשמח אם תצלמי תמונות ותספקי חוויות וברוכה הבאה לפורום
T The legendary DuDe New member 24/8/06 #64 אלי, את מכירה את בן מבריטניה במקרה? revant42 או משהו כזה בDA, את מדברת איתו בMSN.. הוא הוסיף אותנו לשיחת וועידה, אם את זוכרת
אלי, את מכירה את בן מבריטניה במקרה? revant42 או משהו כזה בDA, את מדברת איתו בMSN.. הוא הוסיף אותנו לשיחת וועידה, אם את זוכרת