חדשים

nothingman1

New member
היי, ממתי גם את פה??

אם גם את וגם אלין תבואו למפגש שאנ ימנסה בלי הצלחה לארגן זה גם יהיה מפגש של הקומונה... כמעט!

nothingman1

New member
בינתיים רק 2 חוץ ממך ומרעות שאתכן

אני מכיר כבר יוכלו לבואו ביום רביעי... אז לא

nothingman1

New member
בשני בכלל, רק אחת יכולה לבוא...

חוץ מזה שהוד שהוא האיש המרכזי בפורום לא יכול לבוא אז אולי עדיף באמת בתקופת החגים

הוד11

New member
וואי תודה

אבל אפשר לקיים מפגש פורום בלעדי זה לא קריטי

psychoit

New member
למה לא? הכי כיף חמישה אנשים.

במפגש הראשון של רהצפ באו 6 אנשים והיה אדיר. במפגש האחרון באו 25 אנשים ועד שלא הלכו איזה 16-17 היה המוני ולא הצלחתי להתחבר לחצי מהאנשים(למרות שאני די מחוברת לכולם שם)..

Aline In Chains

New member
../images/Emo55.gifמפגש עם 5 אנשים זה לא כיף!

למפגש הראשון של גאנס באו 6 אנשים. והיה .. משעמם.

psychoit

New member
אולי האנשים עצמם היו משעממים..

אפשר לעשות מפגש אם בנאדם אחד וזה יהיה הכי לא משעמם בעולם. אני אישית מעדיפה מפגשים מצומצמים.

brass monkey

New member
תחרות מה קודם..

הופעה או מפגש פורום?? (אם תהיה הופעה אז זה יהיה גם מפגש פורום...
) יאללה, כמה אני יכול לחרוש את אותם שירים 11? (בערך...)

nothingman1

New member
אם כבר אתה מזכיר את הלהקה...

שמתי לב למשהו בסולו של אלייב אתה לא עושה את הבסים כמעט בכלל הוא מכניס הרבה בסים ואתה לא עושה אותם מה יש לך לומר להגנתך?

brass monkey

New member
יא טיפש!

(מהבחינה הטובה...
) אני כל הזמן הייתי עושה שמיניות שמשלימות את הקצב ל16, או 16....אבל רק בסוף ממש... או שזה היה שמיניות....לא זוכר... אין לי את המערכת לידי לבדוק... אתה יודע מה? אני אבדוק בשבילך...

brass monkey

New member
אני שומע את זה עכשיו

הוא בסה"כ עושה 2 בכל תיבה... אין לי מושג על מה אתה מדבר... וזה כבר קרוב לסוף... לעומת זאת בלייב הוא עושה קצת יותר, וזה לא רק באס, זה גם טאמטאמים קצת... חידשתי ואני אעשה את זה בע"ה(אני כבר תירגלתי שטויות כאלה) אבל אני לא עושה את השירים בול אותו דבר.... אבל את סטייט אוף לאב אנדד טראסט אני אעשה הרבה יותר מדוייק....(כי אני חייב)

למעלה