חדשים על הסיפון...

skipp

New member
שלום!

היי אני ליאור אני בן 17 מטבעון, ולאחרונה התחלתי לראות בטאלסטאר גלקטיקה אחריי שחבר שלי נתן לי דיסקים מכירים את הקטע ההוא שאתם רואים סדרה מסוימת ואז אתם מבינים שאתם ממש אוהבים אותה ? אז בבטאלסטאר גלקטיקה הבנתי את זה בפרק השני... של המיני סדרה, זאת האומרת החלק השני של הפרק הראשון זאת אומרת... נו הבנתם אותי, הבנתי את בסצנת הקרב שהתנהלה בין הסיילונים לטייסי וייפר, סטארבקס רולז! הקטע הזה ממש גרם לי להצטער שנפלתי מטייס חחחח בכל אופן, מקווה להישתלב למרות שאני נובבבבבבבבבב לחלוטין (כאילו הפרק האחרון שראיתי לרגע זה הוא Water)

snowmusic

New member
חדשה בפורום

היום גיליתי את הפורום הנ"ל.התחלתי לראות את הסדרה לפני כחודש ב"יס" (אני מבינה שב"הוט" היא רצה מזה זמן מה) והחיים שלי מתנהלים בלוח יאוש מיום א' ליום א'.פשוט סדרה שחבל"ז.

shavitt

New member
חדשה בפורום

חבר לעבודה נתן לי בתמימות את העונה הראשונה והתמכרתי מיידית. אני נהנית מאד לקרוא את ההגיגים והפיתוחים שלכם לדמויות ולעלילה. יש לכם מושג מה עם תרגומים לשני הפרקים האחרונים? ראיתי ללא תרגום ואני לא בטוחה שהבנתי הכל.

seagate

New member
איזה קטע.. :)

זה החלק שקנה גם אותי, הקרבות בסדרה הזאת לא משתווים לכלום! חכה להמשך :)

מיכאל ג

New member
הסדרה לא משודרת בהוט

אבל היא משודרת בחו"ל וחלק מהאנשים כאן צופים בה בדרכים שהשתיקה נאה להן.

seagate

New member
כתוביות

באנגלית יש באתר forom.com בעברית יש ב torec.co.il אני חושב שהם מעלים כתוביות הכי מהר (אני מקווה שאני טועה כי הכתוביות יצואות שבוע אחרי הפרק :( )

zoetrope

New member
ברוכה הבאה

וגם בלי כתוביות, את חופשייה לשאול פה על הפרקים וננסה לענות כמיטב יכולתנו. אנחנו לא בדיוק סובלים פה מעודף שרשורים את יודעת... מי המנהל פה בכלל?

הפנדה

New member
אם את חמודה וגם גדולה(20+)

אני מוכן לקפוץ אליך ולהביא לך את העונות הבאות על דיסק ונראה אותם יחד

Downloaded

New member
אני חדש

אני לא מאמין! סוף סוף מצאתי את הפורום הזה. אני מודה שאני מכור לסדרה הזאת. ראיתי את כל הפרקים שיצאו עד עכשיו. עד עכשיו הייתי בתחושה שאני היחיד בארץ שרואה את זה. אין עם מי לדבר, או להחליף חוויות. ניסיתי להדביק את החברים שלי ואת המשפחה, אבל זה לא הלך כל כך טוב...

NEO83

New member
חדש, אבל כבר יצא לי לקפוץ לבקר

בפורום פה מספר פעמים... התמכרתי לסידרה מאז שהיא יצא ביס כחלק מחודש\שבוע (לא זוכר) מדע בדיוני... מאז כל פרק שרק יוצא ישר אצלי.... מבין אנגלית אך עדיין מעדיף עם כתוביות בעברית. אה, בן 23 מאזור הקריות...

למעלה