חדשים כאן ....

אני 27

New member
חדשים כאן ....

כבר כמה זמן שעוברים על מה שנכתב כאן ,מידע חשוב וחיוני ... אנחנו בשלב ההתחלתי , מצאנו שטח , כרגע בתהליכי הרכישה .. תוך כדי בדיקות ובירורים העלו בפנינו את האפשרות לבית עץ . ( בניה מעץ , לא מחייב שהחיצוניות תהיה מעץ גם כן ) יש כאן כאלו שהתנסו / בדקו את העניין ? יתרונות / חסרונות ? תודה

kitt

New member
אנחנו בנינו בית עץ לאחר שני בתי עץ של אחותה

של אישתי, ואחרינו בנה גם אחיה של אישתי בית עץ, כולנו אצל אותו קבלן. אנחנו בבית כבר 3 שנים, ופשוט תענוג, מבודד כמו שצריך גם חום/קור וגם קול.

gevayu

New member
שלוש שנים כבר בבית....

...ועדיין מסתובב בפורומים של בנייה?? מעניין!

kitt

New member
ועוד משהו, תודה לאל אני עוד לא עם אלצהיימר,

אז יש שאלות עקרוניות שעדיין תשובות של לפני 3 שנים תקפות עבורן ואז גם אני שכבר לא בבניה יכול אולי להאיר ולהעיר על דברים.

avi5199

New member
מה עם תחזוקה של העץ ?

טרמיטים וכ"ד... מי עושה וכמה זה עולה ?

yobara

New member
העצים שמהם בונים היום עוברים תהליכים

מאוד רציניים שמונעים אפשרות של טרמיטים וכו' ומגנים משריפות וכו'. בנוסף נושא התחזוקה החיצונית ירד בשנים האחרונות מהפרק משום שיש צבעים לצביעה חיצוניות עם אחראיות ל-15 שנים, או שעושים מבחוץ שפריץ כמו בבניה רגילה. יש בשוק 3-4 קבלנים מאוד רציניים ועם הרבה ניסיון. יש לא מעט בתים שנבנים כל שנה בארץ מעץ. אם אתה רציני לך תבדוק. גם באינרנט יש ים של חומר.

kitt

New member
העץ מגיע מוגן כנגד טרמיטים ושריפה. במקרה שלי

רוב הבית הוא עם טיח, והשאר דורש צביעה אחת ל5-7 שנים תלוי באיזור בו הבית בנוי. אצל גיסתי הם צבעו את הבית לאחר 8 שנים וזה היה כי הקבלן היה בין כה בשטח להוספת מחסן, אחרת הם היו יכולים לחכות עוד העץ עדיין נראה בסדר גמור ללא סדקים וללא קילופים.

למעלה