חדשים/חוזרים/עוזבים

חדשה=]

הייי בנות אני חדשה פה מקווה שניסתדר... נוני לאהוב אשי זאת סטואי שלך נכנסתי מחדש אני ידבר איתך כבר באיסי לוב יו

כרמלושש

New member
נמ.....התגעגעתייי... אזזזז.......

קפצתי לבקררר מה אסוררר? חחח בטח שמותרררר בננותתת מקורהה איך עבר החופששש? חשבתי סלבב חחח טוב אזזז על הדרך אני מאחלת לכולכןן בהצלחה בלימודיםםם תשקיעוווו [תמיד בנאדם אומר מה שהוא לא יעשההה XD] חחח ו....זהווו אני אוהבתותכםםםם ואם כבררר אני ינצל את ההודעה לשינצ'ו המחודש שיליייי http://www.shin1.co.il/id/show_user.php?userid=342773 תגיבווו מחזירה תגובהה :) אוהבתתתתתתתתת שבוע טובב

ספירוש7

New member
../images/Emo41.gifעוזבת..

לשבוע או שבועיים או לא יודעת כמה.. סיבות אישיות.. ביי בנות מתה עליכן!

עלמה89

New member
הייייי אני חדשה פה :)

קוראים לי עלמה ואני מתההה על הבויז
בעיקר על אדם וערן..
מה קורה?

lihi50

New member
כרמלייייייייי../images/Emo99.gif../images/Emo42.gif

מיייי הייללדההה הכי כוסית בעולםם כולו?!?!?!?!?! כרמלללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל חמייייי השווהההההה
חולה עלייך מאמי שלי
וקפצי לבקר קצת יותר
אוהבת

ספירוש7

New member
../images/Emo41.gifהיי וברוכה הבאה!

ספיר
12
ראש העין
מתה על אושיייי
אייסי:193672212
השתלבות מהירה
תהני

ברוכה הבאה נשמה!

אני דילבוש בשבילך?! ביחושית , בת 15 עולה לט' מקריית חיים מאוהבת , בביחושלמות .. סלאמת1

ספייררררררררררר

מה את עושה פעעעעעעעעע כוסית שלייי???? רק כשהרישמי קורס את פעעע!!...קפצת לביקור?!?..חחעעע סתםםם חחחחחח חולה עלייךך...יו-אר-מיי-לייף אהה ו...נכון אדם ((כהן))...יותר יפה מאוששש!!!..בדוקק בנות לעע לצאת עליי ספיר יודעת למה אני מיתכוונת...

תווווווווווו'שששששש

חחחחחחח כלבונת שליייי אני מתה עליךךךךךךךךךך ובדוקקקקקקקקק שאוש הרבה יותר יפההה מאדדדםםם (כהןן)).!!! שאלי את כל הפורום חחחח..

למעלה