חדשים\חדשות

matrixtrinity

New member
../images/Emo24.gif ברוכה הבאה ../images/Emo70.gif

חחח איזה כיף שהראו לכם את הסרט
אני טל :)

Sherybu

New member
חח

וואלה סנדרה בולוק! בספיד היא הייתה ממש מוזרה חח
וכן, ראינו את הסרט הזה מוקלט, המורה שלנו הקליטה את זה ב1994..מערוץ 22. והיו פרסומות ישנות וממש מצחיקות
Keanu Reeves - The One And The only!

Vivi Sparrow

New member
את מחטיבת גוונים נכון?!

נחשי מי אני!
איזה צחוקים עם הפרסומות... ואיך כולם "אוויש שיטטטט שוב הפרסומות האלה" ועודד מנשה וזה...

Vivi Sparrow

New member
היי שרי :}

רגע את רוצה להגיד שלא ידעת מי זה קיאנו ריבס עד שראית את "פיוז"? חעחע O_O אני אביה [כן כן זאת מהבצפר XDDD]. אני לא כותבת בפורום הזה בכלל, אני פה בעקבות ההודעות הגועליות של הבנות פה על החתונה של קיאנו.

Sherybu

New member
עם כל הכבוד אביה..

אני עם הבנות. אנחנו שמחות שהוא התחתן ומצא את אהבת חייו, אבל עם זאת, זה קצת מבאס שהוא יותר יקדיש את חייו לאישתו וילדיו (בעתיד) מאשר לנו, המעריצות.. וזה קצת חוצפה שאת באה אלינו ככה ומתנפלת עלינו.. לדעתי /: אני יודעת שאת מעריצה את ג'וני דפ (ככה קוראים לו?) זה על אותו עיקרון. יומטוב.

Vivi Sparrow

New member
המממפפפ לא התנפלתי

ככה אתן רציתן לקרוא את ההודעה. אממממ ואני שמחה שהגבת בצורה יפה ביחס לאחרות. להת' וחג שמח

Brownie s

New member
וולקאם

אני חדשה בעצמי.. אני גם בת 12.. וגם לי הייתה תגובה מאוד דומה כששמעתי על הפורום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

willo1

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

איזה כיף שאת אוהדת קיאנוו
אגב, רשימת אתרים שלו ולינקין שווים את יכולה למצוא בקישורים

לינקנית

New member
לא הבנתיייי

מה זאת אומרת?........איפה????.................לא הבנתי יאאאאאא חחחח תסבירו

willo1

New member
חחחחח

אני זוכרת שהכנסתי מלא מלא קישורים לאתרים של קיאנו או מידע עליו. ממש בעמוד הזה יש לך לינק ל"קישורים" תלחצי על זה ואת כבר תגיעי לשם. גם מאמרים חביבים יש

Brownie s

New member
שאלה-(בעצם 2)

1) תגידו, איך אתן מסתדרות עם ההרגשה המטורפת הזאתי? אני לא רגילה לחיות ככה! זה קיאנו קיאנו- כל הזמן! 2) איזה גילאים שוררים כאן?

willo1

New member
חחחחחחח את משעשעת

אנחנו שתיים בבית ככה.. אני ואחותי.. טירוף טוטאלי.. אחותי גם קנתה פוסטר חדש השבוע (בעצם זה כבר שבוע שעבר
) ואיזה אייטם
יש לך סורק
העאאא לסרוק! לצלם! מהררר

למעלה