חדשים\חדשות

Brownie s

New member
חדשה!!!!!!!!

יו!!! אני לא האמנתי שיש פורום!!!! תכננתי לפתוח בעצמי!!!! אני לא מאמינה!!! *חוזרת לעצמי* הייי!! אני מעריצה חדשה ושרקופה על מי אם לא- קיאנו ריבס!!! בנתיים ראיתי את מטריקס אחד + ההתחלה של 2 ואניאסיים את 2 ביום שני אבל בכל מקרה- אני פשוט מתה עליו! הוא משחק מדהים!!! וחוצמזה, הוא בכלל מדהים. מי שקורא(ת) ראש1- היה אייטם עליו. לאב יו אול- שלי.

לינקנית

New member
יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

אני הולכת להיתעלףףףףףףףףףףףףףףףף אני לא מאמינההההההההההההההההה יש פורום של קיאן ריבסססססססס אההההההההה חחחחחח אני מתה עליו הוא כזה חתיך והוא יודע לשחק טוב אני חדשה פה בקיצור שמי בתאל מעפולה אני בת 12 וחצי ושאהיה לכם יום טוב מאוד אפילו סתכלו בחתימה שלייייייייייייי חחח
ו
על הפורום החדש ומי יכול להביא לי רשימת אתרים שלו?...... תודהההה

noname202

New member
שלום חדשה פה!

לא ידעתי שיש פורום כזה אבל אני מאושרת שיש!

Sherybu

New member
שלום לכולם אני חדשה :]

הגעתי לכאן כי לפני שבוע המורה לאנגלית שלנו בבצפר הראתה לנו את הסרט "ספיד 1", והתאהבתי בו ממבט ראשון :] חיפשתי מי זה השחקן הזה, והיום ראיתי ב'פיוז' (של ידיעות אחרונות) את התמונה שלו, ונזכרתי :] וחיפשתי פורום עליו ומצאתי אותו כאן :] מקווה להשתלב :] אגב, קוראים לי שרי ואני בת 14 וחצי. נעים מאוד

Brownie s

New member
פיפל- איים דיינג אובר היר!

נחשו מי נכנסה לתמונות(בטאגליינס!!) ונמסה שם????

לינקנית

New member
אהלן אהלן אני בתאל ברוכה הבאה../images/Emo9.gif

אני בתאל בת 12 וחצי מעפולה ...אמ האייסי שלי 338485160 כולם כנסו או מסנג'ר [email protected] מממ בקיצור הישתלבות נעימה וברוכה הבאה ואני ראיתי אותו בכמה סרטים בהתחלה אבל היתחלתי להעריץ אותו מקונסטנטין סרט שווה ממליצה לראות סתם תמונה יש לי עוד כמה

לינקנית

New member
כן אבל ידעתי מי הוא מלפני

כמו אצל אמינם ידעתי מי הוא ומלפני שנה אני מעריצה שלו

willo1

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

שמחים (שמחות?) שמצאת אותנו

willo1

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo70.gif ../images/Emo140.gif

גמני ראיתי אותו פעם ראשונה בספיד
הוא כזה שקסי שם!

Sherybu

New member
אין ספק../images/Emo99.gif

הבחורה שמשחקת לצידו בספיד 1 (ושיחקה בלעדיו בספיד 2) נו..שחכחתי איך קוראים לה..בעע לא חשוב..ממ אז היא ממש מכוערת :p אבל היא שחקנית מצחיקה

למעלה