חדשים וחדשות!

Mr GK

New member
חדשים וחדשות!

מוזמנים לשרשר לפה. פשוט נוספו כ"כ הרבה חדשים מאז הסיכום השבועי שלי, שאני פוחד שבסיכום הבא אני אפספס מישהו.

אני חדשה מצטרפת

אז גם אני רוקדת, והרגע גיליתי את הפורום. אני אשמח אם תספרו לי באיזה סוגי מחול אתם מתעסקים בפורום... אני רוקדת 8 סה"כ: בלט קלאסי, מחול מודרני ולפעמים גם מחול יצירתי. שנה טובה לכולם :)

tuty fruty

New member
אני חדשה אל תשכח אותי

לא סתם.. אבל אני באמת חדשה אבל לשכוח מותר.. אני רנה בת 16 יש לי הומור של עצמי כזה אז אל תנסו להבין...

prophecy girl

New member
היי כולם../images/Emo13.gif../images/Emo21.gif

גמני חדשה
קוראים לי מיכל, אני בת 14 מהרצליה. המ... אני רוקדת כבר תשע שנים [השנה זו השנה העשירית] בסטודיו בהרצליה. הממ.. בלע, מה עוד? המ.. קלאסי זאת השנה העשירית ג'אז שנה חמישית מודרני שנה שלישית מרגש
מקווה להשתלב בפורום

buffyanne21

New member
מיכל!!../images/Emo99.gif

נאמ..גמאני חדשה הצטרפתי לפני ארבע ימים בערך...
שנה טובה!!

*Ginny Weasley*

New member
Memememe!../images/Emo11.gif

-התלהבות- היי
אני הילה, בת 15 וחצייי מבת ים.. רוקדת כבר בערך 9 שנים ג'אז.

אונצון

New member
שלום אני חדשה פה..../images/Emo8.gif

קצת על עצמי.. רקדתי מגיל 6 במרכז מחול מכובד מאוד עד לפני שנה..זה לא שהפסקתי לאהוב את המחול..ממש לא!אני מצטערת כל רגע על זה שהפסקתי..!פשוט נמאס לי לפעמים מתחרות...אבל איפה שאני רקדתי זה לא היתה סתם תחרות..אלא תחרות לא בריאה שגרמה לי לממש עצב..וחבל.לכן שהיתה לי אפשרות אם לחזור או לא העדפתי שלא..וחפשתי לי דרך אחרת למחול...עכשיו אני עם תעודה של מדריכת ארובי.למרות שיש שוני רציני בין בלט קלאסי ופולקלור(זה מה שלמדתי 10 שנים)ולבין שנתים להיות מדריכה אני נהנת מאוד ואני יכולה לשלב בין המחול המקצועי של פולקלור,ג'אז ומודרני לבין קומבנציות של ארובי..! אשמח לתגובה..דר"א אני בת 17.5 למעוניינים

g i l i

New member
גילי , חדשה ..

כבר הספקתי לעצבן את יקירנו mr gk אז אני משרשרת לכאן. בת 16 רוקדת מגיל 5 בעיקר ג'ז, שלוש שנים מודרני , קלאסי רק שנה לצערי, במקום שאני גרה בו לא היו לי בדיוק אפשרויות.. מגמת מחול, חוג מחול יותר נכון וזהו בסך הכל - אני מהדרום הדרומי יותר (באר שבע נחשבת צפונית יחסית אליי)

גם אני חדשה ;o)>

שלום לכולם...... שמי מאיה אני בת 17 וחצי מנהריה. אני רוקדת כבר 13 שנים בלט קלאסי, מודרני וג'אז.... ועוד כל מיני סגנונות שהם למעשה התנסויות... בכל מקרה מזל טוב על הפורום החדש (הגיע הזמן זו כבר היתה בושה להיכנס לפורמים של תפוז ולגלות כל פעם מחדש שעדיין לא פתחו פורם של מחול - אבל נבליג על זה) ושיהיה לכולם יום מקסים....

leiny85

New member
גם אני רוצה!

שלום! אני בת 19, חיילת, לפני הצבא רקדתי איזה 3 שעות ביום בעיקר קלאסי ומודרני (למרות שעשיתי גם פלמנקו וג'אז). עכשיו אני עסוקה בעיקר מלהיות מדוכאת מהכושר הלא קיים שלי, ומלספור את הזמן לשחרור (כדי שאפשר יהיה לחזור לרקוד :) ). זהו, וסחתיין על הפורום!

למעלה