לי קוראים נופר!! חחוחוחוחוחחו
כ כפית קסמים New member 12/3/07 #47 יאאאאאאא../images/Emo184.gif גם אני!!!!!!!11 בעצם לא עוד שבועיים מומולדת
מ מאיה911 New member 11/3/07 #31 חדשה../images/Emo9.gif הלוו פור אבריבאדי קוראים לי מאיה.. שמעתי את "כמו שלך" ואת "עוגות גבינה" ואני פשוט מאוהבת בשירים האלהה!!! אתם אלופים תגידו יש בנתיים עוד שירים?
חדשה../images/Emo9.gif הלוו פור אבריבאדי קוראים לי מאיה.. שמעתי את "כמו שלך" ואת "עוגות גבינה" ואני פשוט מאוהבת בשירים האלהה!!! אתם אלופים תגידו יש בנתיים עוד שירים?
י ירדנעעע New member 12/3/07 #36 כבוד לביט 69!! ראיתי עליכם כתבה בתוכנית Y ב-10.. ואמרתי שאני חייבת לראות תהופעה שלכם. נתקלתי בפורום הזה במקרה, ראיתי סירטון.. ונדלקתי! וואלה.. יש לכם אחלה מוזיקה.. ואני בטוחה שעוד תגיעו רחוק!! בהצלחה! :]
כבוד לביט 69!! ראיתי עליכם כתבה בתוכנית Y ב-10.. ואמרתי שאני חייבת לראות תהופעה שלכם. נתקלתי בפורום הזה במקרה, ראיתי סירטון.. ונדלקתי! וואלה.. יש לכם אחלה מוזיקה.. ואני בטוחה שעוד תגיעו רחוק!! בהצלחה! :]
G GABUSH the girl New member 12/3/07 #40 טוב..אני דיי חדשה אז אני אכתוב שוב פעם... גבריאלה..בת 15 עוד שבועיים מתה עליכם...אתם כל כך מעולים אלוהים ולורל אתה כזה שולט...איזה רמה אלוהים...
טוב..אני דיי חדשה אז אני אכתוב שוב פעם... גבריאלה..בת 15 עוד שבועיים מתה עליכם...אתם כל כך מעולים אלוהים ולורל אתה כזה שולט...איזה רמה אלוהים...
S scary miss Mary New member 13/3/07 #51 ברוכה! במקום שכולם יגידו את אותו הדבר אני אגיד בשם כולם "היי אנחנו ______________ (שמות של אנשים) ואנחנו פה בפורום ובאים להופעות כשיוצא לנו תישארי לכתוב!" יש כאן חרדת נטישה..
ברוכה! במקום שכולם יגידו את אותו הדבר אני אגיד בשם כולם "היי אנחנו ______________ (שמות של אנשים) ואנחנו פה בפורום ובאים להופעות כשיוצא לנו תישארי לכתוב!" יש כאן חרדת נטישה..
T THrock New member 13/3/07 #55 ../images/Emo142.gifחדשה היי..אני חדשה אממ..אני חולה על ביט 69!! (וגם על טוקיו הוטל^^)!
ל לורל תעשה לי ילדים New member 13/3/07 #58 לא אוהבת את טוקיו הוטל זה אימו קיצוני ואני שונאת אימו קיצוני , ובכלל אני שונאת אימו.