חדשים בתהליך...

חדשים בתהליך...

שלום לכולם , אנחנו נמצאים בטיפולי פוריות זמן רב ומעוניינים להתחיל תהליך פונדקאות. מטבע הדברים יש לנו המון שאלות אז כל מידע יתקבל בברכה. אנחנו רוצים לעשות את זה דרך אחד המרכזים, אז נשמח לקבל מכם המנוסים כל המלצה/רשמים/חוויות טובות ורעות שיעזרו לנו לבחור. האם ניתן להתחיל בתהליך תוך כדי טיפולים? איך מתחילים? כמה זה עולה? תודה מראש ובהצלחה לכולם
 

מירבי*

New member
ברוכים הבאים לפורום../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

הצעד הראשון צריך להיות אישור עקרוני, לצורך כך עליכם לפנות לרופא המטפל שיכתוב מכתב שבו יפורטו טיפולי הפוריות שעברתם עד עכשיו כולל תוצאותיהם, ניתוחים שעברת, הריונות, הפלות וכו. אני מצרפת את טופס מספר 6, רצוי שהרופא ימלא את הפרטים עליו. את הטופס המלא יחד עם צילומי תעודת הזהות של שניכם שלחי למשרד הבריאות לכתובת: אביבה נמרודי הועדה לנשיאת עוברים משרד הבריאות רחוב רבקה 29 ירושלים 91010 מספר הטלפון של אביבה מתאמת הועדה לנשיאת עוברים הוא 02-5681275. האישור מתקבל בתוך חודש בדר"כ. לאחר קבלת האישור ניתן להתחיל בתהליך הכנת התיק המלא לועדה, אני מניחה שעד אז תחליטו באיזו דרך לעבור את התהליך. בהצלחה ואתם מוזמנים לדפדף בדפי הפורום, לשאול שאלות ולהתייעץ.
 
תודה רבה ../images/Emo39.gif

על קבלת הפנים, ההתלבטות שלנו היא, אם בכל מקרה אנחנו מתכוונים להשתמש בשירותיו של אחד המרכזים, האם לא כדאי להתחיל כבר ליצור קשר עם אחד מהם שיסייע כבר משלב התחלתי זה? והאם זה שאנחנו עדיין ממשיכים בטיפולים עלול להפריע לתהליך? מקריאה בפורום אנחנו מבינים שלא נהוג לדבר כאן על כסף, אבל אם תוכלו לשלוח לנו במסר עלויות זה גם מאד יעזור. שוב תודה!
 
למעלה