חדשים בקומונה

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo99.gif../images/Emo15.gif

עוד שנייה תתחילי לאסוף אנשים מהרחוב

חחחחחחחחחחחחחח

חשוב לי שיהיה לה הרבה עידוד כי זאת תוכנית ארוח ראשונה שלה.. זה חשוב וזה מלחיץ... ובגלל זה אני בכלל עושה את כל המאמצים להגיע

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifאת פשוט מקסימה../images/Emo15.gif

זו תוכנית האירוח הראשונה שהיא מתארחת בה
ברצינות
אהה אז את צודקת זה מאוד חשוב (לא כל כך הבנתי את כל הקטע של העידוד אבל עכשיו הכל ברור..) יאא איזה חמודה אבל יצפאן בתור תכנית אירוח ראשונה
לוידעת אם זו בחירה כל כך טובה את רוצה שאני אאמן את אלה שבאים איתו לצעוק לצרוח למחוא כפיים
משו

hilali1

New member
יצפאן מעולה.. יהיה בטוח מצחיק../images/Emo6.gif

זה בדיוק קרן

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifכן אני יודעת../images/Emo15.gif

יהיה קורע וזה באמת מתאים לה אבל דווקא מעניין אותי לראות אותה בתוכנית יותר רצינית יודעת מה נתחיל מיצפאן.. ג'יי לנו יחכה

אם אני אגיע אני אאמן אותם אל דאגה

תביני שכשהתקשרתי להזמנת הכרטיסים.. איך הם מכירים אותי... טל מאהוד ברק....חחח... זה בקטע של העידוד אני מסבירה לך. פעם תקעתי אותם אצל ניסים משעל כשאהוד ברק היה צריך להכנס לשידור ולא הכניסו את כל הקהל, הלכתי אליו ואמרתי לו לא להיכנס לאולפן.. כי חלק מהקהל שלו לא נכנס.. והוא לא עלה לשידור.. אחרי רבע שעה הכניסו את הקהל, אהוד שלח אותי לוודא שכולם נכנסו ורק אז הוא נכנס לשידור, אחרי שכבר התחילו....חחח אחרי זה החרימו אותי שם באולפן.. אמרו שדפקתי להם את השידור.. אני דווקא חשבתי שזה היה ממש מוצלח... שמחתי שאהוד הקשיב לי... בקיצור עידוד זה המילה השניה שלי, אני מומחית בזה... מימיי הישנים בפוליטיקה...

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifחחחחח../images/Emo99.gif../images/Emo15.gif

איריס ברוכה הבאה...

לפורום המקסים שלנו...חחח רק בפעם הבאה בבקשה לשרשר...

חדשההה

אני סיון ואני בת 14 מרחובות אממ אני לא אהיה פה קבוע אבל אני מאוד אוהבת את השירים שלה:p

למעלה