חדשים בקהילה

מיכל 3228

New member
היי לכולם! אני חדשה והייתי רוצה...

להתייעץ איתכם... אחריי שנתיים של הפסקה מאתר היכרויות מאחר שעדיין לא פגשתי במזל החלטתי לנסות שם את מזלי שוב. האם יש היום אתר שהוא מומלץ יותר? אתר בו אחוזיי הבחורים הרציניים שולט...?

גבר (30) מעוניין להכיר .

גבר בן 30 מאיזור חיפה מעוניין להכיר בחורה נאה ונחמדה . תיאור שלי: גובה 176 . שחום,רזה,שיער שחור קצר,עיניים חומות ונראה טוב מאוד. מעוניין להכיר בחורה שנראית טוב ונוטפת בנשיות,בוגרת בנפשה.אם את חושבת שיש על מה לדבר,אשמח מאוד לשמוע ממך.

MEIR 3

New member
מעוניין להכיר בחורה לקשר

בן 32 רווק מעוניין להכיר בחורה לקשר רציני .פרטים בהמשך צרו קשר בכתובת דואר. [email protected]

no 33

New member
ברוכה הבאה למשפחה שלנו

לפי דעתי הפורום הזה הרבה יותר טוב מכול האתרים שיש זאת כמובן עם את רצינית לגבי האתרים נראה לי שקופידון וגי דייט נורמלאים יש אתר דייט שהוא בחינם אבל שם ראיתי הרבה כרטיסים של נשים שהם פיקטיבים בכול מקרה בהצלחה

../images/Emo24.gif ברוכה הבאה

וחוץ מ-JDATE וקופידון הרגילים יש אתר שאני ממליצה עליו מאד, והמליצו לי עליו כאן בפורום. הוא נקרא look4love ופגשתי שם בחור שאני יוצאת איתו כבר חודש בערך...(הבחור הראשון שיצאתי איתו מהאתר הזה...אחרי שנתיים בג'יידייט ללא הצלחה...) האתר גם בחינם ככה שאפשר לשלוח הודעות ולענות על הודעות לכל מי שאת רוצה.

נימשון

New member
אני לא חושבת שמישהו

יכול לענות לך חד משמעית לגבי אחוז הגברים הרציניים באתר כזה או אחר. מה שאני כן יכולה לעשות זה להמליץ לך על אתר שאני מאוד אוהבת שנקרא LOOK4LOVE, הוא גדול, הוא חינם, הוא עשיר במידע על בן הזוג ואני אישית אוהבת לגלוש בו.

MEIR 3

New member
מעוניין להכיר בחורה רצינית 21 - 33

בן 32 רווק מסודר מאיזור אשדוד מעוניין להכיר בחורה רצינית .צרי קשר בדוא"ל [email protected]

bennykoo

New member
היי לכולם

פרוד טרי,43,מחפש מקומות בילוי באזור תל אביב רבתי כגון מועדונים או פאבים להעביר בהם את הסופ"ש,לא עם ילדים או ערסים למיניהם... הצעות תתקבלנה בברכה!

למעלה