חדשים בפורום!

phrizer

New member
כן, טאריה באמת הרסה אותם, האופרה הזאת

מרדימה לגמרי.
סתם

Amir Noy

New member
מסתבר שמשם

הפליי ליסט שלי הולך: נייטוויש -> funeral for a friend -> בהמות' -> ויות'ין -> from first to last -> אופת' וכו' XDDD מה שכן..יש לי קטע ששאלו אותי במקריות איך אני שומע travis ומיד אחרי בהמות', בהחלט לא ניתן להסביר
בכל מקרה..תשמעו פאר ג'אם

Amir Noy

New member
הממ..תמיד אמרתי שהיא נשמעת בסדר בהקלטות

העורך המוזקאלי מסתבר עשה אחלה עבודה ._____. עברתי על הצילומים של מההופעה.. והיא מזייפת בצורה מוגזמת להפליא, אפילו בשירים שכביכול באלבום, הקול שלה היה נשמע מעולה ובלי צורך לעליה גבוהה בסולם וכו'... הממ..מה שכן..תומאס נתן אחלה עבודה על הקלידים.. שמתי לב שהוא הכניס עוד קטעי מעבר משלו לחלק מהשירים שלא היו קיימים מקודם.. הבולט הוא בsleeping sun שפשוט היה מעולה להפליא (10-20 שניות..) בכל מקרה אני עדיין נהנה לשמוע את DPP..הוא אלבום חביב P: ובעיקר בגלל שמארקו קיבל בו יותר "במה" מאשר בכל אלבום אחר :) כן, גם אני אוהב את MPG

Brombit

New member
-משהו- ../images/Emo115.gif

"הממ..מה שכן..תומאס נתן אחלה עבודה על הקלידים.. שמתי לב שהוא הכניס עוד קטעי מעבר משלו לחלק מהשירים שלא היו קיימים מקודם.. הבולט הוא בsleeping sun שפשוט היה מעולה להפליא (10-20 שניות..)" ואני כמובן לא שמעתי שום דבר מזה
שמעתי כל הזמן רק תופים וחצי גיטרה...

TheImpactBoy

New member
הממ,

"הקול שלה היה נשמע מעולה ובלי צורך לעליה גבוהה בסולם וכו'... הממ..מה שכן..תומאס נתן אחלה עבודה על הקלידים.. שמתי לב שהוא הכניס עוד קטעי מעבר משלו לחלק מהשירים שלא היו קיימים מקודם.. הבולט הוא בsleeping sun שפשוט היה מעולה להפליא (10-20 שניות..)" הא? לא הבנתי מילה...

Fairywitch

New member
ואיך לקונה קויל?

שמעתי עליהם אבל עוד לא שמעתי שירים שלהם בכלל. שמעתי גם קצת טריסטניה וממש לא אהבתי.

לאקונה קויל שונים מאוד מכל הלהקות פה.

בעיני הם מצויינים, והם אחת הלהקות האהובות עלי, אבל לא כולם מתחברים אליהם.. תתחילי משירים כמו heaven's a lie, swamped, falling, self deception, my wings, cold, circle, reviere, veins of glass.. האלבום האחרון שלהם די שונה ממה שהם עשו עד עכשיו, ולקח לי המון זמן להתחבר אליו, אבל אני מאוד אוהב אותו בזמן האחרון, אז שירים מומלצים משם: fragile, fragements of faith, what i see, our truth, closer, devoted והממ.. זהו. גם השאר אחלה אבל. ובקשר לטריסטניה, חבל שלא אהבת
הם ממש מעולים.. אבל זה בסדר גם לי לקח זמן לאהוב

כן הוא סבבה לגמרי,

פשוט לקח לי יותר זמן להתחבר אליו
בשמיעות הראשונות (ולא רק הראשונות
) כמעט ולא אהבתי אותו בכלל. הוא נשמע לי אמריקאי מדי ורחוק מדי מהסגנון הישן יותר שלהם, אבל עם הזמן התחלתי לחבב יותר ויותר שירים, עד שפשוט התחלתי ממש לאהוב אותו

למעלה