חדשים בפורום

../images/Emo32.gifמקווה שמותר להצטרף

מרוב שרית אין על איש אחר, כמעט זו הפעם השני'ה שצפיתי בתכנית. למען האמת רציתי לכתוב גם על אחרים ולא מצאתי מקום. הבחורים פשוט מוכשרים, אחד אחד. אורי פשוט מקסים. מוכשר מאוד, רגיש ועדין (בכה בסוף..), יש לו גוף של רקדן, ובהחלט פוטנציאל לרקוד. טיפה יותר צלילות בתנועות, יותר להספיק ולהתאים עצמו למקצב. פשוט ללמוד להתנקות ולהתנתק ממה שקורה מסביב- ולרקוד. תום וינברגר- איש מוכשר מאוד!! גוף מדהים, גמישות, תנועות מדויקות. כוריאוגרפיה טובה. קצת יותר להספיק בקצב המוסיקה ולזרום איתה. טיפה יותר הבעה. אבל עבודה פשוט טובה. מאוד קלילה, מאוד זורמת, מחוברת. כאילו "עף" בחדר. אבל אנשים כאילו רוקדים יותר לבד ולא מרגישים את בני הזוג. דבר נוסף ששמתי לב- רובם ככולם לא מושכים תנועות. הם פשוט קוטעים את התנועה. לא גוררים רגל על הרצפה/פשוט מושכים תנועה עם יד/מבט. אצבעות רגליים לא מתוחות. דברים קטנים שעושים הרבה. (קשה לנסח הודעה היטב ב2 בלילה..) לילה טוב:)

shusha05

New member
חדשדשה..../images/Emo13.gif

קוראים לי שי, בת 14 מתה על נולד לרקוד..(למרות שאני לא רוקדת..) ומתה שתום ינצח..

לינוש5

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אני לין.. עוד מעט בת 14 מראשון השתלבות נעימה

taloss

New member
../images/Emo140.gifברוכה הבאה

את יכולה להשתתף בכל ההפעלות שבפורום.. ושתהיה לך השתלבות נעימה.. אגב שמי טל ......

AntilopA2

New member
אפשר?:)

אנטילופה, בת 14, אין לי שום קשר לריקוד אבל מאוד נהנית מהתוכנית:) וכמו כולם מצטערת על כך ששרית עלתה שלב על חשבון עדי, אני הייתי בטוחה שאין בכלל מה להשוות, מסתבר שנתתי יותר מדי קרדיט לישראלים שבסופו של דבר בחרו בכוסית שעושה ריקודים פרובוקטיביים על חשבון רקדנית אמיתית ומוכשרת:/

Mar1Zipan

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

גם אנשים שלא קשורים כלל לריקוד מוזמנים להצטרף...

taloss

New member
לא..../images/Emo3.gif

חח סתם איזו שאלה.. שמי טל ואני בת 15 וחצי מאזור י-ם נעים מאוד.. את מוזמנת להשתתף בהפעלות בפורום..

AgAm S

New member
חדשהההה../images/Emo152.gif

היי אני אגם בת 15 מת"א
מתההההה על תום מהאודישן הראשון (כן כן למרות שהוא דומה לבני סלע
). וגם לוטם,מיכל,גיתית,מעיין והרוב נורא מוכשרים... ממ מקווה להנות פה

taloss

New member
../images/Emo12.gif תום דומה לבני סלע?

חחח איפה הוא ואיפה בני סלע.. וברוכה הבאה..! שמי טל ואני בת 15 וחצי מאזור י-ם נעים מאוד.. את מוזמנת להשתתף בכל ההפעלות בפורום..

Shining Dark

New member
לא שמת לב לזה? חח

דווקא הם מאוד דומים ;) תסתכלי על התמונות של שניהם ותבחיני בזה...

taloss

New member
זה הדימוי הכי הזוי ששמעתי..

אולי הוא בני סלע? חחחחח

Shining Dark

New member
טוב שלא נסחפת..

מי אמר שהוא בני סלע? בסך הכול הרבה אנשים אומרים שהם דומים.. זה הכול :) יכול להיות שהם קרובי משפחה או משהו.. עשית מזה כאילו זה סוף העולם חח

למעלה