חדשים בפורום

הייייייי אני חדשה פה.......

קוראים לי דנה אני מתה חולה שרופה גוססת מתעלפת נמסה על שוקולד מה שלא תרצו פשוט אוהבת שוקולד אני הכי שונאת להתחלק בשוקולד שלי והפנטזיה שלי זה לשחו רבבריכת שוקולד כאילו כל מינה סוגי קליק וופלים {בלי עטיפה ממש בריכה כמו מים רק שוקולד ..........ולא נמס]והכי הכי חשוב בחלון שלי לאכול הכל לבד כולם מסתכלים מסביב ורק אני אוכלת יאמייייייייי אני מקווה להשתלב פה מהר ודרך אגב אני בת 12 מעפולה

../images/Emo85.gifשלוםםםם../images/Emo70.gif

אני חדשהה
אני איילת ואני מתה על שוקולד
שוקולד זה החיים שלי...
(יש לי נטייה להגזים..
אז מקווה שתהיה לי התמכרות נמיעה ואני אתקבל יפה יפהה

Ch00kAr GirL

New member
שלומלוווום../images/Emo70.gif

קוראים לי שירן..ואני חדשה פהה
חולה על שוקולדדד
הדבר הכי טעים בעוולם
יאמיייי
[טוב בגלל המראה שלי זה חובה..-והמבין יביןן
|] מקווה להינות פה..

A N I g M A

New member
היי אנשים אני חדשה

ראיתי פורום שוקולד והחלטתי ישר להצטרף... כי... אני מכורה לשוקולד (עכשיו אתם צריכים להגיד "אנחנו אוהבים אותך") סתם, צוחקת. אז.. ברוכה הבאה לי?

dinora12

New member
חדשה!../images/Emo20.gif../images/Emo95.gif

שוקולד זה יאמי!,בעיקר על פירות שוקולד הוא פיכסה!,כמובן על ירקות נוטלה ממרח שוקולד,זה בידיוק כמו סכוריות שוקולד בחטיפי מיני,לכל תינוק שנולד אכלתי בשר,ופיתאום בא לי משהוא מתוק בשר ושוקולד,זה לא טוב לפי החוק איך המיני-שיר שלי?,קודם כל קוראים לי מעיין ואני בת 9,ואני לא מבטיחה שאני ישאר כאן הרבה זמן... יש לי כבר יותר מידי פורומים,היום אכלתי לפחות 6 קליק

TribeGili

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifשלומלום לכם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

רק עכשיו ראיתי שקיים כזה פורום.. אז.. אנע גילי.. בת 13.. מכורה לשוקולד.. אני מאמינה שכולם פה מכורים.. ותהיו לי לקבוצת תמיכה כזאת.. אז.. שלום לכם
ו.. אני מקווה שאני אתמכר לפה.. כמו שהתמכרתי לשוקולד..
בקיצקיצור.. היי.. שלום לכולכם..
ו..בע ביי.. אני מאמינה שעוד נדבר..

ברוכה הבאהה! ../images/Emo24.gif../images/Emo66.gif

ממצב? אני רותם בת 17 וחצי מכפר ס2א! ברוכה הבאה לפורום השוקולדי הזה!
בטוחה שתהני פה.. למרות שהוא קצת התייבש..! אז יאללה להוצא צינורות לוהרטיב אותוו!
סתם סתם.. מי שיכול שיפרסם אותו לחברים שלו.. ולכאלה שאוהבים שוקולדים!

איילת ברוכה הבאה לפורום../images/Emo153.gif

ראיתם איך גרמתי לה להיכנס לפורום בלי בעיות דנה:איילת את יודעת שיש פורום לשוקולד בתפוז" איילת:כן מגניב דנה:אז הינה קישור לסזיגהןו גבישםקןבי'ןכםב טוב זה לא היה ככה אבל הינה בזכותי היא באה לפורום

הינה עוד אחתתתתתתתת../images/Emo153.gif

הינה ככה אצלה אותו דבר ]שוט עשיתי לה ראיון שוקולדי והיא נדלקה אז אמרתי לה שיש פורום והיא נכנסה לקבוע
חחחחחחחחחח טוב שירי תהני פה אני מקווה שתתמכרי מהר למרות דאת כבר מכורה לשוקולד

Incubeat

New member
עוד ניצלו"ש,

גמאני חדשה, גמאני מכורה לשוקולד. ["אנחנו אוהבים אותך תמר."] איזה ממרח אתם מעדיפים: נוטלה, שחר או עלית?

p i c k l e

New member
איזה שמנה......מה כל היום את אוכלת

שוקולד????.....חחחחח........סתם סתם זה בריא לעצמות שוקולד....מחקרים מראים שככול שאוכלים יותר שוקולד מתים מהר יותר.......חחחחחח.......

למעלה