חדשים בפורום
- ברוכים הבאים!

dr0plet

New member
מקבלים חדשים? ../images/Emo13.gif

היי לכם! אתם נראים לי פורום מדהים! הממ... איפה נרשמים?

odeliaremos

New member
היי יש מקום בשבילי גם?../images/Emo24.gif|חיבוק

היי עברתי על הפורומים ונתקלתי בפורום הזה והוא משקף את הרצון שלי להשתנות השנה, עברתי שנתיים קשות מאוד.איבדתי את אבא שלי לפני שנתיים פתאום יום אחד הוא חלה ואחרי 3 חודשים נפטר ממחלה קשה הוא נפטר שהייתי איתו לבד,הייתי קשורה אליו הכי בעולם הוא היה החבר הכי טוב שלי ,הייתה לי תקופה קשה מאוד,לפני 3 חודשים פרידה זוגית קשה, החלפתי מקום עבודה השנה לא מרצוני אני עובדת עם ילדים, נתנו לי גן כדי לשקם אותו ולא יודעת האווירה שם לא טובה,אין לי הסבר אבל כאילו המקום מלא אינרגיות שליליות.לקחתי את עצמי והחלטתי שהשנה אמצא זוגיות טובה,אעשה רק מה שאני אוהבת ויעלה חיוך על פניי,אתן לעצמי להתנסות בדברים חדשים,אטייל,אפגוש אנשים חדשים,ובכלל אחתיל כאילו היום נולדתי. מאחלת לכם יום מדהים מלא רק
מקווה שיש לי מקום איתכם. דרך אגב התחלתי לקרוא את המאמרים הם מעניינים מאוד,ובמיוחד התוכנית הזו של להשיג את המטרות שלי.

בוקר טוב! ../images/Emo42.gif וברוכה הבאה

איפה נרשמים לאן? אם זה לקבלת העלון שלחי אליי מסר עם האימייל שלך. ואם זה לפורום, אז זה עובד ככה - יש ועדת קבלה מיוחדת לפורום שברגע שאת מבקשת להירשם אליו, היא נכנסת לפעולה. התפקיד העיקרי של ועדת הקבלה הוא.. לשלוח פרחים וחיוכים לאנשים שנכנסים הנה לראשונה
ובזה הסתיים מבחינתך תהליך הרישום. אז הנה הראשון:
ברוכה הבאה, ויום נעים.

תודה יעל ברוכה הנמצאת

כן תודה ניגון הלב אומר שאני עושה השנה דברים בשביל עצמי שאני יאהב לפי המנגינה שהלב שלי הכי אוהב לשמוע

שלום וברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

בוודאי שיש מקום. יש לנו מקום כאן בפורום בשביל כולם, הלב שלנו גדל עם כל אחד שמגיע אלינו (בדיוק כמו בסיפור הידוע) ורוצה ביחד עם כולנו לחולל שינוי. דיברת על הרבה מאוד דברים לשנות, אבל לא בבת-אחת, אי אפשר לעבוד על הכל. קחי לעצמך תחום להתמקד בו ולאט לאט לבנות את עצמך מחדש. המשך יום נעים,

odeliaremos

New member
אני מתמקדת בזוגיות../images/Emo24.gif

אני מתמקדת בזוגיות מקווה מאוד למצוא השנה משהו טוב ומישהו שידע לתת ולא רק לקבל.אני עוברת פה על המאמרים ועל התוכניות שכתבת פה ואני ראיתי שאת בשלב 5 אם אני לא טועה איפה אמצא את שאר השלבים? מתאים לי תוכנית הזאת לראות איפה אני עומדת ואיך מתחילה לבצע את השינויים ברור לי שזה שאלה של עבודה קשה והתמדה,שינויים ובמיוחד הצלחות לא קורות ברגע אלא צריך לתת הרבה זמן והשינוי יגיע זה מה שמחזק אותי להאמין שזה אולי יקח זמן אך זה יקרה זה יהיה זה יקרה אני חשה שהשנה אני אשנה את הלכ ויהיה לי טוב ואהיה מאושרת, לפחות אשתדל להיות.

אתר האינטרנט של התוכנית

אינו גמור עדיין, אבל כל העלונים כבר הועלו לשם (חוץ מהמאמר על כתיבת הבוקר - שהוא הראשון ותוכלי לראות אותו במאמרי הפורום). כתובת האתר: http://www.myear.co.il

לילי תודה רבה! מתוכנן מקצה

שיפורים בקרוב :) אבל בנתיים זה מקום טוב לשים בו את העלונים.

dr0plet

New member
תודה! ../images/Emo9.gif + קצת על עצמי ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

כדי לשבור קצת את הקרח (שלא ארגיש "נדחפת" להודעות שלכם..) אני אספר קצת על עצמי
אז..... אני יפית, ב- 1/11 אהיה בת 23 (
) עומדת להירשם לסמסטר אביב באוניברסיטה הפתוחה ללמוד לתואר משולב פסיכולוגיה + מדעי המחשב המטרות שלי לשנה הזו:
להעלות את הדימוי והביטחון העצמי שלי, להיות אסרטיבית
אורח חיים בריא (תזונה נכונה + פעילות גופנית) לרדת 10 ק"ג
להשתתף בסדנא/קורס לפיתוח מיומנויות חברתיות
למצוא עבודה
להתנדב איפשהו, אולי פר"ח
לקצץ בפילנתרופיה וברגישות שלי אני בטוחה שיש עוד.. אבל זה מה שהצלחתי לחשוב עליו כרגע.. אשמח לקבל קישור לשרשור היכרות ואם אין כזה, אשמח להכיר אתכן מעבר לכינויים
ערב נעים וטעים שיהיה לכם
יעל - שלחתי לך מסר

בבקשה שרשורי הכרות קודמים

אם זה מעניין אותך יש גם חלק ד' ו-ה' שאפשר למצוא אותם בחיפוש הודעות בפורום.

למעלה