חדשים בפורום

../images/Emo20.gif חדשה בפורום! ../images/Emo20.gif../images/Emo119.gif

שלום לכולם! אני עובדת בחברת סלולר כבר שנתיים - יש לי אינסוף סיפורים... השוס האחרון הוא לקוח שאמר לי "שימי ג'ל בפוני ותהיי בקשר טלפוני"
מבטיחה לשתף אתכם בהמשך בשלל סיפורים... שנתיים זה חתיכת תיק

yaelgro

New member
חדשה

אני יעל, בת 23. כבר למעלה מ-7 שנים אני עוסקת במתן שירות, אם בבורגר קינג בו עבדתי לפני ואחרי הצבא, בצבא בתור מפעילת מערכות מחשב, והיום, כמפעילת מערכות מחשב וכאשת תמיכה טכנית באחד ממשרדי הממשלה. האמת, שכבר ממש נמאס לי מהעבודה הנוכחית, ולכן בעוד 3 חודשים אני מסיימת את הסיוט הזה.

nbw1

New member
שלום שלום

גם אני מתחום התמיכה הטכנית. אממ..אמנם לא תמיכה קלאסית, אלא תמיכה של אתר אינטרנט מסוים. פחות כיף ממה שזה נשמע..

קיפילה

New member
חדשה ישנה

עבדתי שנה וחצי במקדונלדס שירתתי את כל סוגי האנשים השונים שרק אפשר לדמיין הייתה חוייה..... לטוב ולרע כרגע אני בצבא אך אם יש שאלות וכדומה שאני יכולה לעזור אז בכיף

אלאר

New member
רעיון מעולה לפורום

היי לכולם, אני כבר לא כ"כ בתפקיד שרות, אבל הייתי די הרבה, ועכשיו אני עוסק בפיתוח ארגוני, בחברה שעוסקת בשרות. יהיה מעניין לקרוא, לא רק קיטורים ותלונות, אלא גם עצות ופתרונות. וכן, יהיה מעניין להעלות שאלות כמו - האם יש יותר בנות מבנים בתפקידי שרות לקוחות? האם משלמים טוב בשרות לקוחות? האם משלמים בונוסים, לנותני שרות? האם דורשים מכם גם למכור? בינתיים - שבת שלום !

התומך הנצחי

שלום לכולם שמי אלעד, חייל בחיל אויר - ובעבר לפני השירות שלי הייתי תומך טכני בחברת אינטרנט גדולה וידועה. היום אני לא רחוק מזה - אני במחלקת מיחשוב והרבה מהעבודה שלי היא עבודת Helpdesk, שזה - אותו דבר בעצם - מדובר בתמיכה טכנית טלפונית. אז אפשר להגיד שיש לי כשנתיים וחצי ניסיון בעבודה עם לקוחות - ומה לעשות - הלקוח הישראלי זה מכה קשה - מאד. סיפורים לא חסרים לי - ואשמח לשתף בפתילים הרלוונטים. מקווה להשתלב
-אלעד

למעלה