חדשים בפורום!

nimshonit

New member
היי אנשים אני חדשה ו.... פליז תקראו

היי אני בת 11 עוד מעט ואין לי כבלים ואני חולה על אינויאשה ואני לא יודעת מה יקרה בפרקים הבאים. ביום שישי ישנתי אצל חברה וראינו יחד וזה היה פרק די קלוש מכל הפרקים שראיתי. אבל היה עצוב אני בכיתי ממש
אז תכתבו ותגידו מה היה בכל פרק טוב?
ביי ביי!

love Jay

New member
חדשה...

היי קוראים לי עדי ולפני כמה שבועות התחלתי לראות אינויאשה...לא יודעת מצאה חן בעיני...ואז נידלקתי וראיתי את הפורום הזה והלטתי להיצטרף למעריצי אינויאשה...אבל יש לי כמה שאלות: 1.באיזה צד נמצא אח של אינויאשה?? 2.מי זה קוגה? 3.ראיתי שאינויאשה הופך לבן אדם בירח מלא אז יראו אותו הופך לבן אדם בסידרה?? 4.האם יראו את אח של אנויאשה בסידרה עוד פעם?? 5.ואנויאשה וקאגומה יהיו חברים?אוהבים?משהו ביחד?? וזהו מקווה להישתלב...

Freaky Angel

New member
היי אני חדשה פה :) :)

היי, קוראים לי טלי (אבל אתם יכולים לקרוא לי ריין-צ'אן P=) אני אוהבת מאוד את הסדרה איניושה ואני שמחה שנפתח לה פורום :) אחת התמונות הכי אהובות עליי מאיניושה

גהה

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif

הנה לך התשובות: 1. אח של אינויאשה (סשומרו) הוא אחיו הגדול, משני הצדדים- הם שתיהם מאותו אבא ואמא. 2. אם את מתכוונת לקגומה, אז היא הגלגול של אהובתו של אינויאשה- קיקיו. קיקיו מתה בגלל שנארקו הרג אותה, וגרם לסכסוך ביניהם. 3. הפרק הזה כבר היה (ופספסתי אותו
)אבל יכול להיות שהוא יהפך לבן אדם עוד כמה פעמים. 4. כבר הראו את אח שלו כמה פעמים, ואין ספק שהוא יופיע בהמשך, כי כמו אינויאשה, גם הוא אוסף את רסיסי האבן ובגלל זה הם נלחמו כבר כמה פעמים. 5. לי אישיתי לא ברור, אבל אני בטוחה שאלו פה שכבר ראו פרקים מתקדמים יותר יענו לך על זה (וישימו את הסימן של הספוליר כמובן...)

ברוכה הבאה!!

האי ריין צ'אן גמלי קוראים טלי^.^ אבל אני יותר אוהבת לקרוא לעצמי chibi Tali(לומרותשאף אחד לא קורא לי ככה><) בכל מיקרה, ברוכה הבאה ואני מקווה שתתקבלי בחום^^

פינל

New member
ברוכה הבאה!!

אכן תמונה חמודה!! ורק כדי להבהיר משהו אחד קטן פיצפון... כותבים אינוישה ככה: "אינויאשה" בבקשה לכבד. מקווה שתהני!

Fay Wood

New member
הייי ברוכה הבאה!!!!!

ממצב?? אני אפרת... על תקראי לי ככה... תקראי לי פיי
אני אוהבת את השם הזה... אזז אני יודעת תהני כאן כמוני ו....זהו שיהיה בכיף
חיחי..

ברוכה הבאה!../images/Emo65.gif

היי קוראים לי טל וברוכה הבאה ובקשר לשאלות: 1.עכשיו אח של אינויאשה רע כי הוא רוצה לקחת את החרב של אינויאשה 2.אני לא יודעת! 3.שאינויאשה הפך לבן אדם זהה כבר קרה 4. ניראה לי שכן 5.אני בטוחה שכן! ואם את רוצה לדבר אני במסינגר: [email protected] והשתלבות נעימה!!!!!!!!!!!!!

ZuzuGirl

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif

נראה לי שתשתבי פה די מהר...טוב הנה תשובות בשבילך: 1.אפשר להחשיב את סאשומרו (אח של אינו) עם הרעים... 2. קוגה הוא שד שמתאהב בקאגומה והוא מנהיג של להקת זאבים 3. אמורים להראות אותו בתורק בן אדם עוד פעם בסידרה.. 4. סאשומארו הולך להופיע עד הרבה סידרה 5. מתישהו הם יהיו ביחד!

ShiraChan

New member
ברוכה הבאה

תשובות: 1.באיזה צד נמצא אח של אינויאשה?? 1.הוא לא נמצא בצד של אף אחד... רק בצד של עצמו... (מה שמעניין אותו רק זה לקחת את החרב של אינויאשה - טסייגה, ולחסל את אינויאשה בגלל שהוא "בצד של בני האדם" וגם בגלל שזורם בו דם של בני אדם - חצי שד חצי בן אדם...) 2.מי זה קוגה? 2.קוגה-קון
הוא נסיך הזאבים
שיתאהב בקגומה בהמשך, ויריב אם אינויאשה בגלל שיקנא בקוגה.... 3.ראיתי שאינויאשה הופך לבן אדם בירח מלא אז יראו אותו הופך לבן אדם בסידרה?? 3.טעות, אינויאשה משתנה לבן אדם כשאין ירח... ויראו אותו שוב ככה במהלך הסידרה 4.האם יראו את אח של אנויאשה בסידרה עוד פעם?? 4.בטח! 5.ואנויאשה וקאגומה יהיו חברים?אוהבים?משהו ביחד?? 5.
הם אוהבים זה את זה אבל לא אומרים כלום... יש רמזים לכך שהם אוהבים (במיוחד כשקגומה חולה... ויש גם סיפור עם אח של קגומה שאני לא אספר...שמרמזים עוד יותר על אהבתם...)

למעלה