חדשים במודיעין

sharonzv1

New member
חדשים במודיעין

שלום אנחנו משפחה צעירה שעברה למודיעין לפני מספר שבועות. מישהו יכול לספר לי איפה קונים פה בגדים? איפה יוצאים לבלות? איפה יש הפעלות לקטנטנים? תודה...

רחלילי

New member
אנסה לענות

מבחינת בגדים אם זזה לתינוק (סורי זה מה שאני מכירה מבחינת גילאים) אז : במושב שילת: שילב פיפו פוקס בייביס גרין (דברים זולים במיוחד) תמשושה(מעין בוטיק לתינוקות ומאד יקר) שבלול במודיעין: סריגמיש במודיעין סנטר. בילויים-סורי לא מכירה חוצ מאשר זולה (רחוב נחל זוהר) ומחוברת אליה AKA שזה מקום לסושי, כמו כן יש את "כתית" בכפר רות שזה מסעדה מעולה ואנינה ויקרה מאד. יש גם את "תיתורה" במושב שילת, מקום נחמד, שהוא גם בר וגם מסעדה. הזכיר לי במשהו כמה מקומות ירושלמיים. הפעלות לקטנטנים תלוי בגיל-אם זה גיל של כמה חודשים יש מקום בשם מיי כייף במכבים שלא הייתי בו אבל הוא מפורסם במקומון ואם זה גיל יותר גדול קצת יש במושב שילת את מדינת הילדים שהבנתי שזה מין ג'ימבורי או איך שקוראים לזה. הכל תלוי בגיל. אצלנו אנחנו מתארגנות כמה חברות ופשוט כל כמה ימי נפגשים בבית של מישהי אחרת ומפעילים את הילדים (אבל זה ילדים קטנטנים ממש). שיהיה בהצלחה.

cr

New member
אם פוקס- אז עדיף בעודפים...,

מסעדה- זולה, או אלברטוס, , פיצות- יש את מטר או דומינוס,

sharonzv1

New member
שאלות לרחלילי

תודה על התגובה. איזה הפעלות אתן עושות לקטנטנים? (הבן שלי בן 9 חודשים) האם יש פה חנויות של הרשתות הגדולות לבגדי נשים (קסטרו,רנואר... ) או חנויות אחרות לבגדי נשים?

רחלילי

New member
...

זה לא הפעלותמ סודרות פשוט אמהות כאן מכירות זו את זו ונפגשות כשנוח ואז הילדים משחקים, קשה לקרא לזה יחד כי ילדים שלנו (בני חצי שנה) עדיין לא בקטע החברתי אבל יש צעצועים שונים לכל אחד, מזרוני פעילות וכאלה .... ואגב יש לכם משפחתון טוב אולי? משהו? כי אנחנו מחפשים בנרות.

אפרתש

New member
בגדי נשים

בגדים לעצמי אני קונה בשדירת המעצבים במכבים. מישהי כאן כתבה עליהם דברים לא טובים, אבל לי יש נסיון טוב איתם. עוזרים לי למצוא דברים שהם גם לטעמי וגם בגבולות הטעם הטוב של כמה אני מוכנה להוציא על בגדים. יש מרכז קניות בשם "סלומון סנטר" בשמשוני, שם יש חנויות מוצלחות. רוב החנויות באזור זה לא בדיוק בגדי איכות, אלא יותר בגדי בזאר זולים. מצד אחד זה נחמד, כי זה אומר שכולם כאן מסתובבים באותו טרנינג מגרין ולא צריך לדפוק הופעה כשאת הולכת לקחת את הילד מהגן, מצד שני - קצת קשה למצוא בגדים "ייצוגיים". הפעלות לגיל 9 חודשים - אין כלכך. לצאת לגינה ולמצוא חברים
וזה לא קשה. יש הרבה מאד ילדים, והרבה הורים ששמחים להכיר עוד מישהו. ו -
ברוכים הבאים

השאלה אם את מתכוונת לבגדים לילדים

או למבוגרים. לילדים אני קונה בבזאר שליד מודיעין סנטר או בסטוצ'י שבשילת. לפעמים גם בגרין. למבוגרים - תלוי כמה אני רוצה להשקיע. אם אני רוצה סתם - בגרין לפעמים יש אחלה מציאות. פרט לכך, אני מאוד אוהבת את החנות של דלית בסולומון סנטר. היא מקסימה באופן אישי ויש לה בגדים מדהימים (וגם יקרים). גם אצל אורנה ברעות במרכז יש לפעמים בגדים יפים ולא נורא יקרים. אני זו שכתבה על כך שאני לא מתקרבת לשדרת המעצבים במכבים, כי הם סנובים איומים, יקרנים רצח ואם את לא נראית כאילו שאת מלאה בכסף, הם פשוט לא טורחים להפנות את המבט לכיוון שלך. הבילוי המועדךף (בלית ברירה) על תושבי מודיעין הוא יציאה לבית קפה. המקום שאני אוהבת במיוחד הוא באנאפה בכפר רות. שמעתי גם דברים טובים על ריסטרטו בסולומון סנטר ולדעתי קורא בקפה במליבו סנטר נחמד גם. הפעלות לקטנטנים - בדיוק איה המליצה על הג'ימבורי במכבים ואומרים שגם מדינת הילדים בשילת זה אחלה. לליגדודס אין מה להתקרב. ברוכים הבאים

אפרתש

New member
חייבת להגן על עצמי ../images/Emo13.gif

אני לא נראית כאילו אני מלאה בכסף. והמוכרת שם יודעת לא להציע לי בגדים יקרים מדי. פעם כשהייתי שם הסתכלתי על איזו חולצה, וכמעט נפלתי מהמחיר (לא ידעתי אם זה המחיר או מספר הדגם. לא האמנתי שיש חולצות כאלה יקרות). ואז היא אמרה לי שהיא ידעה שאני לא קונה כאלה דברים, ולכן אפילו לא הראתה לי אותה. אז אולי נפלת על יום אנטיפתי שלה, אבל בהחלט אפשר למצוא שם בגדים טובים ולא רק של המעצבים הכי יקרים. למשל - אני תמיד קונה שם מכנסיים של SEVENTEEN. אני מנחשת שהמחירים שלהם זהים בכל החנויות.

לצערי, אני נתקלתי ביחס הזה 3 פעמים

פעם אחת כשבאתי בשבילי ועוד פעמיים כשבאתי עם חברה.

רחלילי

New member
מחירים בשדרת המעצבים

הייתי שם עם חברה שכמעט קנתה שם חולצת מעצבת במחיר מאד גבוה יום אחרי זה היא רכשה את אותה חולצה של אותה מעצבת בדיוק בחנות בירושליים בשני שליש מחיר. לא סוף עונה ולא נעליים. מעבר לזה אין לי מה להוסיף.

אמברון

New member
בתל אביב או בירושלים ../images/Emo4.gif

ואל תצלבו אותי. אני פשוט מיואשת מהמקום הזה (ואני גרה כאן רק 5 חודשים...)

למעלה