חדשים במודיעין

g a l s a n

New member
חדשים במודיעין

שלום לכולם, עברנו לא מזמן לעיר וצריכים קצת טיפים כמו: סופרמרקט -היכן הכי כדאי בסביבה (מחירים שרות ) חוגים במתנ"ס - האם יש גם למבוגרים מנקה לפעם בשבוע-מי יכולה להמליץ מוסך טוב (טויוטה) תודה למשיבים...

השמשוני

New member
אז ככה

סופר - אני קונה בחצי חינם בחולון. הסופרים הרגילים במודיעין יקרים ורמי לוי הזול צפוף ולא נעים. חוגים במתנ"ס - יש גם למבוגרים. מנקה - אנחנו לוקחים דרך מישהו שקוראים לו ליאון. הוא מלוד ויש לו מספר עובדות. אם תרצה תקבל טלפון במסר. מוסך - אני נוסע לתקן בתל אביב אחרי כמנ נסיונות לא מוצלחים במוסכים בשילת (גם מחירים וגם אמינות). פשוט מזמינים שגריר והוא לוקח את האוטו לתל אביב אם אי אפשר לסוע איתו. יש גם הרבה שמטפלים בלוד ורמלה.

g a l s a n

New member
נהדר איזה נחמדים אתם...

איזה קבלת פנים נפלאה. האם יש לך המלצה גם על חטיבת ביניים טובה . בנוסף מחפשים מורה לתגבור במתימטיקה ואנגלית תודה תודה ושוב תודה.

השמשוני

New member
ברוכים הבאים

אזורי הרישום לתיכונים וחטיבות הביניים נקבעים על פי איזור המגורים. ככלל הרמה בבתי הספר אחידה פחות או יותר. עירוני ג' שנמצא בשמשוני הוא תיכון צומח וכרגע יש בו רק כיתות ז' וח'. שיהיה לכם בהצלחה ואני מקווה שתיהנו בביתכם החדש ובעירכם החדשה. איפה אתם הולכים לגור?

g a l s a n

New member
קנינו אצל חברת סולומון

בפרוייקט שבמתחם קייזר הצמוד לשמשוני.אם איני טועה די קרוב לבית ספר רמון,האם עירוני ג' שבשמשוני קרוב? למיטב הבנתי אנו שייכים לבית הספר הזה היות ולא בנו בקייזר חטיבה. בהזדמנות האם המנקים שלכם אמינים,אם כן אשמח למספר טלפון שלהם. תודה ולילה טוב!

השמשוני

New member
בית ספר/ מנקה

קוראים לבחור לאון. 0547310191. הוא מעסיק נשים מלוד. אנחנו מאד מרוצים. ואכן, בנכם ילך לעירוני ג' שהוא תיכון צומח.

moosa1

New member
איך זה לגור בקייזר עכשיו?

יש תחבורה ציבורית? יש שירותי דואר? יש שכנים? יש חשש מפריצות? אפשק לפתוח חלון במהלך היום?

א 1 א

New member
רמון ועירוני ג'

הילדים שלי לומדים ברמון ובעירוני ג'. ואנו גרים בשימשוני סמוך לקייזר. אנחנו חדשים מהקיץ .ודי מרוצים גם מרמון וגם מהעירוני -קטן רק כיתות ז,ח כרגע ,שנה הבאה גם כיתה ט' ביה"ס צומח(בתקווה שיגמרו לבנות ) אין את ה"גדולים"(התיכון). הזולים כרגע רמי לוי שילת וסופר פלא בקנטרי סנטר אבל מה צפופים מאד ולא כדאי להגיע לקראת סוף השבוע .בשמשוני יש את סופר סנטר -יותר יקר אבל מרווח יחסית .
מוסך אין מושג הבעל מטפל בראשון(גם עובד שם)
בסה"כ נחמד מאד
ברוכים הבאים ובהצלחה

רחלילי

New member
ברוכים הבאים

1)סופר מבחינת זול זה רמי לוי בשילת אבל לא נעים לכל אחד להסתובב שם, אנחנו קונים שם רק פעם ב.. ומרכזי קניה גדולה של דברים שקונים פעם ב... יתר הסופרים מאד יקרים ומבחינת איפה נעים לקנות מבחינת מרווח וכאלה אי אוהבת בסופר סנטרים בשמשוני ובמליבו. או אם יש לכם תוי מחצ זה תופס בהיפרנטו ברעות (אם אין לכם תווי מחצ הייתי מתרחקת משם גם מבחינת מחירים וגם מבחינת איטיות התורים בקופות) ואולי גם בהיפרנטו במודיעין סנטר. 2)חוגים-שווה לשאול במתנס, וכל קיץ יש מלא דיוור ישיר לתיבות לקראת השנה הקרובה. יש גם חוגים פרטיים אין לי מושג מי ואיפה. 3)מנקה-רבים מאיתנו מחפשים ולא מצאנו. יש אתר של עוזרות כללי נדמה לי ששמו ozeret4u נסו לחפש שם לפי אזורים. יש גם חברות נקיון שעובדות באזור. לי אין המלצה ספציפית כי עדיין מחפשת. 4) מוסך-אנחנו היינו מרוצים ממוסך גיל שנמצא בשילת לא יודעת אם הם מטפלים בטויוטה. בהצלחה לכם.

ברוכים הבאים

אני קונה ברמי לוי כי הוא הכי זול. נכון שהוא מאוד צפוף, אבל אם הולכים בשעות הצהרים זה לא נורא. חוגים למבוגרים - כדאי לברר במתנ"ס וגם ב- 106, כי יש חוגים שונים במקומות שונים בעיר. מנקה - גם אני מחפשת
בנוסף, במאמרים יש קטגוריה של מומלצי הפורום, שם תוכלו למצוא המלצות של חברי הפורום בנושאים שונים. קליטה מהירה וקלה בעירנו

הכי זול

זה לא לקנות בכלל מהסופרים בעיר כולם מאוד יקרים יחסית לערים אחרות ,אם ישנה אפשרות על הדרך לקנות בצומת רמלוד בקוסמוס אז עדיף שם מאוד זול מרווח ונוח להסתובב.בהצלחה

את הקוסמוס לא ניסיתי

אבל הגעתי למגה ואותו סל מצרכים יצא הרבה יותר יקר מרמי לוי.

Boogi25

New member
המלצה שלי לאתר קניות למזון

www.jumbonet.co.il הוא הכי זול מכל האתרים באינטרנט, והוא גם דיי זול מהרשתות הרגילות, חוסך זמן והרבה!!

לגבי חוגים

חוגים - רק לא במתנ"ס. תחפשו במקומונים תמצאו שפע של הצעות לחוגים פרטיים ששם יש איכות וממילא זה אותם מחירים ובאותם מקומות כמו המתנ"ס. אוכל - אם אתם לא רוצים לנסוע רחוק אין ברירה רק רמי לוי שם אומנם יותר יקר מהסניף הירושלמי אבל עדיין יותר זול מהסופרים במודיעין.

למעלה