חדשים בבוסטון

MASHY BOSTON

New member
חדשים בבוסטון

שלום לחברי הפורום!
אני ובעלי כבר 3 חודשים בבוסטון ארה"ב. הגענו לכאן לשנתיים בעקבות העבודה של בעלי. רצינו לצור קצת קשר עם הקהילה היהודית והישראלית פה באזור. האם יש בפורום ישראלים מבוסטון ? נשמח אם תצרו קשר

MASHY BOSTON

New member
השאלה היא איך ואיפה פוגשים אותם?

אני מתארת לעצמי שיש כאן הרבה ישראלים (כמו בכל מקום בעולם) השאלה היא איך יוצרים איתם קשר ? אני ובעלי רוב היום בעבודה מחוץ לבוסטון. ועכשיו, כשרוב הזמן המעלות הן מתחת לאפס, אנחנו חוזרים אל הדירה המחוממת ומוותרים על יציאה מהבית. אבל, גם אם היינו רוצים לצאת, עדיין איננו יודעים לאן ? בכל אופן תודה. מאשי ושחר

Guy K

New member
נו, כבר התחלת טוב

יש את הפורומים והצ´טים לישראלים בחו"ל... יש חנויות שמוכרות מוצרים ישראלים או מסעדות מזרח תיכוניות. יש את בית הכנסת ויש את ה JCC. ויש את השיטה שאצלי עבדה מצוין. חבר מביא חבר. ברגע שתכירו זוג ישראלים אחד תראו איך זה יתגלגל מעצמו.... כשהגעתי ליוסטון יצרתי קשר עם תמי21 שהכרתי מהארץ - היא הכירה לי חברים שלה - שהכירו לי חברים שלהם - וכך הלאה - תמי כבר ממזמן בארץ וגם החברים שלה שהכרתי כבר חזרו אבל הגלגל ממשיך להסתובב....... בהצלחה! וברוכה הבאה אגב!

ברוכים הבאים../images/Emo13.gif קדימה....

לקחת את הדלי.... ולנקות את הפורום לא לשכוח את הפנלים חמודים... ולקינוח...מתאים לי עוגת שוקולד חמה עם כדור גלידת קינמון...אחחחחחח (כל אחד והפנטזיות שלו).. סתםםםםםם לא לקחת את זה ברצינות...רק את הגלידה! תהנו לכם כאן מקסימוששששששש

ליילה

New member
ברוכים הבאים ../images/Emo140.gif

אנחנו נשמח לראות אתכם גם פה, בפורום שלנו

yonis

New member
שלום משי וברוכה הבאה,, הייתי

בבוסטון לפני חודש לביקור חברת ילדות ,והעיר מאוד מצאה חן בעיניי,עשינו את כל המסלול האדום[הבוסטונים יבינו]וטיילנו הרבה בפרק המקסים, האנשים שם פתוחים,והעיר דינמית, ולפני חודש הייתה שם שלכת מדהימה שאין לראות כמוה בצרפת,כאן יש הרבה נופים מדהימים אבל שונים, ברוכה באה לפורום,,

למעלה