חדשים באוזן השלישית

חדשים באוזן השלישית

רוק מתקדם ספרדי לפני כמה ימים נחת בחנותנו משלוח נהדר של רוק מתקדם ספרדי. אם להיות מדויקים יותר, מגיעם רוב הדיסקים מברצלונה וסביבתה (קטלוניה), איזור שהצמיח סצינה פורה וייחודית מאד של רוק מתקדם בשנות ה-70. לכל אחת מהלהקות שלמטה היה גוון ייחודי משלה אך הנטיה בסצינה הייתה לשאוב ממקורות השראה רבים כמו פרוג, פולק, ג`אז, פלמנקו וכדומה עם נגיעה מקומית ייחודית. נסו אותם הם שווים את זה. Musica Dispersa – S/t יהלום אנדרגראונד אמיתי מ- 71. פסיכדליה, פולק וטונה של מקוריות עם קריצה לאינקרדיבל סטרינג בנד. חובה חובה חובה ועוד פעם חובה. Feliu I Juan Albert – S/T גיטרה ספרדית, קלידים ומעט תוספות. נשמע מעט? לא תאמינו כמה צבעים מקוריים ומוסיקה נהדרת אפשר להוציא מהשילוב. פרוג ייחודי ויוצא דופן. Eduardo Bort – S/T שילוב מהפנט של רוק מתקדם, פסיכדליה, רוק סימפוני, פולק רוק וג`אז מאגדת הגיטרה בורט. Maquina – Why? היישר מברצלונה של שנות ה70, גיטרות פאז מטורפות, אורגני האמונד פראיים ואלבום רוק-פרוג-ג`אז נפלא. ואיזו עטיפה. Enbor – Katobagiak פרוג - ג`אז – רוק ספרדי מלא בתחכום ומורכבות. טוב כמו כל דבר אחר בתחומו על היבשת. Itoiz – S/T יהלום אמיתי ואגדי של מחתרת הפרוג-פולק הבסקית (לא בצחוק). שנות ה70 מעולם לא היו סוערות כל כך. Haizea - Hontz Gaua שילוב מהפנט בין פרוג לפולק ב5 קטעים ארוכים ואטמוספריים. אלבום מושלם מ- 1979 וגם הזמרת הורסת. לכו על זה. Izukaitz – S/T Fairport Convention הבסקים? Steeley Span הקטלונים? בהחלט יתכן. שילוב מושלם בין הפולק לרוק באלבום מרגש וייחודי. Gualberto – A la Vida… האלבום הראשון של גואלברטו מ75 הוא מאסטרפיס של רוק, סיטאר, פולק, פלמנקו ופסיכדליה. בלילה ייחודית ונהדרת שלא תמצאו בשום מקום אחר. Gualberto – Vericuetos גיטרות, סיטרים, כינורות וכל מה שבא ליד באחד האלבומים המושלמים ביותר שיצא לכם לרכוש. חבר לחיים. עכשיו ומייד!!! Musica Urbana – S/T חוד החנית של תנועת הפרוג-ג`אז-רוק של אמצע שנות ה70 בברצלונה. אל תפספסו את הסערה המוסיקלית הזו. Companyia Electrica Dharma – Tramuntana עוד אלבום אגדי של ג`אז-רוק פיוזן מקטלוניה שבספרד. רוק ייחודי ובדלני שחובה להכיר.
 

epitaph

New member
אמממ...

תבדוק את הלהקות Spastic Ink, Atheist ו Cynic. את האלבומים של כולן כולל אלבום של ספיראל ארכיטקט שראיתי שאתה כל כך אוהב אפשר למצוא במטאל שופ.
 

epitaph

New member
פרישמן 42...

נראה לי, זה קרוב יחסית לצומת של דיזינגוף (באיזור ה95) עם פרישמן, שאל שם באיזור ואני בטוח שיעזרו לך.
 

amit7349369

New member
זה

ממש קרוב לדיזנגוף סנטר בפרישמן 42 ליד המפגש רחובות עם דיזינגוף 101 ואם אתה כבר שם תקפוץ גם ל"קצת אחרת" בדיזינגוף 93 בחצר של הבינין שם
 
למעלה