חדשות

א' כל

שוורצנגר > אלוהים דווקא אחלה סרט. ב' כל - באמת? אני ממש אוהב את ההפקה, בכלל... האחים BASS ממש התאימו לאמינם מבחינת הפקות, אולי אפילו יותר מדרה. והפזמון ממש טוב. וזה בערך הדבר היחיד שאני ואדם מסכימים עליו, אז תן כבוד.

את האמת אני מאוכזב שאין תגובות

רציניות... בכל מקרה, מה אתם חושבים על השירים של איב??? איך לדעתכם האלבום שלה יהיה? אני מאוד אוהב את השירים... הסינגל הראשון מזכיר קצת את touch it , ולמרות שזה רעיון לא הכי מקורי לסמפל את הקטע של הוויט סטריפס, אהבתי גם את הטראק השני.

גם לי יש חדשה!

נכון DJ DRAMA, הוא הפך לסוג של קדוש מעונה בקהילת ההיפ הופ עקב המעצר שלו. למי שלא יודע לפני כחודש וקצת הFBI פרץ לאולפן שלו ועצר אותו ואת DJ קאנון מכיוון שהם עבדו על מוסיקה שהפרה זכויות יוצרים (מיקסטייפ) - כמה מגוחך זה נשמע? בכל מקרה, הבחור עובד עכשיו על אלבום סולו רשמי ראשון (מה נסגר? כל הדיג'ייאים האלה סתם מארחים ראפרים וצועקים ברקע! ואז הם קוראים לזה אלבום שלהם... פףףף) שייקרא Gangsta Grillz, השם בו הוא השתמש לסדרת המיסקטייפים המוערכים שלו. בין השאר יש אינטרו של ליל ג'ון, זיווג בין ג'אסט בלייז לראפר החם של השנה שעברה - ליל וויין בקטע בשם "Million Dollar Baby," שיר של ביני סיגל וקאסידי בשיר בשם "No Rules." אבל הסיבה האמיתית שלשמה אני מספר לכם את כל זה היא שיהיה באלבום שיר בשם "Art of Storytelling 4" (אני מניח שהרימיקס של 2 עם סליק ריק נחשב לשלישי?) של אאוטקאסט ומרשה מפלואטרי. הם אומרים שהבית של אנדרה 3000 שפותח את השיר גורם למאזין להתפלל שהוא אף פעם לא יסיים... אני חושב שמדובר באחד השירים שהכי ציפיתי להם בחיים שלי, זה חייב להיות ענק.

חלק קטן מהבית של אנדרה:

"She said why in the club you don't make it precipitate, You know, make it rain?/ When you can make it thunderstorm?/ I'm like, why? The world needs sun, the 'hood needs funds/ There's a war going on and half the battle is guns/ How dare I throw it on the floor when people are poor?" תמיד חכם, תמיד מגניב.

:-O !!!!!!!!!!!!!!!!

חייב להיות קטלני!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אבל חבל שאאוטקאסט נתנו לו להיות המפיק של הקטע...

dune d

New member
עוד קצת

מכירות האלבומים בבילבורד משבוע שעבר:
#3. Young Buck - Buck the World - 140,250 #4. Mims - Music Is My Savior - 77,596 #5. Akon - Konvicted - 66,844 (1,998,950) #13. Redman - Red Gone Wild - 44,356 #14. Lil' Flip - I Need Mine(2CD) - 43,296 #24. Rich Boy - Rich Boy - 31,778 (192,744) #32. Prodigy - Return of the Mac - 26,768 #71. Devin the Dude - Waitin' to Inhale - 12,105 (37,738) #77. Tha Dogg Pound - Dogg Chit - 11,615 #174.EL-P - I'll Sleep When You're Dead - 5,008 (16,425)​
*ריאנה לקראת אלבום שלישי שיוצא ממש בקרוב (30 למאי), היא שיחררה את הסינגל החדש שלה ביחד עם ג'י זי umbrella, יש כבר קליפ אגב. הבחורה לא עוצרת וזה האלבום השלישי שלה תוך שנתיים. *Estelle גם בדרכה לאלבום חדש השנה, אין הרבה פרטים כרגע, אבל ג'ון לג'אנד כתב לה מספר שירים וויל אי אם מפיק באלבום הזה.

dune d

New member
Common- Finding Forever

צפוי לצאת ב-10 ליולי, שם האלבום הוא לזכרו של חברו הטוב ג'י דילה (ג'ידי) שהיה שותפו לעבודה הרבה באלבומיו בעבר. חלק מהשירים שיהיו באלבום הקרוב:
"The People" (featuring Dwele; prod. by Kanye West) "Black Maybe" (featuring Bilal; prod. by Kanye West) "I Want You" (prod. will.i.am) "Southside" (featuring and prod. by Kanye West) "Misunderstood" (Nina Simone sample; prod. by Devo Springsteen) "Drivin Me Wild" (featuring Lily Allen; prod. by Kanye West) "So Far to Go" (featuring D'Angelo; prod by Jay Dilla) "Break My Heart" (prod. by Kanye West) "Start the Show" (prod. by Kanye West)​
לצערי שוב פעם יש כאן יותר מידיי אירוחים מיותרים ולא אלבום סולו כמו שאנחנו רגילים, אותי זה קצת מעציב אבל נקווה לטוב :)

TakTik

New member
דווקא נראה מעניין

האורחים כולם הם זמרים (חוץ מקנייה כמובן) ככה שלא נראה רע. חוץ מזה, האלבומים הטובים ביותר של קומון היו מפוצצים באורחים (לייק וואטר טו צ'וקלד ואלקטריק סרקס) חוץ מזה, קומון עם לילי אלן, בהפקת קנייה!! רק קצת מאכזב שיצא השיר של קומון עם דיאנג'לו בהפקת דילה, ששוחרר כבר ממזמן באלבום The Shining. למרות שהוא שיר מקסים בכל מקרה,יש למה לצפות

Pootie Tang

New member
יהיה ממש ממש ממש ממש גרוע.

גם אם קנייה יפתיע ויפציץ בהפקות, זה עדיין קומון, משמע- משעמם.

KOOL MIC

New member
טוב אם כבר ביקשתם

Dilated Peoples יחתמו כניראה אצל חברם אלקמיסט(החבר הלא רשמי בהרכב) ב ALC Record ואוטוטו מוציאים DVD חדש. ועל פי ג'דקיס THE LOX הולכים להוציא אלבום בקיץ ואחרי זה הוא יוציא סולו

כתוב בלינק

ונפלתי מצחוק... זה אשכרה איך שאהבל הזה חורז... קשה לי להאמין שיש לו כזה קהל רחב של מעריצים

לסנופ יש אויב חדש

טוב... בעצם הוא נחשב כבר זמן מה לאויב ההיפ הופ מס' 1, איזה דרעק. ולמי שרוצה את הראיון המלא של סנופ בטלוויזיה ההולנדית - כאן

Lil Wayne

פעם הוא היה אחד הראפרים הגרועים והשנואים עליי, אני עדין לא מעריץ מושבע, אבל יש לילד סטייל... הנה פריסטייל שאי אפשר להתכחש לכמה שהוא מגניב (מתוך ראפ סיטי)

למעלה