p a p e r t i g e r
New member
חדשות
שלום, להלן כמה עדכונים שאני חושב שיענינו אותכם
הראפר סלים טאג, עובד על אלבום חדש, בשבוע שעבר הוא כבר עבד עם טימבאלנד, וישתתפו גם המפיקים: DJ Toomp Jazze Pha, J.R. Rotem, Polow [Da Don] ואפילו ד"ר דרה הפיק לו שיר לאלבום (דרה לא עבד איתו באולפן, הוא פשט נתן לו את הביט), סלים אמר שהוא רצה את devin the dude בפזמון אבל זה לא יצא לפועל... סלים כנראה יעזוב את הלייבל של הנפטונס, סטאר טראק, מכיוון שלטענתו, הוא אף פעם לא היה חתום שם. בראיון לmtv , סלים אומר שכשהוא הוחתם באינטרסקופ (לטענתו כבר אז הוא הוחתם עם הלייבל שהוא הקים), ג'ימי אייבין, המנכ"ל, רצה שהוא יהיה בסטאר טראק. "בסופו של דבר האלבום לא הצליח כמו שציפינו, וברחוב אמרו לי שהם רוצים לשמוע אותי על החומר שלהם, ולא על החומר של פארל" אבל מצד שני (באותו ראיון) סלים טאג אמר שכנראה הלוגו של סטאר טראק יודפס בכל זאת על האלבום שלו, כי זה "או שהנפטונס מפיקים לי 3 שירים ואני שם את הלוגו על הדיסק, או שהם מפיקים לי שיר אחד והמחיר שלו מאוד יקר". מקור-MTV
קלי רולנד תוציא את אלבומה השני miss rowland , בקיץ הקרוב, באלבום בין היתר ישתתפו: Polow Da Don and Robin Thicke Lil Wayne snoop dogg . בסינגל הראשון like this , היא מארחת את איב, והקליפ כבר יצא... זה האלבום השני של רולנד מאז אלבום הבכורה שלה מסוף 2002. האלבום הזה היה אמור לצאת לפני כשנה אבל הוא נדחה והוא ייצא רק בקיץ.
אפרופו מדברים על דחיות ועל איב, איב תוציא (כנראה באופן סופי) את האלבום המדובר שלה here I am ב -7 באוגוסט. זה אלבומה הרביעי, את האלבום האחרון שלה, eve-oulition , היא הוציאה בקיץ 2002. באלבום החדש יפיקו : Cool & Dre, Pharrell, Scott Storch, Vidal, Rich Skills and Timbaland ויתארחו : Sean Paul, Sizzla, Elan, Robin Thicke and T.I הסינגל הראשון, בהפקת סוויז ביטס, נקרא TAMBOURINE, ניתן לשמיעה ב- my space של איב. באותו עמוד תוכלו גם לשמוע את השיר עם TI : CASH FLOW ועוד שיר בהפקת סוויז ביטס, בשם ain't nothing changed,שמסמפל את seven nation army של הוויט סטרייפס.
לכל מי שמודדאג, ש"קרטיס" האלבום החדש של פיפטי יאכזב אותו, יש לי חדשות טובות, פיפטי כבר פירסם את תאריך יציאת האלבום הרביעי שלו, ב-4 בפברואר 2008 , ייצא האלבום הרביעי של פיפטי שייקרא Before I Self Destruct, האלבום, לטענת פיפטי יהיה האלבום האחרון שלו, ואחרי זה ייצא רק אוסף להיטים. [חשוב לציין כי לא היה ברור אם זה יהיה אלבומו האחרון ב aftermath או שזה יהיה כביכול האלבום האחרון שלו בכלל]
שלום, להלן כמה עדכונים שאני חושב שיענינו אותכם