חדשות

chen010189

New member
חדשות

עם כל החדשות האלה בסופי שבוע אני כבר מתחילה להרגיש כמו תפוז אנשים מודיע... טוב, נלך עם זה עד הסוף מה מצפה לנו? צוות shminia co il ששמו פה לפני כמה זמן תמונות מאירוע ההשקה ושמחזיקים באתר המדובר פירסם את המעניינים הבאים. הדיבורים על עונה שלישית בעיצומן, הצילומים כנראה יחלו בקיץ הקרוב (קיץ, חופש הגדול, ביקי, שימי משקפי שמש עם חיוך זדוני לפני יציאתך מהסגריים....) ועם כל השתלטות השמינייה על התקשורת שאפילו אותי הפתיעה(לטובה, אך ורק לטובה) הודיעו מנהלי האתר על משהו נוסף: נפתח ערוץ משחקים מיוחד לשמינייה עם תמונה שקצת הורסת לנו את מהלך ההתרחשויות בעלילה (שומרים בסוד)! ועכשיו חדשות מפי chen010189(שאין לי מושג מי זאת
) צפויים דברים מטומטמים אך מצחיקים בהמשך השבוע בפורום
(אה, הכל באשמת SMS משיר, המח שלי וקצת אבקת קובי, אולי נוסיף גם קצפת, נראה....) הצהובונים מדווחים: Windown Movie Maker היא הקולגה החדשה של שיר ו-chen010189, הכיצד זה ישפיע על פורום השמינייה בתפוז? טוב ביי
....

chen010189

New member
המצולם בתמונה: קובי

אני פשוט שכחתי לפרט. תודו שהוא כוסון על!1

chen010189

New member
אוקיי....

אז החודש יוצאים 2 מוצרים אלבום מדבקות ומגזין חודשי(14.2)

chen010189

New member
לכל המריירות-דני לא רווק יותר.....

ואף הגיע עם הצמודה החדשה למסיבת יום ההולדת של שירה וילנסקי ליטל שמש(וכן, צפוי שהשם שלה מוכר לכם..... העורכת של "עולמו של דיסני") היא החברה החדשה של דני לשמן ואני לא הבנתי דבר אחד
.... למה בתמונות מיום ההולדת של שירה, דני עם שיער חום בהיר ובטקס נבחרי הילדים גם השיער היה שחור וגם תסרוקת אחרת ומשום מה אצל כל השחקנים, כל יומיים יש תמונה עם תסרוקת אחרת
...

Rioter

New member
שיט ../images/Emo10.gif.

אבל... הוא... עדיין.... ררררררררררררררר. בתזונה זאתי >: (סתם. אנלא כמו הפקאצות המפגרות. "לאאא!!!111אחד, איך נתחתן עכשי?!?!!1111שבעאחדשלוש11". שיהיה לו בפנאן וזה.)

j u l i a 1 3

New member
לא יודעת

אבל גם לזאתי בראש 1 קראו ליטל.. היא בטח כותבת בשניהם.

למעלה