חדשות!

מי שפתחה ת'שרשור?

י'עיוור, אתה לא רואה? chen010189. גם כן אתם! יותר מדיי צופים בהשמינייה! זה מקלקל ת'עיניים! איזה דור לא מחונך! אני אלמד ת'בת שלי שיש דברים אחרים לעשות! כמו ללכת ללחוץ חזק בשירותים כדי שהאוכל ייצא, וככה לא תהיה עצירות (אבל יהיו טחורים, לא שווה)

נעמקה19

New member
אם לומר את האמת?

שמחתי לראות את השם של אדית חצור
במיוחד כשאת פנית אלי

לחן מירון שלום רב,

אבקשך להפסיק לחפור את חפירותייך בפורום זה, את מקלקלת לילדיי את העיניים ובכך הורסת להם את החיים. כמו כן הינך מהווה מושא-הערצה-שגוי לביקי. אבקשך להפסיק זאת מיד ועם זאת לפנות לטיפול פסיכולוגי. אני ממליצה לך עם זאת, לבדוק, האם הינך סובלת מהתפגרות כרונית, לשם כך אמליץ לך להתרחק מביקי, ולתת לה לחיות את חייה. אמליץ לכולכם לשמור ממנה מרחק, שהיא תהיה שלי... שלי... שלי... מוחעחעחעחעחע שששששלללללללללליייייייי!!! אהההה חעחעחעחע!!!

orel4400

New member
שמתם לב?

אם שמתם לב... בכל התמונות המשותפות של השמיניה אבי קורניק ושיקה וילנסקי ביחד? ולא רק ביחד! אני מתכוונת תמיד יש שם איזה חיבוק כזה או משהו בסגנון.. מעניין למה? וואי אם יש ביניהם משהוו אני מתהה.... הם פשוט חמודים ביחד... אבל משהו אחר גם שרציתי להגיד.. יש למיכאל אלוני חברה? כי יש שמועות שהוא יוצא אם אחד האלביס רוזנטל והאישה המיסתורית... לא ברור לי עדיין...

orel4400

New member
גם בתמונות אחרות הם ככה

תמונה שחברה שלי צילמה מהמפגש אף אחד לא אמר להם לעמוד ככה הם סתם עמדוו והא חיבק אותה עם שנייה מחץ אותה מסכנהה חחחח אבל הם מזה מתוקים ביחדדד

KiShKooSh

New member
דניאלה- שמועה

אבל שימו לב לספר החדש לתמונה של אדם
קצת יותר מידי השטיחו לו את השער
ונראה לי(לא ספוילר כי זה לא משו שידוע לי) היחיסים בין אדם לאיה יהיו יותר שפויים בעונה השניה באסה

orel4400

New member
חח אין לי נושא לרשום

עשו לו פן יותר מדי חזק בדרך כלל עושים לו פן רק בשיער למעלה ומשאירים לו את השיער כמו שהוו חחח למה באסה עם היחסים? עם מי את מעדיפה שהוא יהיה?

KiShKooSh

New member
לא יודעת אבל...

היחסים של אבי ומיקה כבר מוצו משעמים זו סידרה, אם הכל היה טוב ומושלם, היא נגמרת, כי אפשר למרוח שום דבר יותר מידי

למעלה