חדשות

חדשות

סולומון בראיון אמר שיש מצב שהוא חוזר והוא רוצה לחזור לביתו ולהתיעץ עם המשפחה, והוסיף שהוא וקלין נפגשו בטורקיה פגישה ידידותית בגלל שקלין בא לגמר ליגת האלופות, אגב אפס פילזן כנראה תקח תאליפות היא מוביל על בשיקטש. יוני ניר קלע אתמול 17 נק באימון הנבחרת הצעירה נגד שחקנים אמרקאים. אתמול נערכה פגישה בן דניאל ואדלשטיין ומסתמן שבקרוב הוא יוכרז כמאמן.

נצל"ש

תתחילו להתעורר לא נכנסתי יום שלם ולא זז כלום. נ.ב מעכשיו בתקופה הקרובה אני יהיה יותר כי עשיתי איזה הסכם עם חבר ואני יקבל ממנו הרבה תפלא יששששש

נצל"ש

תתחילו להתעורר לא נכנסתי יום שלם ולא זז כלום. נ.ב מעכשיו בתקופה הקרובה אני יהיה יותר כי עשיתי איזה הסכם עם חבר ואני יקבל ממנו הרבה תפלא יששששש

AGENT SHESH

New member
הורג אותי.

למה לעזאזל כל ישראלי שנוסע לחו"ל לשנה אחת הוא פתאום ג'ורדן? שרון ששון היה שחקן בינוני בליגה הישראלית, הצליח באירופה, אבל אני בספק אם הוא פתאום יהיה שחקן ברמה גבוהה..

AmiTutiT14

New member
זה לא בדיוק שאנשים מרגישים שכל

שחקן ג'ורדן. אבל הם בהחלט הופכים להיות שחקנים טובים יותר (רובם), כמו ששון. לדעתי לא צריך להתייחס אליהם כמו אל ג'ורדן (כי ג'ורדן יש רק אחד), אבל מרוב ששחקנים פורצים לאירופה כבר לוקחים את זה כמובן מאיליו. נגיד, שמתייחסים לשחקן כדורגל כאל אלוהים כשהוא משחק באירופה (כמו בניון ובן חיים) זה נחשב לבסדר, לא כי זה יותר טוב משחקן ישראלי בכדורסל האירופאי, אלא כי פשוט יש פחות שחקנים כאלה. אז מה שאני אומרת, שזה בסדר להתייחס אל חלקם כמשהו גדול יותר, בטח שלא כמו אל אלוהים ואל ג'ורדן, אבל עצם העובדה שהם הגיעו לדבר כזה זה מאד יפה ומאד מכובד.

עם כל הכבוד לכדורסל באירופה...

הוא לא ברמה גבוה כמו בכדורגל שאירופה זה הטופ, וממילא השחקנים הישראלים לא מקבלים פירסום בכדורסל, זה כמו שבלילי לא מקבל פירסום בגלל שהליגה לא ברמה טובה. אבל אם שחקן ישראלי היה הולך לנ.ב.א הוא היה מלך פה בישראל!!!

שiש

New member
לגבי קורי קאר

זה או הוא או ריקי פולדינג. אחד מהם. ולגבי סולומון... אוף, כמה פעמים בשבוע הם יכולים לפרסם ש"וויל סולומון שוקל לחזור להפועל ירושלים"? קרציות! גם אם יש ממש בשמועה (ואני בספק, וויל ואפס פילזן לוקחים אליפות ובטוח שיהיו לו הצעות הרבה יותר טובות מהפועל ירושלים. זה שרע לו באיסטנבול לא ממש הופך אותו לשלנו) וגם אם לא, רדו מזה עד שבאמת יהיה על מה לדבר.

AmiTutiT14

New member
פולדינג טס למחנה קיץ של דיטרויט

לפי מה ששמעתי... זה כל כך עצוב:( ברור שפולדינג עדיף על קאר, אבל כבר ידוע ממזמן שהאוהדים של הפועל לא משפיעים:/

שiש

New member
נכון

לא זוכרת איפה קראתי, אבל ממה שהבנתי הוא בהחלט עשוי לשחק אצלנו גם עונה הבאה, תלוי בנו לא פחות משתלוי בו.

למעלה