חדשות...

חדשות...

ג`יסון וולס חתם בירושלים לעונה נוספת. מוטי דניאל מצטרף לועדה מקצועית שתעזור לקבוצה לבחור מנהל, וכן תחליט עם המאמן בבחירת שחקנים... נקווה שיהיה טוב!!

שiש

New member
חדשות משמחות

אותי לפחות. וולס הוא אחלה, מוטי דניאל יכול לתרום לא מעט. יאללה, שיהיה לנו בהצלחה.

AmiTutiT14

New member
יש ג'ייסון וולס!../images/Emo13.gif

אני מתה על השחקן הזה. בלעדיו היינו מסיימים בטח מקום שביעי. הוא הביא כל כך הרבה אנרגיות חיוביות לקבוצה שזה פשוט מדהים. אבל ריקי
פאק נתקפתי בנוסטלגיה

AGENT SHESH

New member
מצוין.../images/Emo13.gif

יש התחלה, זה טוב. עכשיו שיחתימו מאמן ויתחילו להריץ עניינים, כי זה כבר לוקח יותר מדי זמן..

נצל"ש

דני קלין דיבר ברדיו י"ם ואמר שאחרי שמוטי במערכת הוא מאמין שעד שבוע הבא יהיה מאמן חדש, בקשר לוויל אמר קלין שהסיכוי נמוך גם בגלל שהמאמן של העונה יעזוב אולי ואגב הממוצע של סולומון הוא מעל 20 נק. ובקשר לפפי וארז הוא אמר שזה רק העתונים.

AmiTutiT14

New member
כמה צפוי מצידו.

כמה צפוי ש"כבר בשבוע הבא יהיה מאמן". וכמה צפוי שוויל בסוף לא יחזור. וכמה צפוי שבכל יום שעובר אני שונאת אותו יותר
תודה על המידע חיימוש!:)

AGENT SHESH

New member
למרות מה שהוא אמר

אני מאמין שוויל יהיה פה בשנה הבאה. פפי וארז רק בעיתונים, וטוב שכך. הם שחקני עבר בהפועל, וצריכים להישאר כך.

שiש

New member
לא נראה לי

שוויל סולומון יחזור להפועל, אי פעם. אי בטוחה שמחמיא לו שאנחנו מתגעגעים אליו, אני בטוחה שהיה לו פה טוב, אבל לדעתי בזה זה מסתכם. כמובן שאשמח להתבדות. ואם כבר, אז קלי מקארתי חתם לעונה נוספת בקבוצתו הנוכחית. שיהיה לו בהצלחה. (רק חבל שלא אצלנו!)

AmiTutiT14

New member
אוךך לא בא לי שאנשים יקנו מנויים../images/Emo3.gif

יותר מבחר לי

AGENT SHESH

New member
אגב - מתי מתחילה מחירת המנויים?

השנה, לראשונה - אני רוצה לקנות מנוי. למרות שאהיה בצבא קצת אחרי תחילת העונה..

AmiTutiT14

New member
איפשהו בעוד כמה זמן, כמעט בטוחה.

נראה לי שכבר התחילה המכירה, כי באתר הרשמי כתוב: "הפועל מגדל ירושלים משיקה את מכירת המינויים לעונת 2005/6 עם רוח ספורטיבית חדשה מאמינה.." (איך נראה שדורון שפר כתב את זה חח) אבל מצד שני כתוב שכל המנויים לאלעד ואמיר אזלו. לאלעד עוד אפשר להאמין שאזלו המנויים, אבל אמיר? חחח... על לפי הפילוסופיה שלי, יושבי אמיר אלה הwannabe יציע אלעד, כל הילדודס הקטנים שהם הדור הבא של יציע אלעד. לא חשוב, מה שאני אומרת, זה שהאתר סותר את עצמו. תתקשר למועדון, הם בטח יענו לך.

AmiTutiT14

New member
אה.. שכחתי לכתוב את הכוונה שלי../images/Emo3.gif

התכוונתי שיש מצב שהם לא עידכנו את התמונה של היציעים פשוט. במשך כל העונה שהאחרונה היתה אותה תמונה, אולי פשוט לא עידכנו.

שiש

New member
עמית, חשבתי עליך בשבת

לפי עיתון ירושלים- בית הלחמי יקירך הוא אחד מ-4 המועמדים הסופיים למשרת המאמן אצלנו, בנוסף לאדלשטיין, ג'ינו ומוטאפוביץ' (שנראה לי שהרגע שידרגתי לו את השם, לא?) סיכוייו לא גדולים, ולדעתי גם לא ממש ממשיים, אבל בכ"ז, הוא אופציה שנלקחת בחשבון. לתשומת לבך :)

AGENT SHESH

New member
מוטאפצ'יץ'*

ג'ינו - בחיים לא. בית הלחמי - יכוליות שהוא מאמן טוב, אבל עד עכשיו הוא לא עבר מבחן בקבוצה גדולה, ולהביא אותו כשפן נסיונות זה לא יהיה טוב. מוטאפצ'יץ' - אחלה מאמן, אני מאוד בעדו, אבל הסיכוי שזה יצא לפועל הוא לא גבוה כל כך.. וחבל. ארז - כנראה מה שיצא, מאמן טוב מאוד, שנוי במחלוקת בעקבות הקדנציה הקודמת שלו בקבוצה, אבל אני מאמין שיש לו את היכולת להוביל אותנו להצלחה.

למעלה