חדשות

Pukipsey007

New member
טוב, גוזיד,

אני מבינה שאין לך יותר טיעונים רציניים. לגיטימי. כנראה שלא ידעת: רופאים ומומחים מעלים את מחקריהם לאינטרנט, לטובת הכלל זה במסגרת חופש המידע. אבל עוד לא הגעת לשיעורי אזרחות, הא
בסדר, נדבר כשתגיעי. אבל העיקר לנסות לפגוע באדם בוגר, אדם שיכול להיות בגילו של אביך. נראה לי שאת עדיין לא יודעת מה זו דיאטה קטוגנית. חג שמח.

גוּזיד

New member
טוב לי נמאס, ומשעמם הויכוח הזה.

והוא כמובן לא לעצבים המרוקאיים שלי. שונאת שמזלזלים בידע שלי. עד כאן. ארררג וכמובן, ההתפרצות לא הייתה כל כך מכוונת, זה סתם כי הייתי עצבנית באותו רגע וגם מאוד מציק לי שמזלזלים ברופאים. ובידע שלהם. ואת, איך שלא קוראים לך, אל תתערבי בעניינים שלא שייכים לך. תודה רבה. אה ותתפלאיO: אני במקרה, אבל ממש "במקרה" יודעת על דיאטה קטוגנית

Pukipsey007

New member
אה, כן../images/Emo35.gif

אז מה זה
רופאים הם לא בדרגה של אלוהים, כדאי שתדעי. חשוב להטיל ספק. אם כולנו נאמין להכל כמו עדר לא יצא מזה משהו טוב. סלחי לי, אני מאמינה שזה כן ענייני. מה שבטוח, את לא מוסמכת לקבוע מה ענייני ומה לא. ויש לי שם, ר ו נ י .

אני מבקש מימך גוּזיד

לעשות עבורנו עבודה. 1.שבה יהיה הסבר על הדיאטה 2. לאיזה סוג אפילפסיה היא מתאימה 3. מה אחוזי ההצלחה. הרבה תודה חכמה שלנו.

גוּזיד

New member
חח זה מתוך זלזול? ה"חכמה שלנו"?

אתה הרי גאון. אתה יודע הכל. מיני נוירולוג שכמותך. מה המטרה? אני הרי באתי להפסיק את הויכוח פה. נו באמת.

ואתה אבא של מטיל עליך לעשות

עבודה מה קורה לגוף האדם ולמערכות שלו עם שנים של 80 אחוז תזונה עתירת שומנים מיעוט פחמימות וכמה מחקרים באינטרנט יש לך על הנזקים לטווח הארוך אם תאביס ככה את עצמך ותישאר בחיים מאוזן נראה כמה תוכל לחיות בלי התקפים אבל עם מצבור כולסטרול סתימת עורקים לחץ דם ומה לא

בסדר אני אחפש בסוף השבוע. אבל

האמת שלא מצאתי חומר בכיוון שאתה מצין, וניראה לי שגם יהיה קשה למצוא, יתכן מאוד שיש בדברך. אבל לדעתי,יש זכות לאנשים לבחור לאחר הידיעה, האם הדיאטה יכולה לעזור לי? , האם אני הולך לשנים של תרופות אם תופעות לואי, או לדיאטה קשה אם הסיכונים שאתה מציין, והסיכוי לריפוי כעבור 2-3 שנים.

הסיכונים שציינתי הם לא תופעות לוואי

הם גורמים עתידיים למוות תיקח שנים של שומנים זה המתכון הרי בחברה המערבית למוות כמו התקפי לב לחץ דם כמו כן מפנה אותך לדוקטור ווטמברג מבית חולים וולפסון תשאל אותו מה התקופה הכי ארוכה שילד התמיד הדיאטה ומה קרה לאותו הילד ביום שאכל מילקי אחרי כמה שנים שלא נגע בזה פשוט כי מאוד התחשק לו יום למחרת היה לו התקף כל כך חמור שלא יודע אם כל השנים השקטות השתלמו ושוב הדיאטה הזו קשה מאוד לביצוע לבני אדם בוגרים קל וחומר לילדים שאתה מונע מהם תזונה מאוזנת אז נראה לי חסר אחריות אם אין מספיק מחקרים מה יקרה אחרי שנים של שומנים בגוף להתלהב ולסכן את עצמך בתזונה הזו שלא לדבר על ילדים שצריכים את כל אבות המזון כדי לגדול ושמונים אחוז שומן יגרמו נזק לגדילה ולמראה שישפיע בצד החברתי שלהם

וואו,לקחתי לצומת ליבי.תודה.

הטיעונים שלך נישמעים מאוד רצינים. וברור שזו דיאטה מאוד מאוד קשה. הדיאטה הזו למיטב זיכרוני קיימת שנים רבות, ולא נעשה מחקר, לא קראתי ביקורת כזו עד כאן, אבל אני רואה סימנים של תמיכה(ואולי לא), כמו שנעשה מחקר שניתן לבצע את הדיאטה במקביל ללקיחת תרופות. האתגר זה לתרגם את כל שכתבת כדי להעביר אותם כשאלה בפורומים זרים. בהמשך השבוע אני אחפש חומר ואשמח לקבל את תגובתך. אם תוכל לעזור?

אני חושב שלא נעשו מחקרים מכיון

שהתזונה הזו לא אומצה כדרך חיים קבועה אלא מי שעשה אותה הסתפק במספר שנים ולא יותר לכן יתכן שלא הרגישו שום תופעות לוואי או סכנות ביום שיהיו מספר רב של אנשים שיהוו קבוצת ביקורת שעושים את הדיאטה הזו אז יוכל להתקיים מחקר רציני עם כל ההשלעות לפה ולפה בקשר לעזרה אנגלית זה לא צד חזק שלי

Pukipsey007

New member
עוד ד"ר../images/Emo35.gif

אתה ערכת מחקר בנושא
אשמח לראות את תוצאותיו. לתרופות אין תופעות לוואי, אריאל

לתרופות יש תופעות לוואי

אבל לכי תשאלי את הרופא משפחה שלך מה פירוש שנים לאכול גבינת שמנת קצפת וחלב ממותק כתזונה העיקרית שלך ואם הוא חותם לך שהלב שלך ישאר כמו לפני אותה התזונה ועם ערכי הכולסטרול שלך ישארו תקינים אם כן בהצלחה שיהיה ואז אני אהיה הראשון שעושה את הדיאטה הזו ובדרך תשאלי אותו אם במקרה זה יכול חלילה להשפיע על המשקל או על המראה אם הוא עדיין אומר לא אני בטוח שכל כך הרבה נשים ישמחו לשמוע גם נשים שאין להם אפילפסיה

Pukipsey007

New member
אני רואה מתשובותייך

שאת ממש לא תורמת לפורום הזה. על אחת כמה וכמה לעומת אבא של אפי. זה לא צ'אט פה
זה פורום רציני. יש מספיק קומונות וחדרי צ'אטים בסגנון קליל וכייפי.

ל-גוּזיד

נכון אני לא מומחה, אבל לאורך הזמן העלתי דברים שקראתי, ולאורך הזמן ראיתי אישור לכך על ידי מומחים שעברו בפורום. לאחרונה קראתי שחולי אפילפסיה צריכים לבדוק בריחת סידן (ויטמין D ), וכעבור שבוע צינה את זה דוקטור קיפרווסר. ואני פשוט מנצל את ההזדמנות כאן להזכיר.

תודה

אבל אני באמת לא נעלבתי, ואני כן רוצה שיתקנו אותי, כי אני הולך הלאה עם התענות שלי, ורק מזה שיתקנו אותי אני אלמד.

עוד

Seizure freedom does not equal quality of life for epilepsy patients, says Dr. Azreena Thomas, an epileptologist in private practice in San Antonio, Texas. Researchers once believed that if you controlled seizures in epilepsy patients, you automatically improved quality of life. We now know that some medications can cause negative effects on mood so we need to research better medications that may positively impact both seizure control and quality of life, says Thomas. http://www.epilepsy.com/newsfeed/pr_1099665000.html מחקר שבודק את התרופות מהצד של איכות החיים, בגלל השפעות הלוואי.

מעניין מאוד.

אני אנסה לבדוק בפורום תרגום אם מישהו יכול לתרגם עבורנו את זה. תודה על הבאת המידע ויום טוב.

למעלה