חדשות:

Sharon depp

New member
חדשות:

אני מצטטת: " ג'וני דפ הולך לקראת מה שעשוי להיות האתגר המקצועי הגדול ביותר בקריירה שלו: הוא יככב בסרט "פעמון הצלילה והפרפר" , סיפורו האמיתי של צרפתי משותק בכל גופו, ש"הכתיב" את הביוגרפיה שלו ע"י מצמוץ בעיניו - האבר היחיד בגופו עליו נותרה לו שליטה"

Sharon depp

New member
אין לי מושג ... לא היה כתוב -

זה היה כזה עובדות קצרות וזאת הייתה על ג'וני והייתה גם התמונה הזאת

Number One1

New member
ראיתי אד ווד היום

אבל מה שהכי עצבן אותי שכל הזמן הקהל צועק בוז! בוז! זה ממש מעצבן ואיך שהם אפילו רדפו אחרי ג'וני כשהם נכנסו למכונית....

להבדיל בין סרט למציאות.

הסרט הוא סרט ביוגרפי על החיים של הבמאי הכי גרוע בתולדות הקולנוע, למה ציפית שיעוותו את המציאות ויציגו אותו כסטנלי קיובריק או פולנסקי או משהו?! ועוד זה טים ברטון. הם לא רודפים אחריי ג'וני, הם רודפים אחריי אד ווד שאותו משחק ג'וני. ככה זה קרה.

MichalDepp

New member
משום מה כשראיתי את הסרט שוב,

הרגשתי קצת יותר דרמטיות מפעם הקודמת. זה היה שונה.

מיצי007

New member
המממממ

א.מה הקשר לשרשור הזה ולאד ווד? נא לשים לב לאן את משרשרת...פה בכלל דובר על נושא אחר לחלוטין. ב.משום מה זה עולה שוב ושוב ואני חשה את הצורך להסביר לכן שוב ושוב. ג'וני זה לא הדמות שהוא משחק...ג'וני זה ג'וני והדמות שהוא משחק היא נפרדת ממנו. ג. לכן לפי מה שכתבתי למעלה את צריכה להבין שהם צועקים בוז לא לג'וני,הם צועקים בוז לאד ווד(שזה די מגיע לו...). שוב,לא לג'וני-לאד ווד. בדיוק כמו שבשה"ק נותנים סטירה לג'ק ספארו לא לג'וני או כמו שבמה עובר על גילברט זה גילברט שמרביץ לארני, לא ג'וני מרביץ לליאו דיקפריו... קאפיש?

MichalDepp

New member
לא מצלצל לי,טוף שאמרת מי הוא.

לפני שהלילה יורד היה מוצלח לטעמי. אוחח ובונבון הכוסית הזאת...ררררר.

ממממ....../images/Emo54.gif

אל תסכלו אותי במקרה שזה ג'וני דפ, אבל מי השחקן שמשחק את "הכוסית הזאת"?

shadowlord

New member
../images/Emo11.gif

כל הסרט אני אצטרך לראות את ג'וני דפ ממצמץ?! למרות שזה נורא נחמד, אני מעדיף לראות אותו עושה דברים נוספים חוץ ממצמוצים... אני רותח, זועף וקוצף... אני רוצה סרט אחר!

למעלה