חדשות

Sky Player

New member
חדשות

שימו לב לפי מה שקראתי האלבום של אירו יוצא בתחילת האביב זאת אומרת מרץ נכון? ותוכנן סיבוב קטן של 40 גיגס רק בארה"ב ביינתים

AeroTom

New member
תיקון קטן

התאריך הוא אכן מרץ או אפריל. והסיבוב הופעות בצפון אמריקה יתחיל בסוף מרץ כנראה והוא יהיה בצפון אז הם יהיו גם בקנדה. וביוני הם עוברים ליפן...

AeroTom

New member
לא וחבל...

הרבה זמן הם לא היו באירופה... ואני מת שיגיעו לאירופה כי אז אני טס ללא ספק!

ninelives99

New member
מבואסת סיבובי ההופעות....

זה כל כך מבאס אותי: אף פעם עוד לא הייתי בהופעה של אירוסמית' ואתם פשוט לא יודעים כמה אני מבואסת... סה"כ הם לא הופכים לצעירים יותר.. ואני מתגייסת בקרוב... אם הם היו עושים סיבוב הופעות באירופה אולי היה לי סיכוי ללכת..אבל עד לארה"ב זה רחוק מידי ויקר מידי נכון לעכשיו המחשבה על פיספוס הזדמנויות לראות אותם לייב (אפילו לפעם אחת) הורגת אותי הצעות???

AeroTom

New member
את לא היחידה

גם אני לא הייתי מעולם בהופעה וזה משהו שאני חייב לעשות בזמן הקרוב.

ninelives99

New member
אגב סיבובי הופעות של אירוסמית'....

מישהו מהפורום היה בהופעה שלהם...? אני אשמח אם תתנו לי את ההזדמנות להזיל ריר...חחח היה באמת גדול כמו שזה צריך להיות? ו..שאלת מיליון הדולר... איך ניצלתם את הזמן בהופעה- החלטתם לא להסיר את העיניים ממה שקורה על הבמה כדי לא להפסיד שום דבר או שהחלטתם גם לצלם במצלמה דיגיטלית/מצלמת סטילס? (טוב אולי זאת שאלה מטופשת אבל...היי...זה מה שהציק לי תמיד...חחח...)

SaintJohn

New member
את מוזמנת לקרוא במאמרים של הפורום

את הדיווח שלי על 3 ההופעות שהייתי בהם בקיץ האחרון, ואני אשמח לקבל תגובות. בקרוב יהיה גם יומן המסע של גיא להופעות שהוא היה בהן בזמנו.

ninelives99

New member
קראתי ו...ואוווווו...התרשמתי ואהבתי

יווווווווווו...........זה רק נותן לי מוטיבציה לנסות כל דרך כדי גם להגשים את החוויה הזאת.... חוויה שהיא חובה!!!! ממש הגניב אותי שבסיבוב הזה הם משלבים המון שירים ישנים!!! מה שנקרא קלאסיקות...חחח... חוץ מזה...אין תחליף לאנרגיות האלו שאתה בטח קיבלת בהופעות..אנרגיות לשנה שלמה (אם לא יותר) ו..דווקא אהבתי את החיבור בין קיס לאירו...לא שאני ממש מכירה את קיס אבל זה בטוח נותן להופעות של אירו מראה יותר...מסוקס ו..רוקיסטי..או משהו כזה מגניב לראות אנשים מוזרים בקהל- זה רק מוסיף לחוויה... אז..כמה שאלות אליך..: יצא לך להרגיש בהופעות האלו כמו קהילה גדולה ומאוחדת של חובבי אירוסמית'..?הרגשת מאוחד (סטייל תחושת שייכות)? ו...שאלת מיליון הדולר...כמה בכלל עלה לך כרטיס להופעה אחת(במקומות המעולים שהשגת)?

ninelives99

New member
למה שלא תכניס לפורום את התמונות

אם כבר כתבת מאמר כל כך שווה- יהיה מגניב אם גם תוסיף תמונות משם- אם זה אפשרי מבחינתך...אני...אשמח...ובטוח אראה...חיחי

SaintJohn

New member
אז הנה התשובות שלי:

לגבי הקהל - היו את אלה שבאו לראות רק את קיס, והם די התנתקו מהשאר ולא יצרו קשר עם השאר. הקהל של אירו היה הרבה יותר נחמד וחברותי, ואני יכול להגיד שבאמת היתה איתם תחושה ממש טובה של ביחד. לגבי האנרגיות - מילים לא יספיקו פה. צריך לחוות את זה כדי להבין. לגבי התמונות - יצאו חרא בלבן. לא רואים כלום. חבל. לגבי המחיר - המחיר הרשמי לאיזור הישיבה בו הייתי בהופעה הראשונה היה בסביבות ה150 דולר אם אני זוכר נכון, אבל זה לא רלוונטי, כי האיזור הזה היה סולד אאוט ממזמן, וקניתי את הכרטיס באי-ביי, במחיר גבוה במיוחד. בואו נשאיר את זה ככה... בשתי ההופעות האחרות הייתי טיפה מאחורה יותר, והמחיר לשם היה בסביבות ה110-120 דולר. גיא יוכל לעזור לי פה לגבי המחירים. המטרה שלי היא להגיע שוב לארה"ב עד קיץ 2005 (בשנה הקרובה זה בטוח לא יקרה) כדי לתפוס עוד הופעות ואולי אפילו לפגוש אותם, וכמובן שאם הם יגיעו לאירופה לא תהיה שום בעיה "לתת קפיצה".

ninelives99

New member
כן אה? אין כמו הקהל של אירוסמית'!!!

ואין כמו המחירים להופעות הטובות........חחח... כן......אני כבר רואה את זה עכשיו...טיול האחרי צבא שלי...אביב/קיץ 2005 לאסוף את כל הכסף.... היכונו ל- קיץ של חוויות, אנרגיות והרבה אירוסמית'!!!!!! (ואם זה יהיה באירופה באמת יהיה הרבה יותר...זול...) אז מילא על התמונות... אבל תן לי לשאול אותך את השאלה העיקרית: מה היית מוכן לעשות כדי לפגוש אותם??? זה מסתכם בכסף...והרבה כסף או שגם היית מוכן להתלבש כמו פקיד במלון כדי לראות אותם...או משהו כזה? בקיצור- איך אתה מתכוון לפגוש אותם (בתקווה שבאמת עד קיץ 2005)?

ninelives99

New member
גם לזה: ../images/Emo41.gifכן, אה?../images/Emo41.gif

ואללה, אז השאלה מופנת אליו.... ואל כולם בכלל....חיחי

AeroTom

New member
גיא אם אני לא טועה

הזמין משהו מ-Aeroforce one שיצא לו ככה לראות את הלהקה מקרוב או משהו כזה...תזכיר לנו גיא. וכמובן שגם אני חייב בשנה,שנתיים הקרובות להגשים את החלום וכסף כבר יש אבל לא יזיק עוד. ונועם-אם יש הופעה בניו-יורק אנחנו הולכים לשם וגם עושים סיור אצל קרמר המקורי באתרי הסדרה... בכל אופן כבר אמרתי לך שמתי שאתה חושב לטוס תזמין לי כרטיסים כבר גם כי אני מוכן לעשות את זה בכל רגע! בכלל-צריך בפגישת פורום שתהיה לפגוש את כולם ואולי כמה יתכננו איזה טיסה לעוד שנה או משהו... ויש הרבה דברים שאני מוכן לעשות כדי לפגוש את הלהקה,גם לא הייתי מתנגד לטוס לבוסטון ולמקומות המוכרים שם בהיסטוריה של הלהקה.

ninelives99

New member
"טיול קבוצתי"-אה לה אירוסמית' סטייל

זה יכול להיות מצחיק...אבל בטוח מגניב.... לקבוע ללכת להופעה מסויימת.... סטייל טיול מאורגן....חחחח.... אבל...טיול מאורגן סטייל אירוסמית'!!!! בקיצור-פתוח למחשבה, הכרות ו..חלומות...

Aeroguy

New member
Travel Package

מועדון המעריצים מארגנים את הדבר הזה, שהו מעיין טיול מאורגן, של 2-7 ימים, בו הולכים ל- 1-3 הופעות (תלוי בחבילה הספציפית). הם מארגנים הכל, חוץ מאוכל: מלונות, נסיעות, "צ'ופרים" (מזכרות, חולצה, פוסטר, בלגאנים), כרטיסים להופעות במקומות טובים- והשיא- פגישה עם הלהקה. שווה לאללה. אני עשיתי את קליפורניה, 2 הופעות (סן חוזה, שם נפגשנו עם הלהקה והופתענו בכניסה לסאונדצ'ק, ולוס אנג'לס), 7 ימים. שילשלתי לכיסם 1,300 דולר, שזה הרבה- אבל בהתחשב בעובדה שהיינו במלונות טובים, 6 לילות - זה כבר 600 דולר; כרטיסים לשתי ההופעות- 200 דולר; כל הנסיעות (כ- 1000 ק"מ!) עוד 200 דולר לפחות; וכל המיסביב, הצ'ופרים, המסיבה שהם אירגנו- אני באמת לא מרגיש שהם שילשלו לכיסם כסף עבור הפגישה עצמה.

ninelives99

New member
נשמע שווה אחול שילינג!!!ו..כיף!!!

אבל צריך להצטרף קודם למועדון מעריצים, לא?! בעצם בטוח שצריך....אבל זה נראה שווה את זה...במיוחד...אם פוגשים אותם !!!!!!!!!!!!!!!

למעלה