חדשות!!!

חדשות!!!

טוב אני מתחיל את החדשות בנימה קצת כועסת, אם אני רואה שלא מגיבים לחדשות אני פשוט יפסיק לפרסם אותם אז תתחילו להגיב או שזה פשוט יהיה החדשות האחרונות....וסורי שזה נשמע כמו איום...חחח קיצר כריסטינה נכנסה לרשימת 25 היפים מתחת לגיל 25, והנה הכתבה מהגיליון של טיין פיפול:Christina Aguilera AGE: 22 HOMETOWN: Born in Staten Island, raised in Wexford, Pa. HEAT FACTOR Her self-titled debut album (1999) sold more than 12 million copies and made this former Mouseketeer a global phenomenon to rival Mickey Mouse. Three years later, she shed her G-rated image--along with most of her clothes--for her multiplatinum disc Stripped. HUMBLE OPINION Christina laughs at being called a diva. "I heard... I threw a temper tantrum [at a hotel] and my quote was, 'I sold so many more records than any of these other artists in this building!' I would slap myself in the face if I said anything like that," she says. FULL FRONTAL "I think it scares people when a woman is comfortable with herself, her sexuality," says Christina. UP NEXT A sizzling summer tour with rival Britney Spears's ex Justin Timberlake, who also made our list. LAST WORD "I want to be a poet and have a chance to explore that and let people know what's really on my mind. I don't want to talk about genies in bottles anymore." בנוסף כריסטינה תהיה בטקס השנתי של: mvpa בטקס היא תנחה פרס, והמופע של "הפוסי קאט דולס" יופיע בטקס אז השמועות אומרות שכריסטינה אולי תפתיע אותנו....מי יודע....

אתה כבר יודע את דעתי...

מדהים כל פעם! תודה יוסי, מה הייתי עושה בלעדיך? חיחיחי... רציני, הכל אני יודעת ממך...! תמשיך ככה!!!

F I G H T E R

New member
ואינה....

תמונה של החלק בכתבה שכריסטינה נמצאת בה ומה שכריסטינה3 כתב

כמה דברים....

דבר ראשון...דוד אתה רוצה להגיד לי מה כבר אמרתי? על הטקס הודיעו אתמול, ועל האנשים היפים מתחת לגיל 25 מלפני יומיים אבל אתמול התפרסמה הכתבה.....אז????? והכוונה הייתה שתפתחו שיחה מהחדשות...למשל על מה היא תעשה בטקס? תלבש וכאלךה........מה אתם חושבים על זה שנבחרה לאחת האנשים היפים מתחת לגיל 25, מי עוד הייתם רוצים לראות ברשימה וכאלה.....

Devilish Angel

New member
אני למשל חושבת שממש מגיע לכריסטינה

להיות בין 25 האנשים הכי יפים, כי היא פשוט מהממת.... (לראות תמונה משמאל
) מממ... ומי עוד הייתי רוצה לראות שם? את אבריל לאווין, היא מאוד יפה... וגם שאקירה!

ועוד חדשות!!!

מצעד היו קיי התחדש וכריסטינה עלתה עם אלבומה סטריפט למקום העשירי, ממקום 11.... כמו שאתם רואים כריסטינה לא מפסיקה לעלות במצעדים ואומנם לא היה לה עדיין מקום ראשון בבילבורד עם אף, סינגל מהאלבום אבל ביוטיפול היה הצלחה מיידית, ואני בטוח שפייטר ישחזר אותה..... ודרך אגב עם כל המכירות האחרונות אתם מאמינים שכריסטינה הגיעה כבר ל-10 מיליון עותקים עם אלבומה סטריפט? אני מאמין שהיא מאוד קרובה, משהו כמו 9 וחצי מיליון.....

F I G H T E R

New member
אני חושב

שסטריפד הוא אחד האלבומים היותר מוצלחים שיצאו השנה גם בגלל השירים שבו וגם לפי המכירות, כריסטינה מכרה הרבה עותקים של סינגלים ודיסקים והיא זוכה ליחצנות גבוהה מאוד כמעט בכל עיתון יש עליה כתבות לא משנה עם טובות או רעות העיקר משמה כריסטינה המלכה קיימת ונמצאת במחשבה של כל אחד ואחד.

תראה...

פייטר דבר ראשון תודה על התמונה המחוברת......חיפשתי גם ולא מצאתי...אז תודה... ולפי דעתי סטריפט הוא אחד האלבומים שיזכרו לנצח, דבר ראשון כמו שציינת האלבום מוכר ממש הרבה ושבר הרבה שיאים של האלבום הקודם- מכירות בחודש הראשון, מכירות בחצי שנה, מקום 2 ביו קיי- שהאלבום הראשון לא הגיע לזה.... בנוסף לכך שכריסטינה עבדה על האלבום במשך שנה ולא כמה חודשים תמימים וכך היא הביאה לנו את אחד האלבומים המושקעים שהיו אי פעם....(אפשר לצרף אותו לדעתי לכל האלבומים המדהימים שאי פעם היו- מיוזיק בוקס של מריה, באדי גארד של וויטני, דאנג'רס של מייקל ג'קסון, ריי אוף לייט של מדונה ואירוטיקה, טי אל סי עם כרייזיסקסיקול...ועוד אלבומים אחרים). חוץ מזה שכל שיר מייצג פן אחר בחייה של כריסטינה וסוג מוזיקה שונה, ובאמת כל להיט שהוציא ממנו עד כה היה הצלחה בדרך זו או אחרת.....דירטי למרות כל השמועות על כישלון נכנס היישר למקום ראשון ביו קיי, והיה במקום ראשון בעוד 17 מדינות!!! אומנם ההשמעות שלו באמריקה לא היו טובות אבל הוא מכר מיליון וחצי עותקים עד כה!!! בנוסף שהוא הביא לכריסטינה אלפי כותרות וכיום אלפי תארי יופי, סקסיות ועוד.... הלהיט ביוטיפול הציג פן שונה לגמרי של כריסטינה, זכה להיוט מקום ראשון ביו קיי, מקום 2 באמריקה- הקפיץ את מכירות האלבום והיה מקום ראשון בעוד 23 מדינות!!! בנוסף לכך שע"י כריסטינה לא זזה מהכותרות, השערורייה של כל סצנה מהקליפ, והשיר בסופו של דבר הפך להימנון והביא לכריסטינה קהל מעריצים חדש..........השיר החדש "פייטר" שוב מייצג פן חדש של כריסטינה ומראה ווקליות מצויינת! אני בטוח שהסינגל ימכור הרבה בארצות הברית וביו קיי..........ולא לשכוח שאלבום ממשיך למכור!!!

F I G H T E R

New member
גם אני מסכים

אין מה להגיד זאת התקופה הכי טובה של כריסטינה בכל תחום אפשרי לדעתי היא אישה חזקה מאוד שלא נשברת ממה שכל עיתונאי נוד או זמרת מסריחה אומרים עליה היא פייטרית חחחחחחח ובנוגע ל"כישלון" שאומרים שהיה לה בדירטי זה טעות השיר הזה מאוד הצליח ועם הוא לא הגיע לאמריקה למקום 1 זה לא אומר שהוא לא הצליח כי בעולם הוא כן הגיע פשוט הסיבה היא שהאמריקאים לא הצליחו לעקל שהבייב הבלונדינית שעד לפני שנה היתה תמימה וחמודה נהיתה בוגרת ונועזת ובכך כריסטינה איבדה הרבה מעריצים שהם ילדים קטנים אבל התווספו לה מעריצים חדשים בוגרים יותר שלמדו להעריך אותה ואת הקול שלה ולנושא אחר לדעתי התקשורת רעה בגלל שהם עשו אותה זונה רק בגלל שבקליפ דירטי ובתקופת היחצנות לשיר היא הופיעה חשוף כי אינה עובדה עכשיו היא דיי צנועה לא ראיתי שהיא לבשה בגד חשוף בזמן האחרון זהוווו זה היה ארוך מקווה שקראתם והשכלתם סתם חחח

תראה לדעתי.....

גם התקופה שמתחילת דירטי ועד עכשיו הכי טובה של כריסטינה....ואתה מאוד צודק בכל מה שאמרת על כל העיניין סביב דירטי אבל נראה לי שהיא לא לובשת חשוף בגלל שהיא השמינה ושתרזה היא אולי תחזור לדירטי אבל לי לא נראה נראה לי שעם דירטי וכל התקופה ה"זנותית" שלה היא בעצם פתחה לעצמה דלת שמתי שהיא תלבש משהו נועז אף אחד לא ירד עלייה או יותר מדי ידבר על זה כי כבר רגילים....וגם היא רצתה לצאת מהר מכל הקטע של כוכבת פופ צעירה בלונדינית....

F I G H T E R

New member
נו נכון

לדעתי היא הוציאה את דירטי כסינגל ראשון בשביל לבסס את המעמד של הבחורה הנועזת שיכולה ללבוש מה שהיא רוצה כי עם היא היתה מוציאה קודם כל את ביוטפול לדוגמא אז כל העולם היה חושב עליה שוב פעם שהיא תמימה וצנועה כי זה לא שיר נועז כ"כ אולי הקליפ כן!

למעלה