חדשות!!!

חדשות!!!

אין הרבה מה לספר אבל משהו מצחיק וקצר: כמו שאתם יודעים רובי וויליאמס אחד הזמרים המצליחים בבריטניה מנסה שנים כבר לפרוץ לשוק האמריקאי והשנה אף הוציא אלבום שזכה למקום ה-47 וסינגל שלא הצליח במיוחד, אז על מנת לקדם את עצמו הוא הציע לכריסטינה דואט והיא סירבה! ומה היא אומרת: " הוא זמר מעולה, פשוט יש לנו סגנונות מוזיקה שונים". ואז הוסיפה- "שינסה אצל מריה קארי, היא אוהבת דואטים." ודרל אגב אתם יכולים להתחיל להגיב על החדשות אתם יודעים....

ועוד משהו קצר......

המנחים של טי אר אל היום באמריקה דיברו על כריסטינה, למי שמכיר קוראים למנחה בנג'י, והוא אמר אחרי שהראו את פייטר שממש יותר מתאים לה שחור ושהוא אוהב אותה ושהצצביע בעצמו לפייטר...... חחחחח איזה מגניב נכון?

אהההההה ושחכתי.....

היא הייתה מקום ראשון בטי אר אל.....וכבר יומיים ברצף לפי מה שהבנתי........

dirrty boy

New member
../images/Emo165.gif

למה לא לעשות דואט אם רובי הוא זמר מצויין לדעתי מה אתם חושבים?

lizaliz

New member
../images/Emo107.gif../images/Emo60.gif

ב'מת חבל, רובי ויליאמס הוא זמר מעולה לדעתי.

flowers girl

New member
נכון.. אבל כריסטינה דיי צודקת..

באמת אין להם סגנונות שירה דומים. כריסטינה כנראה אוהבת לעשות דואטים עם אנשים שיש להם אותו סגנון כמו לה, כמו לדוגמא כשהיא הייתה בזמן הלטיני שלה- היא עשתה עם ריקי מרטין דואט. אני אישית לא יודעת על עוד דואטים. לא משנה. רובי וויליאמס וכריסטינה היו נשמעים ביחד נורא, וכריסטינה רק דמיינה איך זה היה נשמע. באמת, תדמיינו את הקול הנמוך נמוך עם סוג המוזיקה ה(בדרך כלל) שקט שלו, יחד עם המוזיקה הדיוואית של כריסטינה והקול החזק והמדהים שלה. זה לא הולך ביחד ואין מה לעשות בקשר לזה, היא צודקת.

אני חושבת שזה היה יכול להיות

מצליח ויפה! אני גם אוהבת את רובי ויש לו קול מדהים ולא "נמוך ושקט" כמו שאמרתם... תתפלאו אבל יש לו עוצמה אדירה, אני ראיתי הופעה שלו בטלוויזיה, פשוט מדהים! ומה קשור ג'סטין לסגנון המוזיקה שלה? בקיצור, לא יפה מה שהיא אמרה על מאריה... אחת הזמרות הכי מצליחות בעולם והזמרת הכי מצליחה של שנות ה90.... אני לא אוהבת שזמרים מתחילים להתלכלך עם זמרים אחרים... אחרי הכל כריסטינה עוד לא ברמה של מאריה... אז בשביל מה לפתוח את הפה? חוץ מזה,
החדשות מעולות

למעלה