חדשות....

Roei152

Well-known member
מנהל
חדשות....
כוכב הצפון 2 פירסמו הרגע בםייסבוק של כוכב את הדמיות שעוזבות אותנו... ליאור (יובל אסרף) וגל (הילה לוזיה) ..... במקומן הולכים לפנק לנו את המסך בשתיי דמיות חדשות..... זהותן עוד לא ידועה לנו .... אך אם להסתנך על יומני לפחות אחת מהן הולכת לכוון לנו את שון-מאיה -בן-דניאל לכיוון חדש.....
גאליס -התחיילו לצלם את הסרט השני ... לפי מה שהשחקנים אומרים.... הוללכיםם לצלם את הסרט ואת אני כבר לא יודע איך לקרוא לזה - מחצית עונה אחרונה.,עונה שישית בכחל מקרה אקרא לזה שלפי היוצרים זהו פתיחת 50-60 הפרקים האחרונים של גאליס .... במכה.... ככה שאני מצפה לשנה נוחה בגאליס ...... פתיחת ה60-50 הפרקים האחרונים בחורף 2015-2016 הקרנת הסרט באביב 2016 וסיום גאליס דרמטי במיוחד קיץ 2016 - הגיע הזמן לא ?
היחידה 2 - אורנה דץ ,טהוניה רובל ,רמי קליינשטין ועדי שילון הולכים לקחת חלק בדוקו ריאלטי ....
הרגע הביאו לי כתבה על סדרות הנוער העכשויות..... עוד כתבה שקוטלת את הלחץ של הוט ויס לצצר עוד ועוד סדרות נוער יומית ומרצניז הם גם מתיחסים לכך שהסדרות האלו לא מטפלות באנמת בבעיות הנוער.... חבל שסדרות כמו "להתבגר" "עמוק במים" ו"שולחן לשישה" לא מקבלות יחס אמצמיתי.......

שיר m

Well-known member
תודה
באסה, ממש חיבבתי את גל.
ומסכימה מאוד עם המשפט האחרון שלך.

ועוד קצת תוספות...
"מועדון החנונים" אוטוטו חוזרים... השבוע התכנסו הכוכבים המקסימים וצילמו את הפרומו. אני מעריכה שמשהו כמו עד חודש והם שוב על המסך.
מחכה כבר לראות איך יהיו אליאנה ודניאל בתוך כל החבורה ההזויה והקורעת הזאת

אני מניחה שאתה כבר יודע, רועי, אבל רק אעדכן את השאר ש"פצועים בראש" סיימו לצלם כבר בשבוע שעבר. מן הסתם, הם יחזרו עוד לפני החממה, לאור העדכון המאוד מבאס ומאכזב של מאורה. הם בטח יחזרו עוד 3 חודשים בערך, נראה לי שזה פרק הזמן שהיה גם בעונה הראשונה.

לגבי הסרט של גאליס - כשראיתי את תמונת הבכורה שהעלתה אליאנה מהיום הראשון לצילומים, בה רואים אותה ואת תובל עם מדי המחנה, כבר חשבתי שאולי סוף סוף הם לא ילכו לכיוונים המד"ביים ההזויים שלהם, אבל אז קראתי את קו העלילה בפרוגי וראיתי שזה שוב יילך לשם... אבל מי יודע, אולי לסרט ההמשך אני כן אתן צ'אנס, למרות שהוא לא בדיוק העדפת הצפייה שלי מלכתחילה... לא יודעת, אולי בגלל עופר, למרות שהוא כנראה יופיע רק בתפקיד אורח, אולי אפילו בתור עצמו, יש מצב ? מי יודע...

לגבי כוכב - סוף סוף באמת. נזכרו גם להתחיל לצלם וגם לעדכן משהו בעמוד שלהם.
זה היה ברור ששתיהן לא ימשיכו. כל אחת מהן סיימה את תפקידה. ליאור מעולם לא הייתה דמות יותר מדי משמעותית, חוץ מזה שהיא גרמה לחלק מההתפכחות שעברה על דניאל בסופו של דבר, וגל, נו, אתה ושיר בטח מבינים היטב שאין לה מה לעשות שם יותר. נראה מה יעשו בהמשך עם נועה ועידו, עד שסוף סוף הם יהיו זוג, מה שהייתי בטוחה שיקרה כבר בסוף העונה. מושכים אותם כמו מסטיק לעוס...

Roei152

Well-known member
מנהל
במקקרה קראתי על פצועים היום......
לא ראיתי את התמונה המדוברת אין לי אינסטגרם.......
אי אפשר לדעת היום כל כך הרבה אכזבות חושבים התוכנית תעלה גג חודש חודשים ובסוף עולה הכי רחוק שאפשר....

לגבי כוכב אאמרתי שהם מתחילי לצלם בקיץ לא אמרתי שהתחילו לצלם......
תודה על תוספת החדשות ....

כן, אני יודעת שהם עוד לא התחילו לצלם...
אבל יתחילו ממש בקרוב, בחופש, אז התכוונתי לזה... לפחות נזכרו להתחיל סוף סוף, אפרופו מה שכתבת.

Roei152

Well-known member
מנהל
לגבי הסרט
חייבים להודות שזה נשמע הרבה פחות פפנטזיה מהסרט הראשון.... מה גם שאת הסרט הראשון כתבו עידו ודוד שבעצמם הודו שהם קצת כותבים בסגמון של משחקי הרעב , הרץ במבוך., מפוצלים ... את הסרט הזה כותבת שירלי מושייוף יש לי תקווה מהסרט הזה.....

עוד קשה לדעת באמת מה זה אומר...
אם קראת בפרוגי: " אחרי מלחמות בלתי פוסקות בכוחות הרוע, יונתן עייף מלהיות המיועד ומקבל הצעה חד פעמית לעבור לעולם שכולו כיף, בילויים, קניות ומשחקים, עולם שבו כל אחד חופשי לעשות רק מה שהוא רוצה. אבל כשהוא מגיע לשם לא ברור האם הוא הגיע לגן עדן או גיהנום. דני וחבורת "גאליס" יצאו להצילו, האם הם ייכנעו לפיתוי או יצליחו לחזור הביתה? "

אמנם לא צפיתי ב"איש חשוב מאוד", אותה היא כתבה (וגם את "האלופה 3", אותה הרבה פחות אהבתי לעומת שתי העונות), אולי עצם זה שהפעם לא מדובר באמת בשני היוצרים של הסדרה, ייקח את הסרט למקומות קצת אחרים, ריאליסטיים יותר... אולי. נראה.

Roei152

Well-known member
מנהל
אין לי ציפיות בכלל מהסרט הזה....
די נמאס לי מגאליס......

בלי נדר עונה אחרונה ודי. אם ימשיכו כרגיל כל שאר טמטומי ה"מרצ'נדייז" מסביב, זה כבר במילא לא מעניין אותנו מאז ומתמיד... אז זהו.

שיר m

Well-known member
אוו נשמע נחמד העלילה
"גן עדן או גיהנום"- מזכיר לי את הפרקים הראשונים של החממה3

למעלה