חדשות

gavrik

New member
קולנוע ופרסומות

משהו שחשבתי עליו לא מזמן.
בדרך כלל, כדי להימנע מפרסומות בכל מיני מקומות באתרי/ערוצי VOD וכדומה, אנחנו צריכים לשלם כסף. זה כי על ידי הצגת הפרסומות הגוף הרלוונטי מרוויח עלינו כסף.
עכשיו, בקולנוע, אנחנו משלמים סכום לא קטן לכרטיס ועדיין אנחנו "מחוייבים" לראות פרסומות לפני תחילת הסרט. רוצה לומר, גם שילמנו, ועדיין רואים פרסומות. למה מחוייבים במרכאות? כי בפרקטיקה אפשר לבוא קצת יותר מאוחר ואז לא לראות. אבל עדיין, לא יודעים תמיד כמה זמן זה נמשך, שלא להזכיר את הטריילרים שאחרי הפרסומות (שאותם אני דווקא כן אוהב).

הרעיון התיאורטי שלי, שכמובן לא יתפוס, זה להוזיל את כרטיסי הקולנוע לאנשים שבאים בשעה המקורית של הסרט.

THOR1997

New member
אמממ...אתה רציני?

איך זה יעבוד מבחינת להזמין כרטיסים באינטרנט? אם מישהו ישלם על לבוא בשעה המקורית ויגיע באיחור, לא יכניסו אותו?
ואם מישהו יחליט שזה רעיון טוב, לא יורידו את מחיר הכרטיס של השעה המקורית, אלא פשוט יעלו את מחיר הכרטיס למאחרים. וזה דפוק, כי לפעמים לא מתכננים לאחר וזה פשוט יוצא ככה.

אגב, אם אתה לא רוצה לראות פרסומות, ברוב ההקרנות ברב חן דיזינגוף אין פרסומות אלא רק טריילרים.

מיכאל1411

New member
כן, לא יכניסו אותו

לעמוד בזמנים זה חשוב ובארץ זו לא בדיוק תכונה נעלה.

gavrik

New member
קצת רציני

גם ככה עומד סדרן בכניסה לאולם אז אם מישהו קנה כרטיס מוזל ואיחר הוא יכול להשלים לו את ההפרש.

וכן, האופציה של להעלות פשוט את מחיר הבסיס זה מה שאני חושש שהיה קורה בפועל.

למעלה