חדשות...

eranmc

New member
חדשות...

"אתה עצור"! Throught The Rain יהיה שיר הנושא של הדרמה You´re Under Arrest. Throught The Rain מכה חזק! Thorught The Rain סוף סוף #1 בתחנת הרדיו Z100 בתוכנית High Noon Countdown. מקור: http://www.mariahsweb.com/ תמונות חדשות במראיה מאניה מראיה מאניה הוסיפה 30 תמונות חדשות לגלריית התמונות שלה באתר. מראיה קארי, אמנית סקסית! מראיה נבחרה במקום ה 19 כמאנית הסקסית מתוף 100 האמנים בתחרות ´100 Sexiest Artists´ של VH1. במקום הראשון זכתה מדונה לרשימה המלאה לחצו כאן.

roimc

New member
הגירסת רדיו מהממת!!!

אפילו יותר טובה משל האלבום!

eranmc

New member
מה פשר השינוי?

טזהו סידרתי את המחשב שלחתי לך הודעה ויצאת.

noa462

New member
בלי לעצבן אותכם...../images/Emo42.gif

אבל גניפר לופז הגיע למקום השלישי... טוב נו אני לא אעצבן

mcrlz

New member
באיזה מצעד?

וג´ניפר לופז תמיייייייייייד מגיעה לכאלה מקומות מסיבה מאוד לא ברורה....

roimc

New member
של הסקסים

טוב כל התדמית שלה בנוייה על זה שהיא סקסית... לא על כישרון.

mcrlz

New member
גם זה היא לא... היא דבה!!

יש תמונה שלה עם בגד ים במעריב לנוער והיא דבה..!!

noa462

New member
וואי נכון

שערן שם את התמונה רציתי לכתוב שהיא שמנה שם טוב מקום 19 זה מכובד

roimc

New member
חחחחחחחח הייתה לי הרגשה שיהיה בלבול

סוף 1999 אבל מאז התמונות מאריה כבר רזתה.

לאור המגעולות שהיו לפני מאריה

מקום 19 זה לא כבוד גדול! עזבו את ג´ניפר.טינה טרנר????WTF?מישהו פה היה נוגע בה עם מקל?

eranmc

New member
חחחחח צודק

ג´נט ג´קסון למשל... מה?! אבל שטויות זה סתם מצעד זה לא אומר כלום, לדעתי מדונה לא צריכה להיות מקום ראשון ואני בטוח שלכל אחד יש את הטעם שלו ויש שיחשבו שמראיה #1 ויש שיחשבו שלא מגיע לה אפילו #19. חבר´ה עזרה זה מה שיש בינתיים:http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/sp/articles.asp?id=373&art_id=15

זה באמת מענין אותי

אני יודע שבאמריקה,משום מה,ג´נט גקסון נחשבת לסקסית(היא נבחרה במקום החמישי ברשימת הרווקות המבוקשות ביותר!ראשונה בין הזמרות וגם בין השחורות!וזה היה מבוסס על סקר דעת קהל!).לדעתי הבחורה דומה לET.

eranmc

New member
חחח ET, משפחתי אבל...

היא הזמרת כההת העור הכי אהובה על המון גברים כההי עור.

למעלה