חדשות!!

חדשות!!

מגזין חדש של מרי קייט ואשלי- כידוע לנו- לא יצא.... תהינו למה??? המוציא לאור של העיתון פשט רגל ולכן לא יכלו לצאת יותר issues... הם מחפשים עכשיו מוציא לאור חדש ואז הם יוציאו עוד עיתונים....

רעות....../images/Emo70.gif

יש לי חדשות בשבילך היה רשום שהוא יוצא בנובמבר 2003.. אבל מאמי איך שבא לך..את לא חייבת להאמין אבל אל תגידי שזה שטויות...

טווווב...

אני לא מאמינה שאני ערה עכשיו..אבל בכל מקקקקרה.... אני ממש לא התעצבנתי אני פשוט לא מבינה למה את מחליטה על דעת עצמך שמה שיוני אמר זה לא נכון..זה שנוגדים את דעתך זה לא אומר שמתעצבנים..וחוצמזה יוני ביקש שאני אפרסם תגובה על מה שאמרת כי אני קראתי שהם יוציאו אותו בנובמבר 2003.. אז רילקס מותקקקקק :) ביי ביי

Sparkley Judy

New member
איזה כיף!

אם המגאזין ייצא ב-2003 אני אקבל אותו כי אני מנוייה! חברה שלי הייתה בקנדה והיא קנתה לי את המגאזין עוד כשהוא יצא כל חודשיים (המגאזין האחרון) ואז נרשמתי אליו בדף ההרשמה. לא הייתי בטוחה שאני רשומה אבל כשראיתי באתר הרישמי שהם מחלקים הפתעת פיצוי לאלו שנרשמו אז הם אמרו שנשלח להם אימייל עם הכתובת והם יבררו אם אנחנו רשומים וישלחו לנו את ההפתעה אז עשיתי את זה וקיבלתי את הדף\קרטון החתום הזה! (זה לא חתימה אמיתית, זו הדפסה אבל לא נורא) ייייששש! :)

יווווו לג´ודי

אני זוכרת
!
!| אני זוכרת
אני זוכרת
שהראת לי אבל אמרת שלא שלחו כלום והנה את רואה שלחוווו

למעלה