חדשות

Or Amit

New member
חדשות

אמנם תחרות ההטבעות ושבוע האולסטאר תופסות לא מעט כותרות, אבל גם תאריך הטרייד דדליין מתקרב ויש לא מעט שמועות:
אחרי שהבינו שאת קיד וביבי - שתי האופציות הרציונות ביותר מבחינתם - הם כבר לא יקבלו, וככה"נ גם אנדרה מילר לא הולך לשתף פעולה עם לברון ג'יימס, שתי האופציות העיקריות לחיזוק שמעניינות את קליבלנד הן ג'ארט ג'ק מפורטלנד וקייל לאורי מממפיס.
כרמלו אנתוני גם רוצה חיזוק, ואחרי שהוא הביא רצון פומבי להגעת ארטסט עכשיו בדנבר גם מגששים אחרי זאק רנדולף מהניקס.
מעבר לבעית דוואן ג'ורג' המאבס בבעיה נוספת עם הטרייד של קיד - הקומיש דיוויד סטרן הודיע שהוא לא יאפשר את הטרייד אם יסתבר שג'רי סטאקהאוס אמור להגיע בחזרה למאבס בסיכום מראש.
עיתון באורגון יצא בקריאה נרגשת - "דריוס מיילס, תפרוש. עכשיו."
ג'רי קולאנג'לו - שאחראי על בניית האימפריה מפיניקס יחד עם ד'אנתוני - מביע עניין ציבורי בהחלפת אייזיה תומאס בניקס. אני חושב שאלו החדשות הכי טובות שנשמעו בעיר מאז שאדי קארי שמע שיש מבצע אכול כפי יכולתך בסבארו.
הסאנס מביעים עניין בצירוף יאקובה דיאוורה מהנאגטס ע"מ להשלים את ההרכב אחרי טרייד 2 על 1 עם מיאמי.
עקב הטרייד שהביא 4 שחקנים מאטלנטה תמורת מייק ביבי, סקרמנטו שחררו את דונת'יי ג'ונס וג'אסטין וויליאמס
רון ארטסט אמר שהוא "מתרגש לדעת מה העתיד טומן לו" עוד הוא מספר ש"הוא אוהב את סקרמנטו" ושכרגע הפוקוס שלו הוא על סקרמנטו בלבד.
הליגה אומרת שהיא ככה"נ לא תאשר טרייד שכולל את קית' ואן הורן. "אם היינו משוכנעים שהוא הולך לשחק, אז היינו מאשרים את זה. אנחנו לא נאשר טרייד עם שחקן שלא הולך לשחק, בדיוק כמו שלא נאשר טרייד שקארים עבדול ג'באר לוקח בו חלק בסיין-אנד טרייד" אומר ג'ואל ליוטין מהנהלת הNBA, שכנראה שכח שרק לפני כמה שבועות הם אישור את העברתו של אהרון מק'י מהלייקרס לממפיס - בעודו עוזר מאמן בהתנדבות בפילדלפיה.
ככה"נ הסוניקס ישלמו לבעלי האולם בסיאטל את יתרת ההסכם בינהם, ויעברו כבר בסוף השנה.

Or Amit

New member
שתי תהיות בעקבות משהו שקראתי

מסתבר שסירובו של דוון ג'ורג' לעבור במסגרת הטרייד, עקב סיכוי להנות מחוק לארי בירד ולקבל חוזה גבוה יותר בדאלאס, רלוונטי רק אם הוא בונה על זה שיתנו לו יותר מMLE (כלומר בערך 5.3 מיליון דולר). האם נראה לכם שיש קבוצה - כדי למנוע דריכה על זקן של בדיחות נגיד "חוץ מהניקס" - שתשלם לו חוזה כזה? והתהייה השניה - אם אתם דאלאס, האם אתם מחתימים בנאדם שטרפד לכם בעצם טרייד שיכול להפוך אתכם לקונטנדרית על חוזה נוסף בסוף העונה? הרי אם לא, אין שום טעם בלא לעבור, כי הוא יהפוך להיות FA ללא אופציית שחקן בסוף העונה.

הכפפה

New member
תהייה נוספת

האם מארק קיובן יודע איפה דווין ג'ורג' גר? ואם כן - האם למכוניתו ולדירתו של ג'ורג' יש ביטוח מקיף?

OrEl74

Well-known member
מנהל
ברור שלא יחתימו אותו

הרי גם ככה הוא לא ממש משחק. השאלה איזה יחס הוא יקבל עכשיו מהחברים שלו לקבוצה...נראה לי שהוא הולך להיות "מוקצה" רציני שם.

OrEl74

Well-known member
מנהל
עסקת קיד כמעט סגורה

הטרייד החדש: קיד ומאליק אלן עוברים לדאלאס עבור דווין האריס, דסגנה דיופ, ארנטון האסל, החוזה של וואן הורן, בחירות דראפט עתידיות ו- מליון דולר. דאלאס לא הגזימו קצת???

איזה חיים יש לקית ואן הורן ...

Horn gets the deal of a lifetime in this one, provided he shows up with the Nets and proves that he can still play-- he's expected to be paid $4 million for the abbreviated season. ובנוסף,הבנתי שדאלאס מוסיפים 3 מיליון דולר ולא מיליון בודד ... אישית אני חושב שהאסל הוא אחד השומרים הכי פחות מוערכים בליגה -שחקן שיכול במאצאפ נתון להצר את צעדיו של קובי או מנו בצורה משמעותית ולשמש כX פקטור ועדיין,עם קיד דאלאאס הם המועמדת מספר אחת שלי - ברגע שהוא לוקח את ניהול המשחק(ובניגוד לנטס פה הוא לא צריך לקלוע) דירק יתחיל משחק מ27 נקודות דמפייר לא יירד מדאבל דאבל וגונס טרי וסטאק(אולי גם גורג) יזכו לעדנה מחודשת ויפציצו מחוץ לקשת באחוזים מטורפים בקרב של שאק לקיד: מי שישפיע יותר על המשחק של קבוצתו בזמן שנותר ייקח טבעת הביתה

o f r o n

New member
מועמדת מספר 1?, קצת הגזמת

אם דאלאס של נוביצקי ונאש לא לקחה אליפות וגם לא הייתה יותר מדי קרובה לאליפות אני לא רואה את דאלאס של נוביצקי וקיד עושה את זה.

Or Amit

New member
עוד חדשות\שמועות

הלייקרס רוצים להביא שחקן נוסף - SF, רצוי שוטר. שם מעניין שעלה לאוויר הוא קארון באטלר מוושינגטון. שכזכור עבר מהלייקרס תמורת קוואמה בראון. הקלף שכנראה יעבור הוא למאר אודום.
מייק מילר וקייל לאוורי מממפיס הם שני השמות החמים כרגע בשוק ההעברות. מילר נקשר לנאגטס, מיאמי וקליבלנד ולאורי עלה בעיקר בהקשר של קליבלנד.
הנאגטס ממשיכים לחפש אופציית טרייד שתביא את ארטסט אליהם.
הספרס מחפשים קונה לפרנצ'סקו אלסון
הסוניקס מחפשים טרייד ליוהאן פטרו ומייקל "מי?" גלאבל
הרוקטס מחפשים אופציית חיזוק, כשהקלף החזק שלהם הוא בונזי וולס
הסיקסרס רוצים להעביר את גורדן גיריצ'ק
פייטרוס ממשיך לבכות שהוא רוצה לצאת מגולדן סטייט.
הסוניקס מחפשים קונים לוולי שצ'רביאק ודמיאן ווילקינס
עכשיו הקאבס חושבים להביא את ארטסט. דרו גודן, אנדרסון וורז'או ולארי יוז הם השמות שעלו בהקשר הזה
הסיקסרס מכחישים עניין ברון ארטסט.
הניקס הוציאו את כל הקבוצה החוצה לאופציות טרייד.
רון ארטסט נקשר גם לניקס, בטרייד אחד-על-אחד עבור זאק רנדולף
הנטס מביעים גם הם עניין ציבורי במייק מילר, העניין הוא שממפיס רוצים להעביר איתו את בריאן קארדינל שמחזיק בחוזה של 13 מיליון דולר לשנתיים הבאות.
פיניקס ובוסטון מביעות עניין בלא-ברור-אם-הוא-רכז-או-קלע טיירון לו.
הראפטורס מציעים לשוק את חואן דיקסון
שמועות מדברות על טרייד של הנאגטס, הפייסרס והקינגס, במסגרתו ארטסט יעבור לדנבר ואוניל יעבור לסקרמנטו. כזכור בראד מילר ורון ארטסט התחילו את הקריירה באינדי
בגלל אי הבהירות בטרייד של קיד, גם וינס קארטר בשוק ההעברות.
הנאגטס מביעים עניין בדלונטה ווסט
משהו לטווח הקצת יותר רחוק - ככה"נ ריילי ינסה להביא בקיץ את אלטון בראנד, שבו הביע כבר עניין בעבר.
כאמור, עסקת קיד אמורה להסגר עוד היום
קצת עדכוני מאחורי הקווים - אייזיה מחשב את קיצו לאחור בניקס. אחרי קולאנג'לו, השם החם החדש הוא... קני סמית'. הפרשן של TNT
דאג קולינס מועמד להיות נשיא הבאקס
אם הוא לא ינחת בבולס, יש סיכוי לא רע שלארי בראון יגיע למשמע קצת את הצעירים של שארלוט.
סקוט סקיילס עשוי לאמן את מכללת אינדיאנה

Puskas

New member
יש רק 2 שחקנים בניקס שלא הייתי מוותר עליהם

ג'מאל קרופורד ודיוויד לי. כל השאר (ובמיוחד נייט רובינסון,אדי קרי,סטפן מרבורי וזק רנדולף) צריכים בהחלט לעוף!!

OrEl74

Well-known member
מנהל
רק המחשבה על המשולש קובי+פאו+קארון

גורמת לי להזיל ריר ואני אפילו לא אוהב את הלייקרס. למרות שבעיקרון קצת קשה לי לדמיין את בראיין ובאטלר מתפקדים ביחד. ומה נסגר עם דנבר? הם פותחים שם מרכז לשחקנים מכים? ותיקון קטן...ארטסט התחיל את הקריירה בבולס ולא באינדי.

bostonForever

New member
מושבת ערסים בדנבר...

מוזר לי שהם עדיין לא הביעו עניין בסטפן ג'קסון. ומה עם רובן פטרסון שעדיין מחוסר עבודה?!? גם קינטל וודס ישמח לעזוב את אולימפיאקוס בשביל איזה קרב כלבים טוב.

OrEl74

Well-known member
מנהל
תחשוב על זה הפוך...

הם יכולים לבוא לבעלים של הקבוצה היריבה ולהגיד לו "או שאנחנו מנצחים או שהאוהדים שלכם חוטפים מכות" זה בטוח יסדר להם כמה נצחונות.

Molchansky

New member
בזמנו

כשהלייקרס ויתרו על באטלר קיללתי אותם חודשים, בעצם עד היום אני מקלל אותם תמיד אהבתי את השחקן הזה, הלוואי ויחזור, אבל קשה לי לוותר על אודום למרות שהוא גורם לתסכול וממש לא יציב יש בו משהו שאני מאוד אוהב. אחד השחקנים שיותר אהבתי לשחק איתם במחשב עם הלייקרס

Or Amit

New member
דברים נוספים

טורונטו מנסים לשלוח לאנשהו את אלוף השלשות הטרי ג'ייסון קאפונו
שם נוסף שנקשר למייק מילר - הקליפרס (כי חסרים להם SFים עם מאגטי, תומאס, ת'ורנטון ורוס). את הדרך ההפוכה אמור לעשות סם קאסל. כרגע מה שחוסם את הטרייד זה סירובם של הקליפרס לשלוח את בחירת הדראפט הקרובה שלהם.
המג'יק מחפשים מישהו שרוצה חוזה נגמר. פאט גאריטי הוא השם שעולה כרגע בשיחות.
הנאגטס גם מעוניינים בקייל לאורי. ההצעה האחרונה - וון "זה לא רק שם משפחה" וופר ובחירת דראפט ראשונה.

OrEl74

Well-known member
מנהל
וון וופר?? ../images/Emo6.gif זה לא מקדונלד בהולנדית?

למעלה