חדשות

חדשות

-הפאדרס פתוחים לטרייד של ניק האנדלי, הקאצ'ר בן ה24 מAA שלהם. טרייד של מייקל בארט צפוי בקרוב, או שלא יקרה בכלל. ההצעה לג'נקינס צפוייה להיות פחות טובה משל פילי, אז השחקן יצטרף לקחת פחות. -המטס והפיליז הציעו הצעות לקייל לוהש. לוהש יחד עם קרלוס סילבה בטח יקבלו את החוזים הכי גדולים בSP FA מרקט בחורף הזה, יחד עם קורודה. -חאבי "איך שמי לא על דו"ח מיטשל" לופז חתם על חוזה מיינור ליג עם הברייבס. כזכור לופז חבט 43 HRים עם אטלנטה לפני כמה שנים. -אורלנדו האדסון לא צופה לחזור לדיבאקס שנה הבאה, אבל מי יודע... -המארלינס והג'ייאנטס שמים עין על דאלאס מקפרסון ששוחרר מהאיינג'לס. מייק סוויני לעומת זאת ממשיך לדבר עם הרויאלס. -האסטרוס הציעו לג'ייסון ג'נינגס חוזה לחזור לשנה אחת. ג'נינגס רוצה שנתיים, לא בטוח שיקבל את זה. -הקארדס והאסטרוס ממשיכים להתעניין יחד עם עוד כמה קבוצות במארק פריור. הנאשינלס גם בפנים וכמובן הקבוצות הגדולות - אבל שם פריור בטח לא יקבל הרבה צ'אנס. -שמועות שהקאבס שוב בעניין בדארד...לא ברור...הייתם צריכים לעשות את מארק פריור בשביל מיגל טהדה ואריק בדארד - הטרייד שהיה על השולחן לפני שנתיים. -מלקי קבררה לא משחק ווינטר בול מסיבה כלשהי...לא נראה שזו עייפות או משהו, אז יש חשד שזה קשור לטרייד... -הפייראטס ממשיכים לחפש עזרה בעמדת הקאצ'ר. מייקל בארט הוא BUY LOW נחמד. ג'וני ארסטדה, מיגל אוליבו ודמיאן מילר גם אופציות. -אם כבר עמדת הקאצ'ר, הדודג'רס החתימו את המודה הטרי שהשתמש בסטארוידים - גארי בנט - להיות הבאק אפ של מארטין כנראה. -אם כבר אנשים שמודים בסטארוידים, גם בריאן רוברטס הודה שהשתמש בפעם אחת ב2003...וגם פרננדו וינה שהובך קצת ליד הפרשנים-חברים שלו בESPN באותו יום...הודה. -קריס בנסון זרק לפני קבוצות, והתוצאות היו חיוביות. ידוע על לפחות 8 קבוצות שמתעניינות בו. -נייט רוברטסון מעוניין בהארכת חוזה עם הטייגרס. -ההחתמות של קליף פלויד ומריאנו ריברה רשמיות.

למה? הכל היה יפה עד עכשיו. למה הנדרי?

אההההההההההההההההההההה (צעקה) אני נכנס לשמוע עדכונים משיקאגו-סאן טיימס ומה הכותרת ? Cubs hire former Pirates GM Littlefield דייב "מגרש קטן" יהיה הסקאוט האישי של ג'ים הנדרי ה-GM שלנו. הוא אמור לדווח ישירות להנדרי. כמו שאני רואה את זה ליטלפילד לא ממש יהיה "עוזר GM" או כמו שהנדרי מגדיר את זה כ"סקאוט מדווח". אני רואה את ליטלפילד מחליף את הנדרי בעונה הבאה בתפקיד ה-GM. להנדרי יש בעיות בריאותיות, נרמז כבר אשתקד שהוא יפרוש מתפקיד ה-GM אחרי 08' וישאר רק בתפקיד סגן הנשיא... ליטלפילד עם ניסיון בעבר כ-GM של הפייראטס וכעוזר GM במארלינס . = אני מחכה לשמוע מה אומרים המומחים בפורום. טוב/לא טוב לקאבס? הנדרי משוגע? ליטלפילד הוא ליטלבריין ?

עדכונים מהקאבס

* נתחיל עם ידיעה מהדקות האחרונות. טאנר ווטסון, RHP בן 25, חתם בקאבס לחוזה מינור ליג. ווטסון, נבחר בסיבוב ה-19 בדראפט החובבנים בשנת 2000 ע"י סיאטל מרינרס, סיים את העונה האחרונה ברוקפורד, קבוצה מה-Frontier League (???) , עם 11-3, 2.17 ERA ב-15 הופעות. כמו כן, 77/31 K/BB ב-104 IP . הוא נחשב ל-SP הטוב ביותר בליגה (Frontier League) . נשמע נחמד על הנייר, אבל בטח לא יעבור את ה-AA . לא שאני מזלזל בו, אבל אם הוא היה כזה טוב לא נראה לי שאנחנו הינו משיגים אותו כל כך בקלות. בתמונה המצורפת --- טאנר ווטסון, בעונה הקרובה באחת מקבוצות המינור ליג של שיקאגו קאבס. * עדכון מהיר: הקאבס הגיעו להסכם על הארכת חוזה עם כל 5 קבוצת הבת של האירגון : AAA אייווה קאבס, AA טנסי סמוקיז, A דייטונה קאבס, A פאוריה צ'יפס - כל אלה הגיעו להארכת חוזה ל-4 שנים נוספת, עד 2012. קבוצת בויסה, מהעונה המקוצרת (Short-season ) , הגיעה להארכת חוזה לשנתיים נוספות, עד 2010. * אמרתי שאתן את דעתי בנושא הסילבר סלאגר. האמת, אין יותר מדי מה לכתוב. עברתי על הנושא הזה, קראתי כמה כתבות בנושא (גם של כתבים מחוץ לשיקאגו) ורובם טענו שארמיס רמירז לא מקבל את הקרדיט שמגיע לו. אולי הוא לא שווה את המקום של רייט , אבל הוא עדיין נחשב ל-3B ממוצע מבחינת התקשורת ושאר הקבוצות. בכל מקרה, בשם אוהדי הקאבס אני מודה לארמיס על עונה מצוינת שבסיומה זכינו בדויז'ן לראשונה מזה 4 עונות בייסבול. הוא חוט השדרה של הקבוצה, הוא החובט הכי טוב של הקבוצה, הוא מה שכל אוהד של הקאבס היה יכול לבקש. הוא סמל , ומי יתן , והפעם אני אומר את זה ביתר רצינות, שהוא ישאר עימנו עד סיום הקריירה - ואפילו אחר כך. הוא
הבייסבול שלנו . תודה ארמיס ! * תגובות מהקאבס על דו"ח מיטשל : ג'ים הנדרי אומר שלא יצא לו עדיין לקרוא את הדו"ח, ולכן קשה לו להגיב בהתאם. מה שכן הוא הסכים לומר זה : "בירכתי על כך שאף שחקן של הקאבס בהווה לא הופיע ברשימה או היה מעורב בצורה כלשהי...". ראיין טריו (ה-SS של הקבוצה) אמר בנושא של הופעתם של אנדי פטיט ורוג'ר קלמנס ברשימה : "הם ברשימה, אבל אני לא יודע מה שם אותם ברשימה -- זה קשה לי להבין כרגע. אני יודע בודאות שיש שחקנים שאף פעם לא יצאו חיוביים (בבדיקת סמים) , אבל השמות שלהם עלו". המשיך ודיבר על הפחד משימוש לא מכוון בחומרים אסורים : " היתה תקופה בשבילי שלא הייתי שותה משקה חלבונים בגלל שחששתי שזה יכול להיות נגוע (בחומרים אסורים)". "לא מעניין אותי מה אתה מזריק לגוף שלך, זה לא הולך לגרום לך לחבוט בכדור טוב יותר. אין שום דבר שאתה יכול לתת לעצמך בשביל לחבוט בקארב-בול" כשנשאל אם ראה פעם סטרוידים בקלאבהאוס הוא אמר : "אני לא שחקן עם 10 שנים ניסיון במיג'ורס, אבל אני במשחק זמן רב ומעולם לא ראיתי את זה". * זאת עומדת להיות עונה קשה לדוני ויל, אחד מהפיצ'ינג פרוספקט הכי טוב שיש לנו באירגון. דוני ויל, בחירה בסיבוב ה-2 של "דראפט השנה הראשונה" (זה שנערך בחודש יוני) 2005, איבד את אמו במחלת הסרטן בנובמבר 2004. ב-10 בנובמבר השנה (לפני כחודש) , כמעט 3 שנים בדיוק לאחר מותה של אימו, הוא איבד גם את אביו בתאונת צלילה. הוקמה קרן פיננסית לדוני ויל ולאחיו דווין, סטודנט שנה ראשונה באוניברסיטת אריזונה. להורים לא היה ביטוח חיים, והבית עוקל בעקבות חובות כספיים.
סיפור עצוב. נקווה שדוני יתן עונה טובה ויתקדם למיג'ורס. יש לו פוטנציאל גדול להיות SP בעוד 2-4 שנים, ואני אומר את זה אחרי הרבה דברים טובים שקראתי מאנשים שעוקבים אחרי המשחק שלו מקרוב. * "הקראוון של הקאבס" יצא לדרך ב-16-17 לינואר. כמדי שנה, האוטובוס עם שחקני הקבוצה ואנשי צוות הקבוצה יעבור ברחבי בתי ספר, גני ילדים, בתי חולים ברחבי המדינה . המטרה: לשמח את הילדים, לחלק חתימות ומתנות, לעשות טוב על הנשמה לכולם. מטרה נעלה אין ספק. חייבים לברך על מנהגים כאלה, ששוב, מראים כמה האירגון שלנו תורם לקהילה ולא מרוויח מיליונים על גבם ל האוהדים ואחר כך יורק להם בפרצוף. כיף להיות אוהד,שותף,חבר של אנשים כאלה שמראים רגשות למרות שהם עושים את המיליונים שלהם וחיים את החיים ללא דאגות. אם כן, הסגל הראשון יכלול את : לו פינאלה (המאמן של הקאבס) , מאט סינטרו (צוות אימון של הקאבס) ,קרלוס מארמול (פיצ'ר, שאולי יקבל את תפקיד הקלוזר, בבולפן של קבוצת המיג'ורס) , קווין הארט (פיצ'ר בין AAA לקבוצת המיג'ורס. מועמד לתפקיד ה-SP לרוטציה של המיג'ורס בעונה הקרובה) , ג'ף סאמארדזיג'ה (פיצ'ר מקבוצת ה-AA. מדברים עליו כפיצ'ר ברוטציה של המיג'ורס בעוד מספר שנים), ראין טריו (השורטסטופ של קבוצת המיג'ורס) וריצ' היל הפיצ'ר ה-4# ברוטציה של קבוצת המיג'ורס). אל הסגל הראשון יצטרפו גם בוב ברנלי ולן קספר, השדרים של הקאבס ב-WGN (הערוץ שמשדר את משחקי הקבוצה). הסגל השני יכלול את : לארי רוטשילד (מאמן הפיצ'ינג), אלן טרמל (מאמן הספסל) , ג'יובאני סוטו (הקאצ'ר הראשי של קבוצת המיג'ורס), טיילר קולבין (חבר נבחרת ארה"ב ומי שאמור להיות ה-RF העתיד של קבוצת המיג'ורס. את העונה הקרובה יתחיל ב-AAA) , רוקי רוקט (P מקלאס A) . אל הסגל יצטרף גם ג'ים הנדרי, הג'נרל-מנג'ר של הקבוצה. כמו כן, טד ליילי (הפיצ'ר ה-2# ברוטציה של קבוצת המיג'ורס) יצטרף ב-17 לינואר, כלומר ביום השני של המסע. כמו שאתם מבינים, מדובר בשחקנים ידועים ובכירים, לא סתם חלטורה. כל הכבוד ! * הקליניקה של ראיין טריו - ראיין טריו (פעם שלישית, ה-SS הראשי של קבוצת המיג'ורס
) , פתח קליניקה לבייסבול. נשמע מוזר ? תמשיכו לקרוא. הקליניקה תיפתח ב-20 בינואר, ותיערך בשיקאגו. מדובר באימון בייסבול של שעתיים עם ראיין טריו. הקליניקה מיועדת לשחקני בייסבול בתיכון שמעוניינים לשפר את כישורי ההיטינג שלהם ואת כישורי הפילדינג שלהם. האימון יתקיים באולם אימונים גדול (קצת יותר מ-5,000 מטר מרובע) שכולל כמה מתקני חבטות (batting cages). האימון של שחקנים בני 14-15 יערך בין השעות 17:00-19:00 בערב. האימון של שחקנים בני 16-18 יערך בין השעות 19:00-21:00 בערב. אם אתם מתעניינים (
) , עלות ההשתתפות : 100 דולר .

כאילו טריו שווה משהו../images/Emo3.gif

סתם סתם... והליגה הזאת היא אחת מהליגות העצמאיות אני חושב...נדמה לי ששמעתי עליה פעם.

הוא בטח סקאוטר לענייני פייראטס

מישהו שהיה בארגון שלהם ב6 השנים האחרונות, הוא יכול לספר את כל הסודות והבעיות של השחקנים

אני מוריד את הכובע בפני הפייראטס

הם השתפרו חבל על הזמן! הגענו למצב שאנחנו צריכים סקאוט פרטי בשביל ללמוד אותם. תשמע, אולי כדאי שנדחה את עונת הבייסבול בעוד כמה חודשים...נראה לי שאנחנו צריכים להביא עוד 3-4 אול סטארים בשביל להיאבק על הדויז'ן.
כמו שאני רואה את זה (כמעט יממה לאחר פירסום ההודעה) , הנדרי סידר לחבר שלו תפקיד. בוא תרוויח כמה דולרים טובים ותבוא לשבת על הכיסא 4 שעות במשרד, אחר כך תחזור הביתה ואל תחזור עד 10 AM למחרת. (היה כתוב שהנדרי&דייב חברים טובים מזה שנים רבות) . הנדרי אוי הנדרי, אל תחבקני חזק, כי ארצה ממך להיפרד. הנדרי אוי הנדרי, לא אהבתי אותך מכל, הנדרי אל תחבקני חזק... כי אתה סתם טרול/תרנגול ! למה היית חייב לעשות את זה ? למה הנדרי, למה ?! הבאת את פוקו , אתה קרוב להביא SP תותחי , רוברטס עדיין על הכוונת וכמוהו גם באדרד , בנית לנו אול סטאר טים בשיקאגו... למה להרוס , למה ?! .

מה קורה עם איירוד

הבנתי שהוא הגיב על דו"ח מיטשל. לא קראתי/שמעתי מה הוא אמר בדיוק, אבל בגדול הוא מדבר על זה שהוא מעולם לא התפתה להשתמש בחומרים אסורים. וגם... עכשיו שמעתי שהוא פיטר את בוראס ! הוא עובר לסוכן אחר, מישהו בשם Guy Oseary (ישראלי במקרה?
) . איירוד הוא הספורטאי הראשון של הסוכן הזה, שיצג בעבר את מדונה ודייויד בליין.

לא מדויק

עכשיו מדווחים שבוראס נשאר סוכן הבייסבול של איירוד, הוא פשוט הוסיף עוד סוכן - הגיא הזה - לעניינים אחרים... הוא דיבר ב"60 Minutes" ביום ראשון נראה לי...יש מצב גם שהוא הגיב לגבי מה קונסקו אמר עליו...אבל לא אמר משהו רציני.

העניין הוא

שבפורום של הקאבס מישהו הביא ציטוט שהיה כתוב "סוכן לשעבר" - לכן חשבנו שהוא אכן פיטר אותו. אחר כך הגיעו ידיעות סותרות שבוראס נשאר, אבל גיא אוסירי יקדם את איירוד מבחינה תקשורתית ותדמיתית.

אני יודע

אני זה שפתחתי את השרשור על זה שהוא הביא את הסוכן הזה ופיטר את בוראס (לפי הכתבה שפרסמה את זה) בפורום של בוסטון...ואז הגיע התיקון

קרלוס סילבה והמרינרס

המרינרס שפספסו את קורודה עברו לאופציה השנייה שלהם ובדיבורים רציניים עם קרלוס סילבה על חוזה של 4 שנים ו44 מיליון. 9 קבוצות בערך צפו בבנסון אתמול, ידוע שהיאנקיז, מטס, אסטרוס, נאשינלס והפיליז מתעניינים. האורילוס מתעניינים באוקוטיבו דוטל לתפקיד הקלוזר שלהם. הברייבס ממשיכים לדבר עם הרוקיז על בריאן פואנטס. המטס החתימו את מאט וויס, האסטרוס את צ'אד פרונטו. רוג'ר קלמנס הכחיש את הטענות על הסטארוידים ואמר שהוא ירחיב בזמן הנכון במקום הנכון או משהו כזה... צרות אחרות לשחקנים...נחשו מי? According to the St. Petersburg Times, another woman has asked a judge to protect her from Elijah Dukes, saying he sent her threatening text messages...יש המשך לסיפור אבל אין לי כוח. Free agent Julio Mateo pleaded guilty Tuesday to charges of beating his wife in a Manhattan hotel and was sentenced to take part in a domestic abuse program. ובקשר לדו"ח מיטשל... MLB is likely to focus on punishing those in the Mitchell Report whose violations took place after the 2003 season, ESPN reports. George Mitchell had the right idea about how foolish it was to try to punish a few select players who were caught for infractions committed years ago, but Bud Selig didn't spend millions not to get a few attempted suspensions out of it. ESPN mentions Eric Gagne, Paul Lo Duca, Rondell White, Larry Bigbie, Ron Villone, Ryan Franklin, Cody McKay, Stephen Randolph, Jerry Hairston Jr., Bart Miadich, Matt Herges, Brendan Donnelly, Howie Clark and Nook Logan as players whose violations came between 2004 and 2006.

הלוואי שיהיו השעיות.

מספיק לי שגנייה יושעה לאיזה חודש-חודשיים של פעילות . אני לא חושש ממנו יותר מדי. אנחנו נמצא דרך לנצח את מילווקי, אבל לא הייתי רוצה ללמוד את גנייה במשחקים הראשונים של העונה. הייתי מעדיף אם הינו פותחים את העונה ברגל ימין (להבדיל משלוש העונות האחרונות) ומנצחים את הסדרה הביתית נגד מילווקי , ואז אחר כך מצדי הוא יכול לחזור, זה לא יעזור יותר מדי.

טרייד של רוברטס קרוב לסיכום

לפי מקור מהפורום של בולטימור, שנחשב למקור אמין, הקאבס והאוריולס הגיעו להסכמה בעניין רוברטס - רוברטס לקאבס בתמורה לגאלאגר (P) , מורטון (OF) ואריק פטרסון (IF/LF) שיעברו לאוריולס. איך אפשר לדעת שהמקור הזה אמין ? אי אפשר לדעת. נצטרך לחכות ולראות. אבל מה שמעודד אותי זה שבפורום של בולטימור הם גם דיווחו על הטרייד של טהדה יום לפני הטרייד. נשמע מעניין. מתאים לי לקבל את רוברטס בטרייד בעוד 24-48 שעות מעכשיו.

עוד עדכון מהיר

אורלנדו "O-Dog" האדסון נמצא על הכוונת של הקאבס. האדסון יהיה eligible for free agency בעונה הבאה וסביר להניח שאריזונה לא יציעו לו את החוזה שהוא יבקש. המקורבים אומרים שאם הוא יגיע בטרייד לשיקאגו הוא ירצה לחתום על חוזה חדש בקבוצה ולהישאר בה לשנים הבאות, ולא לנסות לצאת לשוק השחקנים החופשיים. כמובן שטרייד כזה יבוא במקום טרייד של רוברטס. המניות של רוברטס ירדו קצת לאחרונה בעקבות דו"ח מיטשל (זה גם טוב וגם רע - תלוי איך מסתכלים על זה). בהודעה הקודמת כתבתי שמדווחים על טרייד קרוב של רוברטס לקאבס. זאת אמנם שמועה, אבל בכל זאת הייתי מהמר על אפשרות לטרייד כזה עד ספרינג טריינינג. כבר כמעט חודש טרייד כזה נשמע יותר קרוב מאשר רחוק. שניהם טובים על הנייר. האדסון יביא איתו פחות מהירות, מה שלו פינאלה מחפש להביא בגלל הפציעה ברגל שממנה סבל סוריאנו העונה, ובגלל שראיין טריו (מי שהוביל את הקבוצה ב-SB העונה עם למעלה מ-20 SB) לא יכול לחבוט 2# או לידאוף. מהירות זה מה שאנחנו רוצים לקבל מה-2B שלנו, לכן רוברטס הוא מה שאנחנו רוצים. עם זאת, האדסון יביא איתו את המנהיגות, כפפה מזהב ומעמד של אול סטאר. מתפתח פה קרב מעניין בין השניים. טרייד של מורטון,גאלאגר ופטרסון בתמורה לרוברטס יהיה רווחי יותר ולכן אני עדיין חושב בכיוון הזה, אבל אני לא פוסל אפשרות של האדסון (אני רק חושב מה אריזונה יבקשו בשבילו וזה עושה לי בחילה לחשוב שהנדרי באמת ובתמים יסכים לוותר על כל הפארם סיסטם שלנו... עם דייב ליטלפילד כסקאוט...זה באמת אפשרי)

למעלה