חדשות

המשך עדכונים (2)

* הודעה רישמית על הקבוצות וצוות המאמנים של קבוצות המינורס תצא או בסוף השבוע הזה או בשבוע הבא. ככל הנראה בשבוע הבא. ראיין סנדברג, חבר בהיכל התהילה של הבייסבול ואגדה בשיקאגו, צפוי להמשיך עונה שניה כמאמנה של קבוצת פאוריה צ'יפס (A) , קבוצת הבת שיקאגו קאבס. * תזכורת: הפרק בסדרה ER שבו לקח חלק דרק לי, ה-1B של הקאבס, תשודר בינואר. עדיין לא ידוע תאריך מדויק. עוד פרטים בנושא אביא כמה ימים לפני שידור התכנית. * סאם פולד בן ה-26 (OF) , נבחר ע"י הקאבס בסיבוב ה-10 של דראפט 2004 מאוניברסיטת סטנפורד, זכה בתואר ה-MVP של ה-AFL (Arizona Fall League) , לאחר שהוביל את הליגה כמעט בכל הקטגוריות ההתקפיות : היטס (43) , דאבלים (11) , 492. OBP , סלאגינג 626. ., מקום שני ב-402. BA , ושלישי ב-runs scored עם (20) . פולד הצליח לעלות על בסיס ב-27 מתוך 29 משחקים, כולל רצף של 11 משחקים שבהם הוא משיג היט אחד לפחות. לאחר שזכה גם בפרס "דרנל סטנסון" , הפך פולד לשחקן הראשון שזוכה גם ב-AFL MVP וגם ב-Stenson Award. ה-Stenson Award מוענק מדי שנה לשחקן שמציג את המנהיגות הכי איכותית בתרומה לקהילה. סטנסון היה OF פרוספקט של סינסינטי רדס, ששיחק עבור סקוטסדייל סקורפיונס כשנרצח ב-5 בנובמבר 2003 ע"י פורץ שניסה לגנוב את מכוניתו. מפני שסטנסון היה ידוע בקרב חבריו וחברים לקבוצה כאדם עם מסירות בעבודה וכאדם עם אופי, הוחלט להעניק פרס על שמו מדי שנה החל מ-2004. פרס שיוענק לשחקן שהכי הרבה מייצג אי אנוכיות, עבודה קשה ומנהיגות. ב-2004 הפרס הוענק למארק טהן (Mark Teahen) , כיום ה-OF של קנזס סיטי רויאלס. ב-2005 הפרס הוענק לאנדרה אית'ייר, ה-OF של לוס אנג'לס דודג'רס. ב-2006 הפרס הוענק לקווין פרנדסן, ה-IF של סן פרנסיסקו ג'ייאנטס. * מארק פריור - הנדרי צריך להחליט בתוך פחות מ-24 שעות אם הוא מציע למארק פריור הארכת חוזה. פריור הוא eligible for arbitration , מה שאומר שבסיום העונה הבאה (08') הוא יוצא מהחוזה שלו עם הקאבס ונהיה FA . אנחנו צריכים לשקול אם אנחנו מעוניינים להמר עליו שוב פעם ולחתום איתו, ואם כן אז לכמה שנים. פריור רוצה לחתום לעונה אחת, העונה הקרובה, תמורת כ-3 מיליון דולר. הבעיה בכל הסיפור זה שהוא כרגע פצוע ולא ידוע מתי הוא יחזור. הסוכן שלו טוען שהוא יחזור בסוף חודש מאי. נתייחס לזה בציניות, כי לא סביר שזאת הערכה מדויקת. מדברים על משהו כמו סביבות סוף חודש יולי - תחילת חודש אוגוסט, מה שאומר שהקאבס יקבלו את פריור שיכול לשחק רק לחודשיים האחרונים של העונה. ואז מה שיקרה זה שבסיום העונה הוא יצא לשוק השחקנים החופשיים והקאבס לא יקבלו עליו כלום, כאשר למעשה שילמו לו למעלה מ-3 מיליון דולר על חודשיים של עבודה. את כל זה אפשר לפתור בקלות. הקאבס רוצים להחתים אותו לעונה אחת, אבל עם אופציה של המועדון לעונת 2009. כלומר, אם יראו שהוא פצוע ולא חוזר לעצמו - ישחררו אותו לדרכו. אם יראו שהוא חוזר לעצמו - הקאבס לא יפסידו אותו בשביל כלום. נוכל לעשות לו טרייד או להאריך לו את החוזה . פריור וסוכנו מתנגדים לחוזה לשנתיים. הם רוצים חוזה לעונה אחת. כרגע נראה שהמו"מ הגיע למבוי סתום. אני לא רואה איך יוצאים מזה. בכל מקרה, נשאר להנדרי רק את היום כדי לסגור עסקה. מחר בסביבות 6-8 בבוקר (שעון ישראל) נדע רישמית אם פריור נשאר בקאבס או שהוא יוצא לשוק השחקנים החופשיים. הפאדרס עקבו אחריו זמן רב וכנראה שהם יחתימו אותו אם הוא יהיה שחקן חופשי. פריור, אגב, מעוניין לשחק (או כמו שאני רואה את זה : "לעשות וויתורים") בסן דייגו (פאדרס), עיר מגוריו. אליקו אומר: אני מצפה מפריור להחזיר למועדון שנתן לו כל כך הרבה. הוא סמל בקאבס והוא חייב לעשות וויתורים, כפי שקרי ווד עשה. תחזור קודם כל מהפציעה, תוכיח את עצמך ואז תקבל את השכר הראוי לך. זה מה שאני מצפה ממנו. כנראה שהוא בכל זאת יעזוב. אם הוא אכן יעזוב, הוא יקבל את היחס המגיע לו - והיחס יהיה כמו יחס לבוגד.

אמרתי לך לפתוח שרשור חדש לכל זה../images/Emo3.gif

לא משנה... אחלה, טוב לקרוא. פול סוליבן מהשיקגו טריביון מדווח ששמו של פריור כנראה יתווסף לרשימת הFA, כך שנראה שכרגע הקאבס לא ישאירו אותו. אבל בוא נעבור לשרשור החדש יותר בקשר לדברים עכשיויים (פריור, פוקודום והפיצ'ר הבולט הזה שלא ראיתי עליו עד עכשיו)

פיצ'ר "בולט" מה-AL קרוב למעבר בקאבס

הופמן מדווח שפיצ'ר "בולט" (prominent) קרוב לסיכום בקאבס. יותר מזה לא ידוע. השמועות אומרות שמדובר בג'ו בלנטון מאוקלנד. חלק טוענים שמדובר בבאדרד ואולי גם ברוברטס כחלק מהטרייד, אבל סביר להניח שזה לא יקרה (אין לנו מה לתת להם אפילו בשביל באדרד לבד) . מעניין מה ג'ימי בוי עושה פה. טענתי לפני כמה ימים שג'ימי ינסה להשאיר חותם באוף סיזן הזה. טרייד "גדול" יכול להשאיר חותם גדול מאוד, ולא רק בשיקאגו, אלא בכל עולם הבייסבול. סנטנה, הארן , באדרד, דונטרל וויליס , AJ בורנט , רוי הולידיי , קזמיר .... ?

שכחתי לציין שמדובר ב-SP לרוטציה

לא שזה פוסל את קרלוס סילבה. לא מאמין שזה הוא. יש לי הרגשה שמדובר בהארן או בפיצ'ר מטורונטו, שמנסים לעשות סאלרי דאמפ . יש הרבה דיבורים בפורום של הקאבס על AJ .

איפה קראת על זה...?

רק בפורום של הקאבס, או שיש שם קישור לאיזה כתבה (ואם כן, אפשר קישור לכתבה?
). מוזר לא ראיתי את זה עד עכשיו. לא יודע, האמת שאני חושב שלא יזיק לכם עוד סטארטר טוב...אבל אני לא רואה פיצ'ר כמו הארן/בדארד מגיע בטרייד...ברנט? לא יודע אם הוא באמת על הבלוק... בסוף הוא לא יהיה בולט כל כך
אף שם שהזכרת לא נשמע לי הגיוני האמת. סילבה או איזה סטארטר אחר מהFA נשמע לי הכי הגיוני בינתיים...מקסימום קליף לי בטרייד...(תשלחו את מורטון או משהו בטרייד עכשיו כשפוקודום הגיע?) אני בינתיים בוחר להאמין שזו סתם שמועה.

זה לא פורסם ברשת.

זה פורסם ע"י העיתונאי הופמן, לא יודע איך בדיוק, אבל זה פורסם בעיתונות הכתובה, אולי גם ברדיו/טלויזיה בארה"ב. בכוונה הדגישו בידיעה עצמה את המילה - prominent. חזרו על זה כמה פעמים. הנדרי הודיע כל האוף סיזן עד עכשיו שהוא לא מתכוון להביא SP , ובטח לא SP FA. כנראה שהוא עלה על עסקה שיכולה להביא שידרוג רציני. פתחו על זה מלא שירשורים בפורום של הקאבס. אני אנסה לברר את זה (כשאני יחזור
) מאיפה הם שמעו את זה... הם אומרים משהו על שזה הופיע ב- the score .. מהכוונה של לוח תוצאות? אם כן אז איפה ? נראה איך זה הגיע. זאת לא שמועה. זה רציני. אני מאמין, אני מאמין, הנדרי יביא לנו prominent arm . אוווו אההה מי זה באאא ג'ימי הנדרי ראש הממשלה הבא ! אווווווו אההההה מי זה באאא ג'ימי הנדרי המושל הבא של אילינוי ! הנדרי אולה אולה אולה, אולה אולה אולה, אולה אולה אולה. אני אוהב , אני נשבע , חייב להיות איתך בכל מקום בכל דקה למשטרה לא יעזור הלב שלי תמיד יהיה קאבי שיקאגו קאבס עד יום מותי, שונא גרביים לבנות

זה בטח תחנת רדיו

WTXG "The Score " ככה קוראים (W...) לכל תחנות הרדיו שלהם ו"The Score" זה בטח שם של אחת התוכניות. תביאו את רוברטס, ותביאו את סטארטר הארן/בדארד/בלנטון סטייל...ויש לכם קבוצה! לא כמו שנה שעברה (קבוצה שמספיקה לקחת את הדיווז'ן אבל לא מעבר)...קבוצה באמת רצינית - בין הטובות בNL. אולי תוסיפו עוד יד לבולפן. ובאמת כתבת לא לוותר על הפרוספקט-רילבר שקיבלתם בתמורה לאומן ואינפנטיי? יש סיבה שקיבלתם אותו תמורת ה2 האלו...הוא כנראה לא שווה כ-ל--כ-ך הרבה
לא הייתי מכליל אותו בטרייד לבדארד?

אסקניו טוב מדי.

לא הייתי מוותר עליו בטרייד של באדרד. אבל חוץ מזה, למה לוותר עליו? כאילו הם ירצו אותו. אני מוכן לוותר על כפפת הזהב של דרק לי. נוסיף את מורטון , גאלאגר, סדיינו , פטרסון ונקבל את באדרד ורוברטס. לא מספיק ? קחו גם את פיליקס פיי ! ! ! רק אל תבכו לי שאין לכם טאלנט (= כמובן שאני פונה לראשי בולטימור ולא "לכם" בוסטון של לירון) . קחו גם את דמפסטר, יאללה מכירת חיסול ! אף אחד מהנ"ל שאני מציע לא יקבל דקות משחק. עדיף להיפטר מהם עכשיו ולקבל 2 שחקני אול סטאר לרוטציה ולליינאפ . זמבראנו-באדרד-פריור של 2005-ליילי-מארקי של המחצית הראשונה ויוחלף ע"י היל-קווין הארט במחצית השניה. רק בחלומות, אבל זה יכל להיות גדול.

ואם אפשר

אז תוספת של קורודה לרוטציה תהיה על הכיפאק. ואז אפשר להעביר גם את פריור. אולי בטרייד של חליל גרין (השמועה האחרונה מכלי התקשורת בשיקאגו, רק שבשמועה האמיתית, ולא זו שאני מדמיין, מדברים על מורטון+גאלאגר+פריור בתמורה לגרין).

בדיוק

זה חבורה של אנשים שלא יקבלו דקות משחק בשביל 2 אולסטארים...
תסתכל על זה מהצד של בולטימור...היית עושה טרייד לזאמברנו נגיד, היית מסתפק בחבורה של שחקנים, חלק מהם שחקנים משלימים (OF רביעי, חובט נגד שמאליים, יוטילטי אינפילדר, רילבר סביר...) ועוד 2 עם כשרון אבל הרבה סיכון (פיי ופטרסון נניח). ואני מדבר רק עם בדארד... וגם רוברטס בטרייד..? טוב אולי אני קצת לא מעריך מספיק את השחקנים שהקאבס נותנים...אבל האורילוס ירצו מישהו שהוא פרס אמיתי...לא יודע אם לקאבס יש את זה.

זה הולך לקרות.

אחרי הטרייד של טהדה , בולטימור מנסים לעשות מכירת חיסול . באדרד איז נקסט. אחריו רוברטס... לא יכול לומר שבאדרד יגיע לקאבס, אבל אם כן רק במסגרת טרייד שתכלול גם את רוברטס. אתה שוכח שהנשיא של בולטימור זה מי שהיה הנשיא שלנו בעונה שעברה. יש לו קשרים טובים עם הנדרי. האירגון שלו לא הולך לשום מקום. אז למה לא לתת 2 שחקנים שגם ככה רוצים להיפטר מהם (אם לא, בבקשה תשלמו להם את המיליונים שאין לכם ! ) ולקבל שחקנים ממוצעים ומוכנים למיג'ורס - מורטון, גאלאגר, מארשל , פטרסון, פונטנו, סדיינו (שחקן שהם מאוד רוצים - לא מובן לי למה, אבל כנראה שטרייד איתו יכול לגרום להם לאשר את הטרייד) אולי פיי (עכשיו כשיש את פוקודום אפשר להעביר אותו. פוקו ישחק ב-CF , דירו ב-RF , רוברטס ב-2B) . יש לי הרגשה שזה יקרה. לפחות רוברטס יהיה בקאבס.

בולטימור לא כאלה עניים

הם היו בטופ 10 בפיירול, עם 95 מיליון - 4 מיליונים שלמים מהקאבס. עם כמה שהם מטומטמים, הם לא יעשו טרייד רק בשביל לעשות טרייד...הם ירצו לקבל משהו.

הנדרי אל תעשה שטויות

אני מקווה לחזור גם עם ניצחון וגם עם החתמה של SP לרוטציה (שהוא לא קרלוס סילבה ! ! !
) . בבקשה הנדרי....אני מבקש ממך יפה ! תעשה טרייד ותביא פיצ'ר ברמת אול סטאר. רק אל תעשה טעות - טרייד שכולל את מארמול/ווד/אסקניו לא עובד מבחינתי. כל השאר (למעט ארמיס, זמבראנו,ליילי כמובן) הם אפשריים , וכן, זה אומר שזה כולל את דילי, פיי , ריצ'י היל , מארשל , אפילו טריו, מצדי גם סוריאנו אם מישהו ירצה את החוזה שלו...name it .

הנדרי? לא היית צריך! באמת שלא היית צריך.

אבל תודה בכל זאת. רגע בוא נפתח את המתנה ... ואו ! איזה מתנה לחנוכה הבאת לי ! ! ! יוהן סנטנה ! ! ! תודה הנדרי ! אתה השותף לעסקים הכי טוב בעולם.

למעלה