חדשות..

israelberger

New member
אני מכיר את המדרש בנוסח אחר

בנוסח שאני מכיר משיח עומד על גג בית המקדש ומכריז:"ענווים הגיע זמן גאולתכם".

עידו10

New member
איזה בולשיט...

אני מוכן להמר היום עם כל אחד, שתוך 5 שנים ואפילו 10, לא יקרה שום דבר כזה. מעניין מה יגידו אם באמת תהיה מלחמה עם איראן ושום משיח לא יבוא. מעניין איזה תירוצים יביאו... אידיוטים שקרנים. (פרץ עצבים קצרצר
)

alon14

New member
אתה מעליב

את האידיוטים והשקרנים כמובן. ואני רציני (וה-ר´ שם בכונה
).

begone

New member
יש לי נבואה נוספת

עובדיה יוסף ימות בעוד פחות משלושים שנה, וזאת למרות שהוא ´קדוש´ וכו´ וכו´. אין פרוטקציות אצל אלוהים - כולם מתים בסופו של דבר. בדיוק כמו שאלוהים גסס ומת בתודעתם של אנשים רבים בעולם, כאשר האנושות החלה להשכיל, וכל הדתיים החלו להיכנס למיגננה.

תקון קל..

כולם נפטרים. ממה? מהעולם הזה ועוברים הלאה. יש כמה שלא יזכו לפי פרקי אבות. למעשה מה שאנו מצווים לעשות כאן בעולם זה הרבה יותר ע"מ לזכות לכל הטוב שהקב"ה רוצה לתת לכולם שם בעולם האמת ופחות לעולם הזה, שהרי כאן לא טוב, וכאן אי אפשר ממש לזכות לאושר כמו בעולם הרוחני המחכה לרובנו.

begone

New member
זה לא תיקון, זה שקר

"כולם נפטרים. ממה? מהעולם הזה ועוברים הלאה" כשמתים - אז מתים וזה הסוף. עשרות אלפי שנים של נסיון אנושי לימדו את כולנו שאין שום ´העולם הבא´. מתים - וזהו. אל תבלבל את המוח, זה לא יילך לך. יאללה, פקיד של אמנון יצחק, אל תנסה לבלבל את המוח, אין קליינטים לסחורה הפגומה שלך.

עידו10

New member
כל המחקרים על הנושאים הנ"ל

הניבו פירות שלא יערבו לחיכך דווקא... במיוחד בנושא הרגרסיה\היפנוזה, בנושא זה 80% היו שקרנים. השאר סתם סיפרו הזיות, שכן הן לא תאמו עם המאורעות ההיסטוריים. דיבוק הוא אינו אלא מחלה נפשית, איך הוא מעיד על העולם הבא בדיוק?

בעניין הדיבוק,

זה לא מחלת נפש, יש הסבר על כך בלינק. עוד בעניין החזרה לחיים ממוות קליני והקשר למקורות - בלינק השני.

עידו10

New member
חחחח ../images/Emo13.gif "הידברות" זה לא מקור מידע

אמין. אני מדבר איתך על מחקרים וניסויים מדוייקים שנעשו בתנאי מעבדה ושיש להם דו"ח ניסוי מפורט. לא על אתר של מחזירים בתשובה בעלי אינטרסים כלפי. אם תרצה, אולי אשיג לך כמה מחקרים (כאילו שזה ישפיע עליך בכלל) אמינים ואותנטיים.

begone

New member
כמו שאמרתי

אני לא מוכן להיכנס לאתר ´הידברות´, שטוען כי יש פיגועים בגלל שאנשים לא שומרים על הדת. אל תיתן לי יותר שום קישור לאתר ´הידברות´, כי זה אתר של אנשים מנותקים מן המציאות, על סף אי-השפיות.

למעלה