חדשות

DIRRTY

New member
חדשות../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

לקוח מאנסטסיה פלנט חדשות רעות חברה:המצעד\טקס VMA יצא, ולצערינו אנסטסיה לא הצליחה להגיע לבחירת הצופים,אל תרגיש רע בגלל שהיא עדיין לא ידועלהרבה אנשים בארצות הברית.אז, יש לך את כל המציצים האחרים בארצות הברית שהצביעולאנשים שהיו "המשפחה" איתם.

DIRRTY

New member
שכחתי לתת קרדיט../images/Emo122.gif

יקרתנו לירון העונה לשם ג'ני פרום דה בלוק מהפורום של ג' לו בהנהלת ארז הקוף אח של יגאל הקוף ודודתה

DIRRTY

New member
הקפצה - תגיבו חברים

ה.................................................................. הק................................................................. הקפצ............................................................ הקפצה.......................................ף . . . . . . .

FreakOfNature

New member
אני יודע מזה לפני שפרסמת פה...

מבאס, אבל אין מה לעשות. אנחנו צריכים לקוות שב- EMA (טקס פרסי MTV של אירופה) היא תהיה מועמדת ותזכה בפרס... למרות שאני לא מאמין שיש סיכוי שזה יקרה... לא נורא. ב-2004 היא תכבוש את אירופה, את אסיה ואת אמריקה

למה שהיא לא תצליח?

האמנים שמצליחים באירופה אמנם לא מצליחים אותודבר באמריקה, אבל עדיין הם מוכרים שם, אחרת לא היה להם ביקוש... ואנסטסיה מכרה יותר מעשרה מיליון עותקים רק מ"נוט דאט קינד", והיא גם מצליחה מאוד באסיה ובאוסטרליה, אני מאמין שהיא כן תצליח באמריקה. באמת חבל בקשר לפרסים אבל אנסטסיה שקטה כבר די הרבה זמן ורק על בריטני (איכסה) ספירס מדברים אחרי שהיא כבר שנה בחופש...

A.L (boy)

New member
אוי, אמריקה.. אמריקה..

קודם כל בקשר לפרסים - לאנסטסיה ממש לא חסר, היא קיבלה לא מעט מהם מהמון טקסי מוסיקה שנערכו ברחבי העולם. שנית, עם מה שהולך היום באמריקה, כבר עדיף להחשב איכותי ולהצליח באירופה.. חוץ מזה, אני מאמין שכשהדואט עם ג'ניפר לופז ייצא (למרות שעד עכשיו אני לא ממש מבין את החיבור בין השתיים), הוא יחשוף אותה לחלק רחב מהקהל האמריקאי בעיקר בזכות הבחורה והישבן המוכרים לכל אמריקני זב חוטם.

למעלה