חדשות!!!
- עונה 2

smadarbi

New member
התשובה שלי לפחות

הסיבות שלי ללמה אני אוהבת את לוגן יותר מדנקן : 1. ג'יסון דוהרינג הוא שחקן מבריק,הוא יודע לשחק עם כל הגוף שלו, ובזה אני מתכוונת שלפעמים מספיק מבט אחד קטן בעיניים שלובשביל להבין את כל מה שהדמות עוברת. (אם ראית רק שני פרקים אחרונים אז אני לא יודעת אם כדאי לספיילר לך אם את רוצה- החלקים הבאים יכילו ספוילרים קטנים ( למרות שראית את שני הפרקים האחרונים- אז כמה אני כבר יכולה להרוס לך? )) 2.הדמות של לוגן היא אחת המדויות היותר מורכבבות ויותר מפותחות בסדרה , מה שהופכך אותו למענין יותר מכל דמות אחרת בסדרה, לוגן מתחיל בסדרה בתור ה"ילד הרע" המםונק שתמיד רב עם ורוניקה ( מישהו פעם התייחס אליו באחד הפורומים בתור המאלפוי של הסדרה) ואז אחרי כמה פרקים התחלת לגלות עוד ועוד דברים עליו, שהסבירו למה הוא מתנהג כמו שהוא מתנהג( הפרק שבו מגלים ש- אבא שלו מכה אותו , שינה לגמרי את כל הדרך שבה הסתכלתי עליו,- וגם רגעי משחק מופלאים של ג'יסון , אני למעשה התחלתי לתהאהב בו בפרק הזה. 3.אחרי שאמא של לוגן התאבדה החל שינוי מאוד דרמטי בהתנהגות שלו,בעיקר כלפי ורוניקה. מערכת היחסים בניהים התחילה להתפתח בכיוון שונה , והרומן בינהים היה מושלם-פשוט מושלם 4. הוא פשוט כזה חמודי!!! באמת הוא פשוט מותק!!! 5. אני מצטערת אבל דנקן, למרות מתיקותו, פשוט משעמם. אני לא "לא" אוהבת אותו, אני ווקא מאוד מחבבת אותו, ובהתחלה רציתי שהוא יהיה עם ורוניקה- אבל אם תראי את הסדרה מהתחלה ועד הסוף בצורה מסודרת יכול להיות שתשני את דעתך( כמו הרבה מאוד צופים)

irene17

New member
אני לגמרי מסכימה

אתמול בדיוק ראיתי קליפ שעשיתי עם מלא סצינות של JD והוא פשוט שחקן מדהים, כל ההבעות הקטנות ואיך שהוא יכול להביע רגשות רק דרך מבטים! והתנועות הקטנות והמצחיקות שלו, להסתכל עליו זה פשוט תענוג (IN MORE WAYS THAN ONE), הוא פשוט מוסיף כ"כ הרבה לדמות הזו, לדעתי אם זה היה מישהו אחר לא היו אוהבים אותו כ"כ. לוגן וורוניקה גם בטח לא היו נהיים זוג, כי היא בכלל הייתה אמורה להיות עם דאנקן (שיאכלו את המילים שלהם המפיקים שאמרו ש JD לא מספיק יפיוף לשחק את התפקיד הרומנטי!).

noa4u

New member
....

גם אני הכנתי קליפ יפה, רק חבל שאני לא מצליחה להעלות אותו.. חחח שמתי לב כשהכנתי את הקליפ שג'יסון לובש בתור לוגן המוןןןןן חום וירוק, כמעט כל הבגדים שלו הם או ירוקים או חומים.. חחחח

irene17

New member
כן גם אני שמתי לב לזה

כנראה שזה הצבעים שהמלבישים התאימו לו, וזה צבעים שלא יתאימו לכל אחד (הוא לובש גם הרבה כתום). ודאנקן לובש הרבה כחול... ובקשר לקליפ, מה הגודל שלו? כי יש הרבה אתרים שאפשר להעלות דרכם קבצים גדולים...

noa4u

New member
כן גם כתום...

אבל פחות, זכור לי רק בפרק עם העונש שלו ושל וויבל (פרק 7 נדמה לי...) שהוא לבש כתום... ובאמת מתאים לו ירוק וחום.. את דאנקן מלבישים כחול בגלל העיניים, זה מתאים.. חחחח בקשר לקליפ, הוא עושה לי בעיות בשמירה שלו, אחרי שאני יצליח לעבוד על זה אני יעביר את זה לאתר שנתת לי שאפשר להעביר שם קבצים עד 1GB הכנתי 2 קליפים שיצאו פצצה...

כי אני נוטה לאהוב את הדמויות

הרשעיות\מצחיקות בכל סדרה. הדמויות הטובות משעממות למדי.

inbula

New member
אני ת'אמת לא סגורה עם עצמי...

כי אני לא יודעת מה רוצים ממנו אבל אני דווקא חושבת שדאנקן מאוד חמוד. הבעיה היא שאני חושבת שגם לוגן מאוד חמוד... בגלל זה אני לא יודעת עם מי אני רוצה שורוניקה תהיה... מה שבטוח אני לא רוצה שיוציאו את דאנקן מהסידרה בגלל סיבה טיפשית כגון- עובר דירה, עובר ללמוד בארץ אחרת, וכו'... כי אם ורוניקה תהיה בסוף עם לוגן אני רוצה שהסיפור של ורוניקה ודאנקן יגמר יפה...

noa4u

New member
אני לא חושבת

שהוא יגיע..אין לסדרה מודעות בארץ וחברה מסויימת לא תרצה להביא אותו בשביל קומץ מעריצים...

GiTaNiTo

New member
למה צריך עונה שניה?

על מה הם יעשו? תעלומת הרצח של לילי נפתרה, האונס שלה נפתר על מה יעשו עונה שניה? יהפכו את זה לדרמת בילוש רגילה באסה...

ברהה1

New member
לך תדע..

הם הולכים להרוג איזושהי דמות שאנחנו אוהבים , לפי מה שאומרים , בטח יעשו מזה עוד סיפור של רצח\התאבדות או משהו כזה , בכל מקרה , זאת לא סידרה צפוייה , ככה שאני בטוחה שיש למה לצפות!!=)

GiTaNiTo

New member
לוידע זה נשמע מעפן

הייתה עלילה מקורית וראשית שנפתרה לא חושב שצריך עונה שניה... אבל טוב, נראה מה יקרה במחוזותינו

למעלה