חדשות!!!
- עונה 2

irene17

New member
חדשות!!! ../images/Emo58.gif - עונה 2

אז ככה! לכל מי ששמע על כל הסיפור של הדמות שתהרג/לא תהרג בפרק 6 יש עידכונים. קריסטין מאי אמרה שאחת הדמויות הראשיות עוזבת מתישהו בסביבות ינואר, זאת אומרת שהדמות שלו תהיה רק 12 פרקים. יש לו חוזה אבל לפי קריסטין משחררים אותו מהחוזה שלו. ולא ברור איך הדמות תעזוב, ז"א שהיא לא בטוח תמות. היא אמרה בפירוש שזה לא ויביל, (ולי זה היה די ברור שזה לא הוא כי הוא חתום רק ל 12 פרקים אז לא צריך לשחרר אותו מהחוזה כדי להוציא אותו...). החדשות המעולות (לפחות בשבילי) הן שהיא בפירוש אמרה שזה לא לוגן (זה היה מצחיק גם איך שהיא אמרה את זה: "to avoid any outbursts of violence / looting/ mass suicide around the globe, I should let you know that the person leaving--we'll call him our "Used-to-Be Friend" in honor of the show's theme song--is not Logan (Jason Dohring). In fact, Jason is actually going to be in more episodes next season (all 22). מסתבר שהרעש שעשינו (המעריצים מהפורומים האמריקאים) על ג'ייסון דורינג עבד, תודה לאל! וממה שרוב ת'ומס אמר בראיון שלו אפשר גם לדעת שזה לא קית' כי גם הוא חתום לכל 22 הפרקים. אז זה משאיר לנו תחרות בין וואלס לדאנקן ופה אני מתפללת שזה דאנקן, קודם כל אני אוהבת את הדמות של וואלס יותר ובגלל שפרסי דאגס שחקן יותר טוב לדעתי (וכמובן בהתחשב בעובדה שדאנקן מפריע ל- LoVe אז בכלל...) טוב סיימתי לקשקש, פשוט החדשות האלה עשו לי את היום אז הייתי חייבת לשתף...

noa4u

New member
../images/Emo58.gif וואי מעולה!!!

איזה כיף שלוגן ממשיך!!! אני מזה שמחה, הם כל כך מתאימים ביחד!!! והם היו חייבים להשאיר אותו כי ג'ייסון התחיל לצבור קהל מעריצים (מעריצות?...) נאמן, והם הם היו הורגים אותו הם היו בצרות..חחחח אני לא מאמינה שהם יוציאו את דאנקן, כי הוא חשוב מידי למשולש הרומנטי לוגן-ורוניקה-דאנקן ואני בטוחה שהם ימשכו את הרומן הזה עד סוף העונה השנייה אז כנראה שזה יהיה וואלס.. חבל, הדמות שלו מוסיפה לסדרה... איפה ראית את הראיון? זה היה בטלויזיה בE או באינטרנט? אם כן אפשר לקבל קישור בבקשה? ואפשר גם לקבל קישור לפורומים האמריקאים? תודה!!! :)

irene17

New member
../images/Emo58.gif

לדעתי זה כן דאנקן כי היא אומרת USED-TO-BE-FRIEND וזה יכול להתאים רק לדאנקן ולוגן... ולדעתי היא לא סתם בחרה להגיד את זה. ורוב ת'ומס אמר בראיון שלו שהמשולש כנראה הולך להיות רק בחצי הראשון של העונה, ו12 פרקים זה בדיוק אחרי האמצע. והפורומים הם: TWoP LoVe is in the Air

noa4u

New member
../images/Emo58.gif תודה!!!

וה "USED-TO-BE-FRIEND" לאו דווקא מתכוון לחבר במובן של boyfriend אלא של friend ככה שיכול להיות שזה כן וואלס, אולי הוא עשה משהו שיפגע בה ומכאן "היינו חברים" ואז יעיפו אותו... זאת גם אפשרות... דרך אגב מתי שודר הראיון? בחדשות הבידור של E היום? כיאלו זה אומר שיהיה שידור חוזר ב21:30?

irene17

New member
...../images/Emo58.gif

זה היה בצ'ט באתר... והתכוונתי FRIEND במובן של לאו דווקא רומנטי... וזה גם נראה לי קצת טיפשי שכל הזמן מתחלפים לה ה- BFFים. ואולי זה רק המוח המעוות שלי מנסה להמציא סיבות לזה שמי שיוצא זה דאנקן, אני בכל מקרה אמשיך לחיות באשליות שזה הוא.

rds15

New member
../images/Emo129.gif|כותרת|../images/Emo58.gif2

המ, אם התסריטאים החליטו שהם משאירים את לוגן בגלל לחץ של מעריצים, זה ממש מעצבן.

../images/Emo58.gif

לא חושבת שזה רק בגלל זה. תומס אמר שהתסריטאים נהנים נורא לכתוב לג'ייסון דברים כי הוא שחקן טוב. חוץ מזה, שאני חושבת שזה לגיטמי לגמרי להשאיר מישהו בגלל שהקהל אוהב אותו, זה ככה היה בעבר וזה גם ככה בהווה(וזה עובד ל2 הצדדים. דמות שהקהל לא מחבב או לא נהנה ממנו-הורגים או עושים איתו משהו כדי להעלים אותו), כי בתכלס מי שבאמת קובעים זה הצופים בסופו של דבר, אז למה לא לרצות אותם?

irene17

New member
לא נראה לי שזו הסיבה

הדמות של לוגן גדלה מאוד בעונה הראשונה בגלל שהתסריטאים נורא אהבו אותו, והוא מקבל הרבה מחמאות מהתקשורת (כמובן הוא לא מתקרב למחמאות שקריסטן בל מקבלת אבל הוא הרבה יותר מוערך בהשוואה לשחקנים האחרים). וכששחקן משחק ממש טוב ואהוב ע"י המעריצים למה לא להשאיר אותו? איזה עוד סיבות צריכות להיות כדי להשאיר שחקן או להגדיל לו את הדמות? והלחץ שהיה על יוצרי הסידרה בקשר לJD, לדעתי לא שינה שום דבר. אני לא חושבת שהם בכלל חשבו על להוציא אותו, לפי איך שקריסטין מאי ורוב ת'ומס התבטאו זה נשמע כאילו הוא כבר מזמן היה מתוכנן להיות בכל הפרקים. פשוט הרבה אנשים (כמובן שהייתי בניהם) נבהלו שאם יש סיכוי הכי קטן שמוציאים את לוגן זה יהרוס לנו את כל הסידרה, הוא פשוט דמות שכ"כ כיף לראות. למרות שרובנו לא באמת האמנו שיוציאו אותו זה נראה פשוט טיפשי.

nateli92

New member
איזה כיף!!!

אני חולה על ג'ייסון! אני חושבת שהוא שחקן מדהים! וכמובן שגם קריסטן! ולוגן וורוניקה ממש ממש חמודים ביחד (-:. אז אני ממש שמחה שהוא ישאר. אני חושבת אבל שמי שיצא יהיה דווקא וויביל, בגלל שהוא לר כל-כך חשוב לעלילה.

irene17

New member
קריסטין אמרה ש../images/Emo58.gif

קריסטין מאי אמרה שזה בטוח לא פרנסיס קפרה אז ויביל נשאר

Sweet Misery

New member
../images/Emo58.gif

מתרוצצות שמועות שטדי דאן עוזב אחרי 12 פרקים, כנראה שזה משלים את התמונה.

rds15

New member
../images/Emo129.gif|כותרת|אם זאת היתה התוכנית

מלכתחילה אז זה כבר יותר הגיוני, אבל לתכנן לחתוך דמות כלשהי מהסדרה, ואז להשאיר אותה רק בגלל מעריצים, בעיניי, זה טיפשי.

שאלה

למה כמעט כולם פה לא אוהבים את דנקן? לדעתי הוא חמוד מאוד (מצד שני ראיתי רק שני פרקים אחרונים).

monika bing

New member
חח אז זאת התשובה

מתחילים לאהוב את לוגן כי מאז שאמא שלו מתה (בפרק 10) הוא השתנה.... ובפרק 18 (הנשיקה הראשונה שלהם) ראינו כמה לוגן וורוניקה מתאימים וחמודים ביחד..ובגלל זה כבר לר רוצים את דאנקן... בשביל להבין צריך לראות את כל הפרקים...!

ברהה1

New member
כי כולם רוצים שורוניקה תהיה עם לוגן

ודנקן מפריע כי הוא אוהב אותה...

noa4u

New member
זו שאלה

קולקטיבית מידי, כלל אחד אוהב את דאנקן/לוגן מהסיבות שלו. אני יכולה להגיד על עצמי שאני אוהבת יותר את לוגן כי אני אוהבת את המשחק של ג'ייסון (השחקן שמשחק את לוגן) יותר ובכלל הדמות שלו הרבה יותר מגוונת משל דאנקן, בהתחלה הוא היה רע, אחר כך רואים את האנושיות שבו כשאמא שלו מתה ועד הרומן שנרקם בינו לבין ורוניקה...

irene17

New member
זה כמו בכל מקום מתחלק לאוהבי זוגות

אלה שאוהבים את LoVe יעדיפו את לוגן ואלו שאוהבים את VD יעדיפו את דאנקן... ותמיד יש את אלה שנמנעים מלבחור זוג והם בד"כ אוהבים את הדמויות באופן פחות או יתר שווה... אני אישית מאוד אוהבת את לוגן, די מההתחלה הוא היה דמות מאוד אהובה עלי, ותמיד היה חסר לי משהו בדאנקן כהאינטרס הרומנטי (שלא תבינו לא נכון, בתחילת הסידרה הייתי לגמרי בקטע של ורוניקה ודאנקן), והאובססיה הרצינית שלי לסידרה התחילה מתישהו מפרק 12 בתקופה שלוגן נהייה יותר ויותר ראשי, והאהבה שלי לסידרה מתבססת רובה על האהבה שלי לדמויות של ורוניקה ולוגן (ביחד ובנפרד). והסיבה שאני אישית לא ממש אוהבת את דאנקן היא שהוא מאוד מאכזב מבחינתי ביכולות המשחק שלו, כשמצד אחד יש פה ושם סצינות שלו שאני ממש ממש אוהבת אבל הן מעטות, רוב הסצנות שלו ממש לא משהו, ולשאר הדמויות זה הפוך, את רוב הסצינות אני אוהבת ואני צריכה להתאמץ כדי למצוא סצינות שלהם שלא אהבתי. וזה לא רק זה, הוא נורא מפריע לי ללוגן וורוניקה ואני כשיפרית אדוקה של LoVe מאוד רוצה לראות את לוגן וורוניקה ביחד. לדעתי הם הרבה יותר מעניינים כזוג מ VD ויש בניהם הרבה יותר כימיה.

למעלה