חדשות

adii1201

New member
חדשות../images/Emo26.gif

מסתבר שנעשה מחקר כדי לבדוק את השפעת המוזיקה על יכולות הלמידה של בני נוער. במחקר גילו, שהמוזיקה של רובי וויליאמס ואנסטסיה משפרת את איכות הלמידה של אנשים
ואומרים "מוזיקה קלאסית, שכבר מזמן נחשבת לריווחית בשביל הלמידה, בברור לא מתאימה לעולם של בני נוער היום. הם צריכים להכיר ולאהוב את המוזיקה כדי שזה ישפיע על הלמידה שלהם"
המארגנים של הלייף בול בונים מטוס מיוחד שייקח את כל הכוכבים שיופיעו בלייף בול ביניהם גם אנסטסיה
לא יודעת ואין לי מושג אבל תכנסו
(לקישור) זה משו שקשור לקו אופנה שלה נראה לי...
אנסטסיה טסה היום לוינה באוסטריה ע"מ להופיע בלייף בול. ההופעה תתקיים מחר ומיד אחרי ההופעה היא תחזור לניו יורק. ORF ערוץ אוסטרי לא ישדר בלייב את ההופעה אבל ביום שני ישודרו קטעי ה"היילייט" של הערב. בנוסף מצורף לכאן קובץ, שבו מראים אותה נוחתת ומתראיינת
תורידו ותהנו
באתר שממנו נלקחו ההודעות כתוב שיש תמונות אם אני אמצא אני אעלה...

הוספה - אוקי עכשיו ראיתי את התמונות

באנסטסיה-זון והפנים שלה ממש יפות שם וגם השיער! יאא היא פשוט נהייתה יפהפיפה! (היא תמיד הייתה! פשוט הפנים שלה והשיער נראים ממש טובב פה!)

Ana Lyn Newkirk

New member
סורי על ההקשר ההזוי

אבל לי זה נשמע כמו עוד תוכן של קטע אנסין של מודול E (הייתי חייב להגיד את זה פשוט זו האסוציאציה הראשונה שעלתה לי לראש
)

adii1201

New member
אני אישית נקרעתי כשקראתי את זה ../images/Emo6.gif

ואגב ליהע, היא לא השמינה.. היא נראה לי לובשת שם איזה 3 חולצות...

../images/Emo26.gif

קודם כל עדי...
כל הכבוד
מאיפה מצאת את כל העידכונים האלה
ולגבי הקובץ שאת לא יודעת עליו,רשום שם עוד 88 ימים ועוד כמה שעות דקות ושניות...אז מה יקרה בעוד 88 ימים
מעבר לזה לא הבנתי שומדבר באתר הזה אני אשמח אם תסבירי לי...
סה"כ התמונות היו מההממות אחת אחת
היא באמת נראת שם מעולה,אני גם לא חושבת שהיא השמינה גם עם יש עליה הרבה חולצות היא נראת טוב מאד דווקא

מישהי 111

New member
בדיוק אמרתי לעצמי שהיא רזתה

לפחות בתמונות שעדי שמה פה.. תסתכלי על הרגליים שלה ועל הפנים.. היא רזתה! שמחה לדעת...

adii1201

New member
אמממ כן נכנסתי לאתר הזה

וראיתי שם הכל אבל הבעיה היא שאני לא יודעת למה יש עוד 88 ימים... ז"א כתוב שם תאריך כשבחודש כתוב משו לא מוגדר.. אני יודעת שזה קשור לקו בגדים שלה עם S OLIVER אבל מה הקשר לתאריך ומה ייקרה בתאריך הזה באמת שאין לי מושג.... ואני מביאה את העידכונים מאתרים שלה... מדיי פעם יש שם חדשות

adii1201

New member
לגבי S. OLIVER

אז באנסטסיה דה וויס היה כתוב את זה: Anastacia by s.Oliver launches August 17! אין לי מושג איך הם יודעים שזה באוגוסט אבל זה מה שכתוב

adii1201

New member
עוד עדכון קטנטן אבל זה שמועה..

העובדה אומרת שאנסטסיה, שרון סטון ונינה האגן יופיעו ביחד בלייף בול. השמועה אומרת שאחרי ההופעה הן ייכנסו לסטודיו ויקליטו שיר בשם "Children Are Our Future" וזהו

adii1201

New member
קפיץ קפוץ../images/Emo105.gif../images/Emo208.gif

אתם חייבים לראות את התמונה

למעלה