חדשות

a Warming Sign

New member
חדשות../images/Emo26.gif

כחלק מההכנות למופעים בדרום אפריקה,רובי החליט -איך לא- שהוא רוצה לשחק קצת כדורגל
ארגנו 22 איש,ביניהם חברי הלהקה,כדורגלנים מקצוענים,וכמובן הסמי-כדורגלן שלנו-רובי
מספרים שלמרות הנסיונות המוצלחים הוא לא הבקיע אפילו שער אחד, והקבוצה הפסידה 7-5 לטובת המתחרים
האלבום ה"חדש" של רובי עדיין ממשיך למכור... נמכרו כבר מעל 5 מיליון עותקים באירופה
ולכן זכה בפלטינה מחומשת ומכובדת
זהו אלבומו ה8 של רובי והוכתר לאלבום שנמכר הכי הרבה בשנה שעברה[2005
],למרות ששוחרר רק באוקטובר
הוא נמכר ב19 מדינות והגיע למעמד של אוסף הלהיטים שעקף גם הוא את 5 מיליון העותקים
גם אלבומו של ג'יימס בלאנט הגיע לפלטינה החמישית

Velma Kelly

New member
../images/Emo45.gif חופשי../images/Emo70.gif ../images/Emo6.gif

נראה את מיטל (פאק איך קוראים לה?! נווו!!) מנסה להעיף אותו מהקבוצה

escaping

New member
../images/Emo12.gif

הו, כל הכבוד על המכירות
ולגבי המשחק..
לונורא...

HiPpiE Boy

New member
סליחה שאני מנצל''ש אבל....

מסיבה לא ברורה אינ לא מצליח להשאיר הודעה בדרך של הוספת הודעה....חחח כאילו אני לוחץץ על הוספת הודעה ואז כותב הודעה לוחץ על שלח וזה לא עושה כלום בכול מקרה.... אני מאור בן 16(כיתה י') קיבוצניק ו...זהו...נראה לי:)

a Warming Sign

New member
../images/Emo85.gifתגידו מזלטוב../images/Emo192.gif

לבסט מייט ג'וני נולד ילד
TV presenter Jonathan Wilkes is a father - and best pal Robbie Williams is set to be the godfather. Wilkes' wife Nikki gave birth to the couple's first child this morning,Mickey was born weighing 7lb 15 oz Nikki and Mickey are doing great He was born at 7.20am and I fainted at 7.21am," Wilkes joked"
"We are both so happy and can't wait to get our new family back home." The former You've Been Framed host has asked Williams to do the honours and be Mickey's godfather. The pair grew up together in Stoke-on-Trent. Wilkes said recently: "Rob was the first to know about the baby and of course he's going to be godfather. He's my best mate." הווו
שיהיה במזל

למעלה