איזה יופי תודהחדשותמנתב"ג![]()
חברת קונטיננטל חנכה היום את הטיסה היומית השניה בקו ניוארק-נתב"ג-ניוארק. וככה קיבלו היום בנתב"ג את המטוס הראשון שהגיע מניוארק בטיסת הבכורה. הצילום מתוך פורום תעופה קלה - באדיבות יוני עינב וכל הזכויות כמובן שמורות לצלם.
ארז!!!!איזה יופי תודה![]()
זה בטח ממש יפה לראות את זה כל נחיתת מטוס היא דבר מרגש אז בטח זה ממש יפה
בוקר טוב טיפ טיפארז!!!!![]()
עשית לי את היום![]()
![]()
![]()
![]()
תמונה מדהימה אגב, למיטב ידיעתי הנתיב הקבוע של קונטי (קונטיננטל) מישראל לארה"ב הוא על קו ת"א-ניוארק והחידוש הוא שמעכשיו תהיה טיסה של קונטי גם לניו יורק תקן אותי אם אני טועה![]()
טיפ_טיפ !!!!!ארז!!!!![]()
עשית לי את היום![]()
![]()
![]()
![]()
תמונה מדהימה אגב, למיטב ידיעתי הנתיב הקבוע של קונטי (קונטיננטל) מישראל לארה"ב הוא על קו ת"א-ניוארק והחידוש הוא שמעכשיו תהיה טיסה של קונטי גם לניו יורק תקן אותי אם אני טועה![]()
אתה טועה-גם הטיסה השניה נוחתתארז!!!!![]()
עשית לי את היום![]()
![]()
![]()
![]()
חדשותמנתב"ג![]()
חברת קונטיננטל חנכה היום את הטיסה היומית השניה בקו ניוארק-נתב"ג-ניוארק. וככה קיבלו היום בנתב"ג את המטוס הראשון שהגיע מניוארק בטיסת הבכורה. הצילום מתוך פורום תעופה קלה - באדיבות יוני עינב וכל הזכויות כמובן שמורות לצלם.
יפה מאודחדשותמנתב"ג![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.