חדשות
מנתב"ג

מצב
הנושא נעול.

ארזS

New member
חדשות ../images/Emo160.gif מנתב"ג

חדשות
מנתב"ג
חברת קונטיננטל חנכה היום את הטיסה היומית השניה בקו ניוארק-נתב"ג-ניוארק. וככה קיבלו היום בנתב"ג את המטוס הראשון שהגיע מניוארק בטיסת הבכורה. הצילום מתוך פורום תעופה קלה - באדיבות יוני עינב וכל הזכויות כמובן שמורות לצלם.

omer landau

New member
איזה יופי תודה../images/Emo13.gif

חדשות
מנתב"ג
חברת קונטיננטל חנכה היום את הטיסה היומית השניה בקו ניוארק-נתב"ג-ניוארק. וככה קיבלו היום בנתב"ג את המטוס הראשון שהגיע מניוארק בטיסת הבכורה. הצילום מתוך פורום תעופה קלה - באדיבות יוני עינב וכל הזכויות כמובן שמורות לצלם.
איזה יופי תודה

זה בטח ממש יפה לראות את זה כל נחיתת מטוס היא דבר מרגש אז בטח זה ממש יפה

טיפ_טיפ

New member
ארז!!!!../images/Emo24.gif

איזה יופי תודה

זה בטח ממש יפה לראות את זה כל נחיתת מטוס היא דבר מרגש אז בטח זה ממש יפה
ארז!!!!

עשית לי את היום
תמונה מדהימה אגב, למיטב ידיעתי הנתיב הקבוע של קונטי (קונטיננטל) מישראל לארה"ב הוא על קו ת"א-ניוארק והחידוש הוא שמעכשיו תהיה טיסה של קונטי גם לניו יורק תקן אותי אם אני טועה

alondr

New member
בוקר טוב טיפ טיפ

ארז!!!!

עשית לי את היום
תמונה מדהימה אגב, למיטב ידיעתי הנתיב הקבוע של קונטי (קונטיננטל) מישראל לארה"ב הוא על קו ת"א-ניוארק והחידוש הוא שמעכשיו תהיה טיסה של קונטי גם לניו יורק תקן אותי אם אני טועה
בוקר טוב טיפ טיפ
החידוש הוא שהפעילו טיסה יומית שניה וגם היא מגיעה לניוארק בלבד.

ארזS

New member
טיפ_טיפ !!!!!

ארז!!!!

עשית לי את היום
טיפ_טיפ !!!!!
זה לא אני שעשיתי לך את היום. זה יוני עינב שצילם את התמונה כפי שכתבתי למעלה. אני רק הבאתי "דברים בשם אומרם" והמון תודה ליוני !!!

traiNir

New member
אתה טועה-גם הטיסה השניה נוחתת

ארז!!!!

עשית לי את היום
אתה טועה-גם הטיסה השניה נוחתת
בניו ארק (ניו ג'רזי)

A r i e T

New member
../images/Emo160.gifחדש באל על../images/Emo160.gif

חדשות
מנתב"ג
חדש באל על

בואינג 767-300

oren*

New member
יפה מאוד ../images/Emo70.gif

חדשות
מנתב"ג
יפה מאוד

מצב
הנושא נעול.
למעלה