חדשות

KaUrO DoNo

New member
יווווווו../images/Emo107.gif../images/Emo108.gif../images/Emo54.gif../images/Emo118.gif../images/Emo19.gif

אני סוגדת לההההההם... איזה אנשים טובים! גם אוהבים בעלי-חיים גם עושים מוזיקה טובה וגם ניראים טווב...מה צריך יותר? תעשו לי ילדיייייים...ותאמצו לי דני ענק (עזבו זאת השעה המאוחרת...ראיתי עכשיו את ג'וני דפ בסרט שוקולד..רררררר..ג'וני תעשה לי שוקולדדדדד) לילה טוב....חחחחחחח

EleVaTioN

New member
חחחחחחחחחחחחחחח!../images/Emo129.gif

קולה כבוד להם באמת הם גם צימחונים חוץ מפול נדמה לי... או היום ראיתי כלב קטן מזה חמוד בקניוןןןןן והוא היה בכלוב וזה רע אני לא אוהבת חנויות של חיות

KaUrO DoNo

New member
חיות בכלוב זה רעעעעעע :(

שונאת שעושים את זה :( אוגרים ועכברים וציפורים זה עוד איכשהו בסדר אבל לכלב וחתול?!

EleVaTioN

New member
שומדברלא טוב לשים בכלוב../images/Emo129.gif

תחשבי על זה ציפור מסמלת חופש...יש לה כנפיים והיא יכולה לעוף לאן שהיא רוצה...וזה גם מה שהם עושים
אבל לללללללללאאאאאאאאאאאאאאא הן צריכות להיות כלואות, זה כמו חופש כלוא כזה כמו סוס ששמים עליו את כל האוכפים והמושכות וזה..שזו חיה כל כך עדינה וחופשיה ולראות אותה בין כל הדברים האלה עם אנשים על הגב...זה לא נעים

KaUrO DoNo

New member
את צודקת...

אני לא מצדיקה את מה שהם עושים.. אבל יש הבדל בין אנשים שעושים את זה כי יש שעושים את זה בצורה עדינה ויש אנשים שמתאכזרים לחיות בכוונה... זה לא שאם אני מגדלת תוכי אני מתעללת כי אחרי הכל אני מאכילה אותו וכל זה..לי אישית אין חיות בכלוב אבל אני מדברת באופן כללי..

nobody175

New member
אני חושבת

שגם כריס לא צמחוני... חחח בילי המיר את כולם להיות צמחונים:) אוווף כן זה עצוב לראות כלב בכלוב.:(( הם תמיד רועדין ועצובים ובא לי לשבור את הכלוב

למעלה