חדשות

a Warming Sign

New member
חדשות../images/Emo12.gif

מכיוון שלא הוכרז שום דבר באופן רשמי,השמועות על הסינגל הבא עדיין מתפצלות בין בונגו בונג לשיז מדונה, בנתיים אנחנו מקבלים דיווח חם הישר מהסט!
אם זה נכון זה הולך להיות אחד הקליפים המוזרים! זה מה שמספרת אחת הניצבות,הכינו את עצמכם נפשית
Yesterday, I had to wake up at 6 AM so as to be on set in full face by 8 for a Robbie Williams music video. Robbie is one of the sexiest pop stars in the history of music AND this particular video featured him in drag for the very first time. How could I say no? I was merely one of MANY freaks on the set. There were drag queens of every level — superstars like myself, Alexis Arquette and Momma, alongside show “girls” such as The Chanel Twins, my favorite up-and-coming clown Tammy Brown, and a truck driver with a hairy back wearing an off-the-shoulder ball gown. There were also many club kid types, circus-inspired extras and, for some reason, many Asian girls. So exotic. I wish I could tell you more, but for some reason we were all asked to sign annoying confidentiality agreements. Don’t get me wrong, I really did have fun. Hanging out with Alexis was just like old times. She makes me laugh like very few people can. She’s a total retard. But I learned yesterday that I can no longer sit in full drag in the parking lot of an old bowling alley from 8 AM to 9 PM for a couple hundred bucks. Sorry if it sounds egotistical, but I’m bigger than that.

Berliner star

New member
אויייי

המחשב שלי נדפק מיום ליום.. אני לא יכולה לקורא במחשב אותיות באנגלית.. הן בכל מיני צורות ולא אותיות אז.. מישהו יכול בבקה להגיד מה כתוב?

a Warming Sign

New member
הבחורה מספרת שהסט מלא בפריקים

,משמע: דראגקווינס,שואו גירלס,נערות אסיאתיות,ונהג משאית שעיר
היא אומרת שהיו שם כל מיני אביזרים של קרקס אם הבנתי נכון. ורובי עצמו מחופש כדראגקווין...
נשמע סט הזוי

a Warming Sign

New member
עוד חדשות../images/Emo124.gif

ליאל קולט הולכת להופיע עם מדונה,רובי ושאקירה?
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3332730,00.html Ynet מוציאים ידיעה שמגיעה כבר לחצי עולם..!
כמו בכל שנה,רובי מגיע אל פסגת המכירות של.....לוחות שנה
לוח השנה של 2007 נמכר בהצלחה מרובה והעניק לו את המקום הראשון ברשימה!
כתבה מעניינת[וארוכה
] על מקומו החשוב של רובי בעולם המוזיקה כאמן יוצר,כותב,וסוג של פילוסוף
http://www.smh.com.au/news/opinion/even-pop-stars-sing-the-blues/2006/11/29/1164777653369.html
האתר הרשמי קורא למעריצים מכל רחבי העולם להעלות קטעי וידאו מההופעות: http://www.robbiewilliams.com/andthroughitall/ וזאת ההזדמנות הגדולה שלי להעלות סוף סוף את המצגת!

erricaB

New member
נורא עצוב לי

שבאתר של רובי העלו אתר שקורא למעריצים מכל רחבי העולם להעלות קטעי וידיאו ובמפה של העולם בדף למטה רשומות כל המדינות כולל עירק וערב הסעודית אבל שום ישראל :(

erricaB

New member
סליחה טעות,

פשוט צריך לעשות זום על האישור שלנו 5 פעמים בערך בשביל לראות

Black Parade

New member
מישהו יכול לתרגם את זה?../images/Emo168.gif

אני ממש רוצה לעלות את זה לבלוג המוזיקה שלי, והייתי רוצה תרגום לקטע. תודה מראש! [המתרגם יקבל קרדיט. גם הפורום עצמו]

Black Parade

New member
את זה: ../images/Emo168.gif

Yesterday, I had to wake up at 6 AM so as to be on set in full face by 8 for a Robbie Williams music video. Robbie is one of the sexiest pop stars in the history of music AND this particular video featured him in drag for the very first time. How could I say no? I was merely one of MANY freaks on the set. There were drag queens of every level — superstars like myself, Alexis Arquette and Momma, alongside show “girls” such as The Chanel Twins, my favorite up-and-coming clown Tammy Brown, and a truck driver with a hairy back wearing an off-the-shoulder ball gown. There were also many club kid types, circus-inspired extras and, for some reason, many Asian girls. So exotic. I wish I could tell you more, but for some reason we were all asked to sign annoying confidentiality agreements. Don’t get me wrong, I really did have fun. Hanging out with Alexis was just like old times. She makes me laugh like very few people can. She’s a total retard. But I learned yesterday that I can no longer sit in full drag in the parking lot of an old bowling alley from 8 AM to 9 PM for a couple hundred bucks. Sorry if it sounds egotistical, but I’m bigger than that.

עפטוב

New member
התרגום

אתמול נאלצתי לקום ב 6 בבוקר כדי להיות על הסט מאופרת לגמרי עד השעה 8 לצילומי קליפ של רובי ויליאמס. רובי הוא אחד מכוכבי הפופ הכי שווים בהיסטוריה של המוזיקה ובמיוחד בקליפ הזה בו הוא מצולם בדראג בפעם הראשונה. איך יכולתי להגיד לא? הייתי רק אחת מבין המון מוזרים על הסט. היו דראג קווינס בכל שלבי הקריירה - סופרסטאריות כמוני (צנוע\ה...) אלכסיס ארקט ומאמה לצד "נערות" שעשועים (סוג של חשפנות דראג) כמו התאומות צ'אנל, הליצנית העולה החביבה עליי טאמי בראון, ונהג משאית עם גב שעיר (יאמי) שלבש מחוך נשפים. היו גם הרבה רקדני מועדונים צעירים (ביטוי כולל לרקדני בריידאנס באדי פופינג וכו'), ניצבים שהולבשו באוירת קרקס ומסיבה כלשהי המון נערות אסיאתיות, כל כך אקזוטי! הלוואי והייתי יכולה לספר יותר אבל מסיבה כלשהי כולנו התבקשנו לחתום על הסכם סודיות מעצבן. אל תבינו אותי לא נכון, ממש נהניתי. לבלות עם אלקסיס היה ממש כמו ימים עברו. היא גורמת לי לצחוק בדרך שמעטים אחרים יכולים, היא ממש מפגרת. אבל למדתי אתמול שככל שאני יושבת בבגדי דראג מלאים בחניון של מועדון באולינג ישן מ-8 בבוקר עד 9 בערב בשביל מאתיים דולר. סליחה עם זה נשמע נפוח, אבל אני יותר מדי מפורסמת בשביל זה.

למעלה