חדשות CASCADA

חדשות CASCADA../images/Emo41.gif

Truly Medly Deeply נכנס למקום ה-17 (!) בבריטניה. כניסה גבוהה (everytime we touch נכנס בזמנו למקום ה-21). לשם השוואה- Scissor Sisters נכנסו ל-19, הדואט של P Diddy Ft Christina Aguilera נכנס למקום ה-20. נקווה שההצלחה של everytime we touch (השבוע במקום ה-41 בבריטניה) תחזור. עוד על קסקדה תמצאו ב-my space הרשמי

א ו ח נ ה

New member
תיקון../images/Emo27.gif

קסקדה נכנסה אל המקום ה-17 מהורדות בלבד, הסינגל הפיזי יוצא השבוע, אז כמעט בוודאות היא תהיה ב-Top-10 בשבוע הבא. באשר ל-Scissor Sisters, הם לא נכנסו אל המקום ה-19 אלא טיפסו אליו מהמקום ה-68.

מה? ע"פ האתר של ה-BBC

קסקדה- כניסה אל המקום ה-17 Scissor Sisters נכנסו אל המקום ה-19 ה-BBC מראה רק הורדות? ממתי?

א ו ח נ ה

New member
לא הבנת אותי

בשבוע הראשון כשכתוב לצד השיר New Release אז תדע שהשיר נכנס רק מהורדות דיגיטליות, ובשבוע הבא יכללו גם המכירות הפיזיות של הדיסק לא יודע אם שמת לב, אבל מאז שעשו את זה כמעט כל השירים נכנסים די נמוך ושבוע לאחר מכן מבצעים זינוק של כמה עשרות שלבים. מה שהם מראים באתר זה את התוצאה הסופית כמובן (הורדות+מכירות)

רבקה 15

New member
שוב הם מפתיעים מחדש

אני מקווה שזה יגיעה לישראל, (אם לא אני אדאג מתישהוא לטבוע את חברות התקליטים!). ביינתיים לגבי גרמניה, אני בפחד.היא נאצית?

למעלה